• Orc123
    5.1k
    Igrao je standardno u Shahtaru, da nije valjao ne bi igrao. Dinamo je veliki klub ali Shahtar je jos malo veci barem do sad, od same platezne moci pa do rezultata zadnjih sezona. Ako je mogao tamo biti standardan onda definitivno moze i kod nas. Zasto ga nisu otkupili to mi ne znamo.
  • xavier
    11.1k
    @Patak

    Kad bi stvari u nogometu funkcionirale kako ti misliš da funkcioniraju, utakmice se ne bi trebale ni igrati jer bi se sve moglo izračunati...po tebi bi se pojačati mogli samo na način da kupujemo startere iz klubova jačih od nas.

    Za to vrijeme je Petković stigao nakon neuspješne epizode u ne baš velikim talijanskim klubovima, Oršić je doveden iz Koreje...
  • Patak
    2.2k
    Ma sve je u redu što si napisao samo uvijek se potežu Oršić i Petković koji su izuzeci po pitanju super uspješnih transfera. Nadam se da će i Miha biti barem približno takav. I Kaneko također.
  • Jurki
    8.7k
    daj procitaj jos jedanput kaj sam napisal.
    Nisam napisal da nije igral vec suprotno.. da je bio standardan. A zakaj ga nisu kupili to ne znam.
  • mali M
    3.5k
    ma ne potežu se samo Oršić i Petković.. u Dinamu su izuzeci i vrlo rijetki igrači koji su došli iz bolje lige iz prve momčadi u Dinamo... 99% ih je baš priča kao Oršić i Petković.. hočeš od mlađih do starijih.. ili su povratnici da ožive karijere ili su anonimusi koji žele izgraditi karijere preko Dinama..
  • Joey Barton
    255
    Ima nekakav članak o plaćama naših pojačanja, uštedama na 14 igrača i nekom kiksu sportskog sektora na jutarnji.hr, ali nisam pretplaćen na njih pa mi ne otvara cijeli članak. Piše Tomislav Juranović.

    Je li ima itko pristup da iskopira tekst?
  • mali M
    3.5k
    ma Jurki bio sam sarkastičan, mislim da sam i stavio smajlića na kraju! skroz se slažem s tvojim postom
  • xavier
    11.1k
    u Dinamu su izuzeci i vrlo rijetki igrači koji su došli iz bolje lige iz prve momčadi u Dinamomali M

    Pa ne samo u Dinamu nego bilo gdje. Igrači koji su standardni u prvih 11 u pravilu ne odlaze u slabije klubove od onih u kojima trenutno jesu osim ako ima nekih posebnih okolnosti. "Pojačanja" u pravilu i dovodiš ili iz slabijeg kluba ili igrača koji nije standardan u jačem klubu.
  • mali M
    3.5k
    slažem se, samo sam se nadovezao na ovo da su Oršić i Petković iznimke.. nisu.. zato i nije lako biti scout i sportski direktor, jer moraš takve stvari procijenjivati..
  • nwankwo646
    342
    sad se bar prišlo na dvoznamenkastu cifru
  • scooniepenn
    1.9k

    Ja ti niti ne pokusavam oduzeti pravo na misljenje, samo ovi argumenti koje spominjes su nepostojeci. Sto se tice Mihe i sam Jovicevic i Djurasek su velo eksplicitno rekli da je bio uz Mudryka prakticki najkonstantniji i najbitniji igrac. Shakhtar s obzirom na situaciju s ratom u Ukrajini ide prema sve jeftinijoj i losijoj ekipi pa mi njegovo nezadrzavanje ne predstavlja predmet sumnje ni u kom smislu. Vezano uz Kaneka ne vidim zasto bi njemu prilagodba na europski nogomet bila problem, a svim Japancima koji su dosli u Belgiju, Njemacku, Spanjolsku i poglavito Celtic navikavanje prakticki nije bilo ni potrebno. U Japanu se igra nogomet podosta brzi nego u Hrvatskoj i blizi onom sto Beli s Dinamom zeli postici, a poglavito onom sto se igra u Ligi prvaka. Time sam sve rekao.
  • Orc123
    5.1k
    To pise Turcin tako da to uzmi s velikom dozom sumnje....
  • BornaPŽ1986
    1k
    sad se bar prišlo na dvoznamenkastu cifrunwankwo646

    Mozda ima i nekih ponuda za koje se ne zna uopce
  • nwankwo646
    342
    da ali ima 200k pratitelja i radi za espn i marcu pa valjda nije šarlatan
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.