• Zagi
    4.5k
    Baš nikakva nikome. Zaletio se i novinari su odmah iskopali naslov.
  • Nino Bule
    10.7k
    Ocito se radilo o zajebanciju u ekipi jer su raspravljali kako da moha da prvi gol, tocno sam znao da ce mediji to pretvorit u ovo cim sam cuo izjavu uzivo
  • Efes Pilsen
    6.4k
    Problem je kao i obicno zlocesta novinarska interpretacija, ovo je s 24sata
    - Baš lijep trenutak, taj njegov gol. Došao u zanimljivo vrijeme, nakon zadnje utakmice gdje mu Bočkaj nije dodao loptu, bio je tada malo rezigniran. Malo smo ga zezali, Petković mu nije htio dati da izvodi penal ako ga bude danas na utakmici, bila je zafrkancija.

    Isto tako sam negdje naletio na Petkovic mu ne bi dao jer mora zasluzit gol na terenu itd.. Pisani mediji su kurva.
  • Neki tip
    18.3k
    Fala svima na kontekstu, sve jasno
  • marcio amoroso
    31.4k
    Ova situacija sa Ljubičićem na lijevom beku je meni stvarno misteriozna. Nakon što je Igor Bišćan preuzeo klupu i vratio Ljubičića u vezni red svi su bili oduševljeni, čak je i sam Ljubičić izjavio da je to njegova prirodna pozicija.

    Mauro Perković je tih par utakmica na lijevom beku odigrao apsolutno korektno.

    Odjednom iz čista mira Ljubičić ide opet na beka, a Mauro koji je primarno stoper ne dobija više ni minute. Ne dobija minutažu na stoperskoj poziciji koju onako usputno rečeno igra Ristovski koji je bek.

    Jedino što mi može bar malo držati vodu je da je Bišćan vidio da Ljubičić u veznom redu ne može pomoći i da je bolji na beku. I dalje mi ostaje nejasna situacija sa Perkovićem i šta se točno planira s njim.
  • Ludovic IX
    5k
    ljubo kod biscana ima malo drugaciju ulogu na LB.. puno češće ulazi u sredinu i time radi višak..
  • BBB Mataa998
    1.2k

    tocno tako,i mogao bi posluziti kod otvaranja igre,tocno onako kako to rade Arsenal i City. Bilo bi zanimljivo vidjeti tako nesto.
    A mozda isto tako imaju neke naznake da bi Ljubo mogao uskoro u repku a tamo ce sigurno popunjavati poziciju lijevog beka
  • Neki tip
    18.3k
    Ova situacija sa Ljubičićem na lijevom beku je meni stvarno misteriozna.marcio amoroso
    A mozda isto tako imaju neke naznake da bi Ljubo mogao uskoro u repku a tamo ce sigurno popunjavati poziciju lijevog bekaBBB Mataa998

    Tipujem na ovo kaj Mata veli.. Barišić je ozlijeđen već cca mjesec dana, Sosa isto nešto navodno bolestan (velim navodno jer je par dana dana prije te bolesti izašlo da se isposvađao u klubu, da su rekli kako je nezainteresiran na terenu itd.).

    Ako se Barišić ne oporavi, ima smisla da im Ljubo bude rezerva za tu poziciju. Ako ni Sosa ne bude spreman, onda pogotovo.

    Nije meni Ljubo reprezentativni kalibar na lijevom beku, da se razumijemo, samo velim što bi mogao biti neki suvisao razlog ovom prekomandiranju opet na to mjesto.

    A možda jednostavno želi vidjeti Bulata, Mišića ne želi vaditi jer mu je osigurač kvalitete i konstante u vezi, a lakše mu izvaditi tek pridošlog Perkovića nego Ljubičića posjest na klupu.
  • marcio amoroso
    31.4k

    Nema ga ni na pretpozivu.
  • Neki tip
    18.3k
    Utopi se teorija i prije prvog zamaha.. :grin: Bućnula k'o kamen.
  • Droljo
    4.3k
    Ljubo nema centaršut iz trka ali zato ima jako dobar sa mjesta. Dok je igrao u vezi izvodio je kornere sa desne strane i čak smo gol zabili iz toga. Čudno
  • immerwieder
    1.1k
    ne mislite valjda da bide slovojed zval Ljubu prije Melnjaka
  • Neki tip
    18.3k
    ne mislite valjda da bide slovojed zval Ljubu prije Melnjakaimmerwieder

    Naravno da ne mislimo, ja sam siguran da bi prije malog Čalušića zvao nego Mišića za defanzivnog veznog. Još sad kad je ovaj prekinuo s Albinom, glava mu se raščistila tog tereta i ne bi me čudilo da slovojed pomisli kako je Čalušić rješenje za Brozovu zamjenu. :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.