• Nolifer
    6.4k


    Više me zanima činjenica da je Juranović zasro situaciju kod tog spornog pogotka jer je čuvao zrak, a ne igrača, nego što Kramarić nije dodao Perišiću, a i upitno je kako bi ta akcija završila. Bitno da se pljuje po Krami. A plivaja prije nije ništa napravil, osim kaj je lego na pod da ga nekaj boli.

    Nepozivanje Čolaka, odnosno Mišića, se Daliću za sada obilo o glavu.
  • immerwieder
    1.2k

    da, i po meni najopasniji napadač, zapravo jedini opasan,
    zato je smiješno da se samo njega razvlači
  • Mlađi referent
    10.3k
    Realno sve je ovo jer se Torcida vratila… sad ni Mbappe na terenu nemre pomoći, navukli su tovarsku luzerštinu na repku. :halo:
  • LM1995
    1.7k
    v8z5bav61qkttu6u.jpeg

    Večernji list.
  • Boysica
    440
    Moja vizija tekme , prvo ono o Orsi mu je totalno glupo ne igra u Sauthamptonu pa nemoze ni u repki i ne uvlaci se Gayduku u pak i nije Plivaja samo na terenu jer se igra na Poljudu on je super mrak a lik nemoze 60 min bit na terenu i trcat ..
    Poceo mi se Dalic opako zamjerat sa izjavama i glupim potezima ...
    Sve u svemu bilo je ljepih poteza i dodavanja puno put smo fulali.
    I da podsjetio me na Cacica sa tim ne zamjenama igraca , moga je bas Orsu stavit da igra da da mozda i gol mozda mu tak pomogne i da se vrati u Sauthamptonu na klupu prve momcadi
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Pomogao je Vlasicu, ali Orsa nije tovar pa je protokolarno dobio poziv na osnovu onih mrvica sto je iskoristio na SPu. Vec na slijedecem popisu ga nece bit.
  • San Lorenzo
    11k

    Za dobar dio Livajine dominacije u hnlu treba zahvaliti sudačkoj protekciji koju uživa, ovdje je sve faul, penal, žuti karton, s druge strane on smije što hoće, gurati, laktati, psovati majku svima oko sebe, faula i kartona nema...prema tome, ništa čudno da je u reprezentaciji, a i malobrojnim euro nastupima svoje ekipe nevidljiv.
  • The Undertaker
    3.9k
    Sveukupno je ovo bilo relativno dobro. Nismo se vukli po terenu kao što smo znali prethodnih godina. Malo neefikasnosti, malo loših odluka, malo nesreće i to je to. Ovako smo mi znali dobijati utakmice pa možemo i gubiti. Trenutak je dobar jer je dosta vremena za popravak.
    Livaja nije u formi a nije ni fizički spreman za ovaj nivo i ovaku postavku igre. Postavlja se pitanje, ako nije dobar za Wales za koga je dobar.
    Ovaj Kramarićev potez je temeljno nepoštivanje igre i suigrača a čini mi se i neki animozitet prema Perišiću. Meni ne bi igrao da je zadnji napadač na svijetu.
  • vjeko1701
    5.9k
    Baš sam jučer komentirao ona dva faula koj su mu suđena da je previše navikao na osobni HNL kriterij...
  • marcio amoroso
    31.9k
    U Turskoj će vlašić na Kramino mjesto, a Krama na Livajino i to je to.
  • deda
    27.4k
    To i ja očekujem.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Gade mi se odluke zalizanog
  • Jurki
    8.3k
    ovo moze i u shit of the day
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.