• IstinaZaDinamo
    1.3k

    Hoce se prikljuciti u Zagrebu ili Sloveniji?

    Inace, nisi odgovorio jesi li zadovoljan Tolicevim transferom/posudbom?
  • Ivdzo11
    3k
    daj nam neki info, ima li šta novo
  • Ivdzo11
    3k
    Frigan nakon eura dolazi... Nema sta drugo biti...
  • Neki tip
    19.4k
    Mene ova tema podsjeća na vrijeme kad sam imao 17 i, osim petkom i subotom kad bih ipak radije izašao van, noći provodio igrajući CM (mlađima poznat kao kasniji FM).

    Najmrži dio u toj igri su mi bile utakmice.

    To samo namjestiš i na brzinu odradiš, ubrzavaš, da bi mogao raditi ono što zapravo želiš - kupovati, prodavati, slagati momčad iz snova i smišljati taktiku kojom ćeš dokazati da s Barcelonom možeš, samo da imaš priliku, zabiti 500 i primiti 6 golova u sezoni, a potom s Levanteom osvojiti Ligu prvaka.

    Ne velim da sam sad nekaj puno zreliji, uostalom utakmice uživo sam ipak i tad volio puno više od transfera, ali čini mi se da je jedan dio ljudi fakat tu virtualnu zbilju prenio u stvarnost i da samo čekaju da prođe sezona kad se igra taj glupi nogomet da bi mogli raditi ono što zapravo žele - kupovati, prodavati, slagati momčad iz snova i smišljati taktiku s kojom bi Dinamo, samo da se njima da prilika, zabio 500, a primio 6 golova u HNL sezoni te jamačno osvojio Ligu prvaka. :smile:
  • OsamŠest
    2.6k
    Krila: Ivanušec, Menalo, Špikić, Marin?marcio amoroso

    Samo bi nadodao - Rukavina.

    On je najbolje krilo u Dinamu i kroz vrlo kratki kontinuitet, to bi dokazao.
  • Jurki
    8.7k
    kad se igra taj glupi nogometNeki tip

    A zapravo je ovo najgluplji i najdosadniji dio godine kad utakmica nema (osim ak je EP ili SP).
    Tjedan ili vikend bez utakmica je dosadan i bezveze.
  • Šteco
    530
    Nije li to više manje što sam ja napisao...ako u klubu misle da mu je potencijal puno viši od ovog sad, a oni su plaćeni da to vide, onda nek ga dovedu, dapače. Samo želim reći da je tako ako vide nešto više u njemu jer na ovoj razini nam nije potreban. Napokon, pisao sam odavno da nam za kupnje "Frigana", "Vipotnika" ili "Kačavende" ni ne trebaju skauti jer svi ih vidimo svaki dan...
    1hReplyOptions
    xavier

    Zapravo jesi, napisao si to, mislio sam se nadovozeti. Sad vidim da je ispalo drugačije. Slažemo se.
  • Ivdzo11
    3k
    E sad, kad Janković više nije sporan, najveće je pitanje ima li taj transfer ikakve veze s transferom Matije Frigana u Dinamo? Svi kažu da nema nikakve direktne veze, da Janković nije dio paketa za transfer. Ali, indirektno... Ako je Dinamo popustio i dao Jankovića Rijeci ispod tržišne vrijednosti (a spominjala se otkupna klauzula oko dva milijjuna eura) bilo bi logično očekivati da će sad Rijeka, odnosno Damir Mišković, izaći sad ususret Dinamu i pristati na Dinamovu ponudu od oko tri milijuna eura. Vidjet ćemo idućih dana, neki izvori tvrde da će Frigan nakon Eura U21 postati Dinamov igrač. Vidjet ćemo, u svakom slučaju, Dinamo se nije ohladio od Frigana.
  • Ivdzo11
    3k
    Nicota Germanijak...
  • Armagedon13
    958
    Ako dolazi Frigana šta će nam Bakrar
  • Droljo
    5.1k
    Jesmo mi doveli koga? :cool:
  • xyz
    840


    To bi jedino značilo da i Petković i Drmić idu... Nema mi nikakve druge logike.
  • Neki tip
    19.4k
    Ako dolazi Frigana šta će nam BakrarArmagedon13

    Mislim da Frigana prvenstveno vide kao rješenje za desno krilo, što nam svakako treba, a ne središnjeg napadača.

    Sad, jel Frigan rješenje za desno krilo i može li on tamo biti bolji igrač nego na mjestu 9ke - ne znam, ali mislim da po tome gdje koga od njih vide, Bakrar ne isključuje Frigana.

    Ako i jednog i drugog dovode kao centralnog napadača (i ako ih uopće dovode, jer nijedan još nije naš, pogađamo bezveze pa se igram i ja), a pritom ostaju i Petko i Drmić, onda su pijani i u tom slučaju bih radije dao odriješene ruke Orcu da to složi kak Bog zapoveda.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.