• SAS1987
    13.2k
    Kako su nakon Zajeca došle nove velike peticeMlađi referent

    m21o1pw0wexti6mu.jpg
  • masacusec
    3k
    Uvijek smušen, uvijek smeten...
  • plavi67
    920
    Kiki naš, ako nakon njega nismo umirovili peticu onda neznam kad ćemo
  • marcio amoroso
    31.9k
    Callelo
    Nowotny itd…
  • Mlađi referent
    10.3k
    Nowotnymarcio amoroso

    Nije on bio 4?

    Čarli bi trebao u to vrijeme imat peticu
  • Jaro
    5.4k
    Zajec je igrao u doba kad su igraci imali dresove uvijek od 1 do 11 i njegov dres ni teoretski nisi mogao umiroviti. Tek 1993 je engleski FA ukinuo obaveznost brojeva 1-11, za ostale ne znam. Ali bas i zbog Zajeca bi bilo OK peticu umiroviti bas da se ne ponovi Kiki Polovanec nakon Ademija.
  • Dinamosaur
    924
    Molim Vas sve! Nemojte zagovarati umirovljenje brojeva. Kad bi to napravili onda bi onemogućili neku novu 5-icu..možda isto legendarnu kao i ove prije.
    Klinci se moraju izboriti da dobiju taj dres, pustite ih neka se izbore za 5
  • Mlađi referent
    10.3k


    Nije ni bitno jesi li ga mogao umirovit ili ne, poanta je da i nakon velikog Zajeca ponovno došla petica velike magnutide, doći će i nakon Ademija. A igrao je s njom i Goca Jurić, Čarli, Ištvanić ju je nosio u nekoliko navrata. To nisu baš mala imena.

    Da si ga mogao umirovit nakon Zajeca i da si to napravio, danas nikad ne bi imao Ademija s tim brojem. Osim toga, di povući granicu? Zašto ne umirovit desetku? Da ti se ponovno ne dogodi Machado nakon Bobana, Modrića, Lamze, Sammira, Mlinke, Mujčina…
  • Infinity
    15.2k
    Nisam neki ljubitelj umirovljenja brojeva, al vi kao da vjerujete da igra broj, a ne igrac. Zar Ademi ne bi bio legendaran s nekim drugim brojem da je Zekina petica umirovljena? Ne bi mogao biti legendarna sestica? I sutra neki novi klinac ne bi mogao postati legendarna cetvorka?
  • Robredo276
    265
    Zar Ademi ne bi bio legendaran s nekim drugim brojem da je Zekina petica umirovljena? Ne bi mogao biti legendarna sestica? I sutra neki novi klinac ne bi mogao postati legendarna cetvorka?Infinity

    Bi, ali ako bi potom umirovili i tu legendarnu šesticu i legendarnu četvorku, ne bi tako daleko bio trenutak kad bi umirovljavali legendarnu sedamdesetdvojku ili četrdesetpeticu ili četrdesetjedinicu (ova zadnja dva ovisno o preferencijama legendarnog igrača koji bi ju nosio :eyes: ). :smile:

    Ne znam jesam li za ili protiv tog umirovljenja, prije nisam razmišljao o tome, a jedni i drugi zagovornici imaju skroz dobre argumente. :up:
  • Mali Zeus
    9.3k
    Nije li to umirovljenje brojeva nešto što se u nogometu baš i ne radi?
    Tj. to se fura u američkom sportu.
  • maddaddam
    2.9k
    Nosio je Ademi i 16, 6 i 7 mislim, a 5 nakon stanke. Nije previše patio za brojevima, uzimao što je bilo slobodno. Tako da ostavimo tu peticu nekom novom klincu, a Kapetana pamtimo po tome kako je nosio sveti dres.
  • Infinity
    15.2k
    Doslo je to i do nogometa, ali nije bas cest slucaj. Ajax je umirovio Cruyffov 14, Napoli Maradonin 10, Brescia Baggiov 10, Inter Zanetijev 4, Milan Maldinijev 3, Chelsea Zolin 25, Shakhtar Srnin 33. Cak je Sao Paulo umirovio keca Ceniju u cast.

    Od manjih klubova znam da je Maribor umirovio Balajicev, al ne znam koji je broj.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.