• Svi na Sjever
    1.9k
    Daj mi lijevog beka ,desnog rezervnog beka, Frigana ,Ivanuseca u sredini a ne na krilu,dobre pripreme i bit ce to pjesma.

    I Oršića.
  • blue heart 72
    1.4k
    Ne treba ići ni u jednu krajnost. Ja tu ne vidim baš da se pljuje po Belom, ali sam i mišljenja da je sada u završnici prvenstva pravo vrijeme da se vidi može li se na neke igrače ozbiljnije računati u novoj sezoni, ili je njihov maksimalni doseg status pričuve. Pogotovo jer bi im sada bilo puno lakše i odigrati, pošto im ne visi imperativ da se moraju dobiti određene tekme. I ne vidim razloga zbog čega se ne bi moglo o tome normalno raspravljati bez vrijeđanja bilo igrača, tako i forumaša
  • Jaro
    5.4k
    Da se oformi trust trenera u sastavu Klopp, Pep, Anceloti uz savjetodavno tijelo Ferguson-Capello i odluce stavit Ljubicica na lijevog beka - popljuvat cu ih. Pogotovo u utakmici koja za momcad nema ama bas nikakav imperativ...
  • Dinamosaur
    956
    Niti meni nije bilo jasno zasto Ljubo otpcetka na lijevom beku i zasto bar jedan klinac ne igra od pocetka.
    Nitko od novinara ga nije ni pitao za lijevog beka nakon njegove izjave.
    Čovjek nije ovo htio izgubiti. A i osvrnuo se na prvo poluvrijeme kad nam je individualna (ne)kvaliteta trebala donijeti pobjedu( citam_spikic)

    http://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/biscan-nakon-derbija-morali-smo-izvuci-vise-ne-zabijamo-golove-a-tako-se-ne-moze-pobijediti-15333388

    Ps.mozda mu Dinamovski ponos nije dao da se kocka sa porazom u zadnjoj tekmi na GV pa da se ovi hvale u svojim analima..
  • Nolifer
    6.6k
    Nije kriv IB radi toga jer je Ljubo igrao beka, da se konkretno odradio prije prijelazni rok sa pravim pojačanjima, vjerujem da bi Ljubo danas igrao u veznom redu
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Možda Beli nije htio izgubiti od svog frenda Tomasa.
  • Mali Zeus
    9.5k
    Kak Bišćana nije sram da u ovo malo vremena kaj je trener nije uspostavio automatizme u igri i igra nam je sterilna?!
    Nečuveno!!
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Kao sto je vec netko rekao tamo negdje u 8. ili 9. mjesecu za koji se tempira forma moci cemo suditi a do tada ako nemate sto pametnije za reci osim pljuvanja onda nemojte nista.
  • Patak
    2.2k
    Ja nikad ne kritiziran trenere, nisam ni Čačkea taman prije otkaza, valjda jedini ovdje na forumu. Jednostavno, nemam uvid u svakodnevi tad i općenito zašto donosi pojedine odluke prije i na samoj tekmi.

    Tako neću ni Bišćana, ni sad ni kad dođe kriza, no jedan trend je vidljiv - dok se Čačića (i Krznara prije) napadalo,, nije ih se smjelo na forumu podržat bez neke žestoke reakcije, tak sad isto se ne smije Bišćana kritizirati bez žustrih reakcija na samu naznaku kritike. Pravi bandwagonning efekt. Dajte ipak malo pustite ljude da kažu svoje mišljenje koje odstupa od generalnog.
  • Olmic
    2.7k
    Biscana mozemo suditi do tekme kad smo osvojili naslov i tek ponovo nakon priprema. Ovih 4 tekme nakon Hajduka ne treba shvacat ozbiljno iz par razloga kao sto su, motiviranost igraca, rotacija, cuvanje od ozlijeda i sl.
  • Neki tip
    19.1k
    dok se Čačića (i Krznara prije) napadalo,, nije ih se smjelo na forumu podržat bez neke žestoke reakcije, tak sad isto se ne smije Bišćana kritizirati bez žustrih reakcija na samu naznaku kritike.Patak

    Bišćan je postao trener Dinama prije mjesec dana.

    Pa kad već zazivaš iste kriterije, nadam se da iste te kriterije o procjeni rada koristite i kad su vaši probni rokovi, na primjer, u pitanju.

    Ono, dođete na novo radno mjesto, voditelj ste nekog tima i upravljate nekim procesom i mjesec dana kasnije nema trt mrt što bi deda rekao. Vidi se već lagano jeste li vi taj proces unaprijedili ili niste.

    30 dana je posve dovoljno da upoznaš tim od 25 ljudi, dovršiš veliki projekt koji nisi započeo, ali koji je pod prethodnim voditeljem počeo malo visiti, a onda već sljedeći tjedan pokažeš naznake poboljšanja radnih procesa i nove uloge za pojedine djelatnike.

    Siguran sam da je to minimum koji se očekuje na novom radnom mjestu nakon mjesec dana, tako da je kritika posve opravdana, nema što.
  • marcio amoroso
    32.1k
    Bišćan je došao kad je bilo jako valovito i modri brod je bez velikih problema doveo u luku. To što sada nakon mjesec dana i nakon što su svi jasno komunicirali da je momčad u fizički jako lošem stanju mnogi očekuju tiki taku u režiji juniora samo govori koliko malo ti ljudi poznaju nogomet.

    Bišćan je jučer probao 4 stvari koje su za njega nove:
    1. Ristovski stoper
    2. Moha desni bek
    3. Ljubičić lijevi nek
    4. Bulat kompletna minutaža.

    On na jednoj utakmici protiv ozbiljnog protivnika ne može probati 14 stvari. Jedno su naše želje, a drugo ozbiljno vođenje momčadi. Bišćan momčad vodi ozbiljno.

    Nemojte očekivati razdragano društvance koje će izaći iz autobusa, “igrati za raju” i završiti utakmicu 4-4. Tog filma sa Bišćanom nema i meni je drago da ga nema.
  • marcio amoroso
    32.1k
    Ja se samo nadam da su po onom ludom pljusku svi došli normalno kući. Baš je bilo gadno.
  • San Lorenzo
    11.3k
    S 24 sata:

    'Derbi u Osijeku pokazao je i da je u Dinamu dosta potkapacitiranih igrača. Dario Špikić ima kredita kao da mu je netko u obitelji vlasnik kluba. Dinamo u Europi sigurno neće imati toliko šansi, a Špikiću da zabije gol treba barem desetak. Takvu realizaciju ne bi imali ni golmani, da se nađu u njegovim prilikama.'

    Špikićev nogomet zaista prelazi granice dobrog ukusa, navečer u krevet liježem sa željom da se pojavi neka Legia, Lech, Rapid ili Qarabag i odvede ga...cijena je nebitna.
  • Mali Zeus
    9.5k
    Tako neću ni Bišćana, ni sad ni kad dođe kriza, no jedan trend je vidljiv - dok se Čačića (i Krznara prije) napadalo,, nije ih se smjelo na forumu podržat bez neke žestoke reakcije, tak sad isto se ne smije Bišćana kritizirati bez žustrih reakcija na samu naznaku kritike. Pravi bandwagonning efekt. Dajte ipak malo pustite ljude da kažu svoje mišljenje koje odstupa od generalnog.Patak

    Nek svatko kaže svoje mišljenje, al onda nek i očekuje odgovor ako je to mišljenje sranje.
    Ne mislim na tvoj upis nego općenito.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.