• Svi na Sjever
    1.9k


    Ma htio sam samo malo pozitivne zajebancije unijeti u forum nakon teške noći...
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Po medijima je Ukrajinac došao u Zagreb, džabe obavio liječnički pregled i još pogledao džabe derbi sa zapada gdje je ulaznica 25 eura. Nadam se samo da se nije ogrebao i za kakav paket dinamove obuće, odjeće, dresova...

    Ja mislim da će u ponedjeljak doći pojačanja jer uprava mora smiriti navijače nakon poraza. Mora se fokus navijača prebaciti sa poraza u derbiju na nešto drugo a klasičan političko-marketinški potez u takvoj situaciji je prezentiranje novih pojačanja u plavom salonu. Ne bi me čudilo da se u ponedjeljak sa dresovima Dinama uslikaju ne samo Stojković i Kačavenda nego i još poneko (Japanac, Alžirac).
  • Jurki
    8.8k
    odlican komentar. I slazem se s tim kaj si napisal.
    Uprava, treneru…
    Zelim bekove, zelim halfove, zelim forove sto daju golove.
    Zelim golove, zelim pobjede i TITULU OVE GODINE.
    A kako ce trener, uprava/sportski sektor to napravit, nek o tome oni sami razmisljaju, jer su za to placeni.
  • Šteco
    530
    Zato je istreso novce na grijača klupe kojeg Igor kritizirao nakon prijateljske s Dugim SelomCaptain America

    Šimića da je neodlučan i da odugovlači oko transfera i da smo u njegovom kratkom mandatu doveli samo jednog igrača prije prvog kola hnl i to iz druge lige u kojeg očito ni trener ne vjeruje.

    Oni su skupa došli i isto razmišljaju i veliki su prijatelji pa tim više čudi da nema jasnog smjera, na trenutke se doima kao da uopće ne razgovaraju.
    Ali

    Zanimljivo je da je baš Šimić rekao da je taj igrač bio Bišćanov odabir. E sad, ako zbog prijateljske utakmice nakon što je tek došao zbog par lošijih dodavanja nije dobar i ne vjeruje mu više, onda ne znam što bih rekao.
  • Jaro
    5.7k
    hvala, ne hvala! Pa makar nikog ne potpisali sljedeceih 5 godina. On, Brekalo i slicni mogu kupiti ukaznicu za tekmu i to da im bude najblize dinamu sto ce ikad vise doci...
  • Dinaminjo
    514
    Za Maxa je bilo da je Biscan gledao nekog drugog igraca, napadaca i vidio je Maxa u tim sazecima. Nakon toga ga je istrazio i odlucio dovesti.
  • Patak
    2.2k
    Zašto toliko negative na račun naših bivših igrača koji su potekli u Dinamu? Zbog neke nespretne izjave ili nečeg drugog ne znam ali tu su uvijek i menadžeri uključeni, razni interesi, itd...Ja bi uzeo nazad svakog bivšeg igrača Dinama koji s igračke strane može pomoći Dinamu, a tu spadaju i Pjaca i Brekalo.
  • mali M
    3.5k
    Baš čitam i nemogu se načuditi.. pa nitko ne kaže da se ne smiju kritizirati Bišćan i Šimić, ali to što većina ovdje radi nije konstruktivna kritika nego histerična pljuvačina. Pa takve stvari nisam nikad čitao prošlih sezona a tadašnji kadar nas je skokovima vodio u propast. Oni moraju danas preslagivati klupsko poslovanje, riješavati financijske dubioze koje su ostavljene, riješavat novi statut, postavit ispravne ljude na prave pozicije i uz to nastavit pojačavat klub i osvajat trofeje i gurat u Europi... Naravno da se smije kritizirati al užasno puno nestrpljenja je sa naše strane. I kad netko kaže da je Šimić u životu samo bio "nešto" u Lokomotivi vidim da kritizira radi kritike a ne konstruktivno...
  • San Lorenzo
    11.7k
    Nije da skeniram forum i pročitam svaki post, ali jedini tipovi koji su histerični su oni koji stalno pričaju o histeriji i panici.
  • Jaro
    5.7k
    zbog njohovih izbora raznoraznih mini klubova u proslosti, gdje im je povratak u dinamo bio ispod casti, pa su birali grijanja klupa u srednjim/nizim klubovima bundeslige ili serie a. Sad kad vise nema interesa ni iz Empolia, Anderlechta, Genoe... dobar je i Dinamo?
    Sad nek spasava karijeru u Ascoliu, Comu i slicnima kad mu dinamo nije dovoljno dobar...
  • K3p
    131

    :up:

    Jako su svi napeti, jer puno toga na kocki i jaaako puno njih jedva čeka da posrnemo. Da možda kasnimo s transferima, ali još nismo s ničime zakasnili, stoga stanite na loptu malo. Panike se stvaraju na temelju novinskih članaka koje masom produciraju mediji i novinari kojima je upitna namjera.
  • OsamŠest
    2.6k

    @Mlađi referent baš smo jučer pričali o Livaji i takvoj klasi koja druge čini boljim, pa se dotaknuli i Pjace. Palac gore za ovo.
  • emilperska
    3.2k

    Zadnji put kad smo ga "vracali" se Medugorje struja sukobila s UDBA strujom. Fkt ne vidim potrebe za njim, pogotovo se nadam da presadivac kose nema prste u ovom jer zadnja dva puta ga je gurao on. Iskreno, ovako polomljen bez golova i asistencija, s ugovorom vecim od Drmica, ja ne znam ni koja je on opce pozicija..
    Veliko, veliko, NE!!!!
  • Armagedon13
    958
    ar8x5ooeqth8noms.jpg
    dhz3bdlie3uwn7am.jpg
    Možda ga treba platiti
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.