• Ali
    1.9k
    Petko !
    Novi ugovor i kapetanska traka, zaslužio je, kad složiš kolaš golova i asista u zadnjih par godina sve ti je jasno.
    Kombinacija Prosinečkog i Nike Kranjčara, nekima se ne sviđa taj pristup, ali zbog takvih igrača se kupuju karte... Moharami, Špika, Marin i ini nikad neće privući dodatno jednog gledatelja....
  • Eduardo
    17.5k
    U utakmici kontra Šibenika prošle sezone (dobili smo doma 4:0) na golu je umjesto Livakovića bio Nevistić, a kapetan je bio Mišić iako je u prvih XI krenuo i Bruno što se vidi i u sažetku. Ta činjenica mi gura Mišića u prvi plan, barem dok je Bišćan na klupi.

  • Teofil Kateran
    852
    Po meni bi trenutno trebalo bit: 1.Livi, 2.Petko, 3.Mišić, 4.Ristovski, 5.Perić
  • masacusec
    3.1k
    Stefan Ristovski, idealni kandidat za vrpcu!
  • Captain America
    13.6k
    A što se kapetanske trake tiče - ona ide na ruku Josipa Mišića!

    Germanijak.
  • emilperska
    3.1k
    Pise sveprisutni Lesi da je novi kapetan Bruno Petkovic.
    Naravno, kad Livi po 500. put ode iz Građanskog NK Dinama
    Inace podrzavam odluku za Brunu..
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    Po meni apsolutno zasluzeno, mnogi ce se sloziti da je mozda Rile trebao dobiti traku prije Petka, ali Bruno je puno duze u klubu i on nas je vise zaduzio od Rileta kojeg iznimno postujem i cijenim. Kad ode Bruno onda nek daju njemu traku.
  • blue heart 72
    1.4k
    U slučaju eventualnog odlaska Livija, dijeljenjem kap. trake Bruni to bi najvjerojatnije značilo da su ili dogovorili ili pred dogovorom kaj se produženja ugovora tiče
  • San Lorenzo
    11.3k
    Meni Petković nikad ne bi bio kapetan pokraj Miška ili Ristovskog...nemože kapetan biti netko tko ekipu gurne pet koraka unazad zahvaljujući nonšalanciji pri izvođenju penala.
  • hardek
    1.4k
    Rile mi se čini kao lider kojem ni ne treba vrpca. Bilo da vodimo 3:0 protiv Šibenika u 89 minuti. ili gubimo 2:0 u Milanu uvijek daje cijelog sebe u tekmu I to se jasno vidi. Petko iako mi je drag, iz aviona se vidi da mu se neke utakmice ne da igrat
  • Juznjak
    3k
    Što se tiče kapetana, meni je nenormalno i da davaju kapetansku traku nekom tko se razmišlja hoće li ići iz kluba ili ne. Kapetan mora bit vojnik kluba kojem ne pada na pamet ići za sve pare ovog svijeta. Livakoviću su isto tako dali traku a on nakon par mjeseci provedenih kao kapetan (vjerojatno) ide u jebeni Fener… Svaka njemu čast ali kapetani to ne rade.
  • Neki tip
    19.2k
    kapetani to ne rade.Juznjak

    Ako je Totti - svi kapetani, onda točno.
  • Mlađi referent
    10.5k
    Meni Petković nikad ne bi bio kapetan pokraj Miška ili Ristovskog...nemože kapetan biti netko tko ekipu gurne pet koraka unazad zahvaljujući nonšalanciji pri izvođenju penala.San Lorenzo

    Vjerujem da je to Jakirov projekt da uvjeri Petka da mu je jako važan. Nije se Petku posljednjih mjeseci baš dalo do znanja da nam je bitan.
  • marcio amoroso
    32.2k
    Ako je Totti - svi kapetani, onda točno.Neki tip

    Ma ima dosta kapetana koji su godinama odbijali vrhunske ponude i bili vjerni svojim klubovima. Ne krivim ja Livija da se razumijemo ili bilo koga tko želi da ide jer jednostavno ima brdo razloga za otići.

    To što je nas par stotina, ili u najboljem slučaju par tisuća ludo za tim klubom ne mora značiti da su i igrači.
  • xavier
    11.1k
    Samo Mišić mi može biti kapetan u ovoj momčadi. Pravi je motor momčadi na terenu, a s vremenom je, bar je to moj dojam, stekao i poštovanje među igračima i rekao bih da ima sve potrebne karakteristike za kapetana.

    Rile je tu najenergičniji, to nije uopće sporno, i zaslužio biti jedan od zamjenika, ali jednostavno mi Mišić karakterno više odgovara za kapetana od njega iako znam da se tu većina neće složiti sa mnom.

    Razmišlja li Petko o odlasku ili ne, to mi nije toliko relevantno, ali ne može mi kapetan biti netko za koga nikad nisi siguran hoćeš li "igrati" utakmicu ili će to biti jedna od onih u kojima mu se ne da.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.