• Mr Anderson
    4.9k
    Ojeda, gol i asist u zadnjoj za Orlando, desno krilo. Samo kažem.
  • marcio amoroso
    31.4k
    A desno krilo? Ili jednostavno negdje mora biti promaja? :rofl: A nije mi ni lijevi bek po volji :brow:Infinity

    Desno krilo Kačavenda i Špikić. Lijevog beka očigledno i ne traže. Meni se čini da je Čačić oduševljen sa Ljubičićem na beku.
  • xavier
    11k
    Meni se čini da je Čačić oduševljen sa Ljubičićem na beku.marcio amoroso

    Samo što Čačić neće biti trener iduće sezone pa nije ni bitno njegovo mišljenje o tom pitanju.

    Iako da se razumijemo, ja uopće ne vidim lijevi bok kao problem. Ljubičić nije loš i nisam siguran je li u ovom trenutku uopće bolji u sredini nego na ovoj poziciji, a dovodili smo i puno renomiranija imena za tu poziciju pa na terenu nisu bili ni do koljena Ljubičiću.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Samo što Čačić neće biti trener iduće sezone pa nije ni bitno njegovo mišljenje o tom pitanju.xavier

    Ja baš nisam siguran u to.

    Iako da se razumijemo, ja uopće ne vidim lijevi bok kao problem. Ljubičić nije loš i nisam siguran je li u ovom trenutku uopće bolji u sredini nego na ovoj poziciji, a dovodili smo i puno renomiranija imena za tu poziciju pa na terenu nisu bili ni do koljena Ljubičiću.xavier

    Meni je lijevi bok baš problem. Ljubičić je bolji na boku nego u sredini, da, ali samo zato jer je zaboravio igrati u sredini :grin:
  • xavier
    11k
    Ja baš nisam siguran u to.marcio amoroso

    Čačić je odradio jako dobar jesenski dio, to nije sporno, ali ne vidim koja bi bila logika ostaviti ga nakon ovog mučenja u proljetnom dijelu. No da nekim čudom i ostane trener, zadužen za transfere sigurno neće biti.
  • Jaro
    5.1k
    logika rezultata, a za transfere se ionako ne zna tko ih je i do sad radio...
  • Droljo
    4.3k
    Treba ovog malog iz istre gurati na beka. Pa šta ispadne. Ak je omeragić već sređen. Stoperski bi trebali bit ok i sa prodajom šutala. A uvijek tu negdje čuči novi gvardiol među klincima koji nebude isplival ak bumo držali 2 super stopera od 25-27 godina na klupi...
  • LovroZG
    1.3k
    Čačić treba ić, ak niš, zbog svog sportskog direktovanja jer se doveo u situaciju zbog koje bi neki treneri davali otkaze.
  • Orc123
    4.6k
    Dajte me podsjetite na jedan opasan centarsut ljubicica unutar 16m, neki ostar centarsut kojo bi znacio pola gola?? Asistenciju da ne spominjem......decko je vezni a ne bek i tu sve zavrsava....treba nam i lijevi bek...znaci momcad treba osvjeziti, treba dovesti fosta igraca jer smo ovako kratki a i jos ce biti sigurno odlazaka....Drmic ima jedan od najvecih uhovora i Vipotnik bi bio odlicno rjesenje. Bosko? E ocito je ono sto se i pisalo, da ima velikih problema u oporavku i oitanje je da li ce on ikad vise biti na razini prije ozljede....nadam se da nece zavrsit ko Mitrovic....
  • xyz
    840
    U članku piše da klub na plaće igrača troši 20 mil eura, a budžet kluba je preko 50 mil eura. I sada treba rezati na onima koji privređuju preko 90% proračuna kako bi uhljebi imali sigurnu plaćicu. Na što se onda uopće potroši 30 mil eura...
  • Jurki
    7.4k
    Vjerojatno je uzeto iz konteksta Šimiceve izjave da se budu smanjivali troskovi. A stvarno nema smisla rusiti postojece platne razrede. Vjerujem da je i sam Šimic toga svjestan da ako se krešu platni razredi bu pala i kvaliteta momcadi.
    Da ima prostora za ustede ima dapace. Ali to sigurno nije prva momcad i omladinski pogon.
    Sad vise nebu rikverca, preplacenih menadzerskih naknada itd.. eto ti odmah ustede nekih 10 ak posto.. ako ne i vise.
    Uhljebe koji ne znaju raditi svoj posao (Vlak, kompletni tzv. marketing) na burzu. I eto ti usteda.
  • Infinity
    14.9k
    Ja sam se nadao da bi uskoro mogli i vise placati igrace, jer bi to znacilo da mozemo dovesti kvalitetnije.

    Ako ce nova politika biti nizi ugovori onda se samo mozemo nadati da cemo pogoditi s nekim anonimusom, a taj isti ce nas napustiti nakon prve bolje sezone, jer ce mu mnogi nuditi bolji ugovor. Petkovic, Orsic, Livakovic i slicni sigurno nece u Dinamu ostajati duze od sezonu, mozda dvije.
  • Krizy
    33.6k
    Ne brinite, bio je članak u kojem je mislim baš sam Šimić objasnio da nije mislio na najbolje igrače Dinama, da neće na njima "kresati" budžet. Ima prostora na drugim igračima, koji ne napreduju, koji nikada neće biti za Dinamo pa i smanjivanje ukupnog broja igrača.
  • LovroZG
    1.3k
    Trošimo mi puno više od 20M na plaće. Prošlogodišnje izvješće je bilo na kojih 35M ak se dobro sjećam. Osim ak 15M ne trošimo na trenere i raznorazne "intelektualne" usluge.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.