• seljak86
    2.3k
    Ja pak na ovo naletio u Grazu h3cnh3rbc0lygc6g.jpg
  • Tercel
    369
    TOMAŠEVIĆ O DOGAĐANJIMA U DINAMU

    "Dobili smo zapisnik, a tražimo i dodatnu dokumentaciju kako bi se utvrdilo da li su svi članovi Skupštine imali tada pravo glasa. Radi se o upravnom postupku koji ne mogu komentirati"

    "Uvjet za suradnju grada Zagreba oko izgradnje stadiona jest da u Dinamu sve bude po zakonu i transparentno, što dosad nije bio slučaj. Imamo pravomoćnu presudu o nezakonitom izvlačenju više od 100 milijuna kuna iz Dinama. Maksimirski stadion nije samo Dinamov stadion već i gradski i jedan od nacionalnih stadiona i ne smije se dopustiti da ovi događaji u Dinamu utječu na planove izgradnje"

    Jutarnji
  • ZGV
    3.1k
    Koliko god TT bio ljigav nekome, po ovome frajer drži crtu i ne krši ono što je obećano.
  • The Undertaker
    3.9k
    Sve dok ne iziđe natječaj za koncesiju na stadion grad ne treba nikakvu formalnu suradnju sa Dinamom. Do tada će se situacija valjda riješiti.
  • Captain America
    13.3k
    Da drži crtu ne bi ni sjeo s dojučerašnjim Mamićevim suradnicima za stol.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Jednu istinu kaže.. stadion je važniji od onoga tko je trenutni na vlasti i u dinamu i u gradu
  • ZGV
    3.1k
    svasta bi ti odgovorio sada na ovo.
  • Mali dioničar
    14k
    Nakon svih naslušanih nebuloza natkrivanju postojećeg Frankensteina, gluposti o Kajzerici i Plavom vulkanu tamo, stadionu u Blatu :roll: , Sesvetama :roll: i nebrojenih obećanja za koja se u startu znalo da su lažna, sad imamo stav:

    1. Stadion se treba rušiti
    2. Novi stadion se treba graditi gdje je i sada.

    Jebiga, nekima to nije napredak iako je i država na istom tragu i još postoji naznaka da je i Uefa spremna pomoći.

    Dajte malo ohladite sa teškim defetizmom.

    Meni je to i te kakav napredak i s moje strane veliki plus za Tomaševića.
  • Tercel
    369


    Što bi značilo da je država ta koja može utjecat na ured, reviziju prijašnjih odluka i posljedično na sam statut. Ili samo prebacuju lopticu i jedni i drugi dok se ne usuglase kaj bi htjeli..
  • Fanboy
    2.1k
    https://www.vecernji.hr/zagreb/radnici-zg-cistoce-koji-su-bacali-otpad-u-isti-kamion-dobit-ce-izvanredni-otkaz-iako-su-objasnili-slucaj-1650816

    Ovo je velika sramota da se grad iživljava na radnicima, osobito jer su radili po naređenju i jer ostali rade isto tako. Na kraju praksa je takva i u ostalim gradovima se događa ista stvar.

    Ekvivalent je potez Butkovića koji za nestanak ruske jahte kažnjava par pojedinaca koji nisu ništa mogli bez vrha, pa nije nestao sat ili lopta, već glomazna jahta koja vrijedi više nego što 90% prvoligaša ima proračun. Žalosno je da neuspjela politika se lomi na leđima onih koji zaista jedini rade svoj posao, a kada zaškripi radi korupcije i nesposobnosti dobiju otkaze jer su slušali nadređene.
  • NORTE
    9k
    Ovo je velika sramota da se grad iživljava na radnicima, osobito jer su radili po naređenju i jer ostali rade isto tako.Fanboy
    Ako im je naređeno da sve bacaju u isti kamion i dobili su otkaz zbog toga onda će valjda izaći u medije s tim i tužiti Grad/firmu.

    Ako to rade i ostali radnici (a bilo je toga sigurno i u vrijeme Možemo) sad imaju primjer da će i oni dobiti otkaz ako budu snimljeni.
  • Logistika
    1.1k
    najgore je sto takve naredbe kontra pravilnika obicno dobijes usmeno... "Mate bacaj sve u isti tko te pita,ako nema gdje,sve u isti" ....Mato jadan bacao,sad ksd su ga snimili,nadredeni lagano kaze tko je tebi to rekao...po meni sto se tice dinama,takoder nekako imam dojam da TT tu drzi neki stav...dok ce na ovom jebenom smecu i ekologiji izgubit iduce izbore
    mulvevx2e3bnpzys.jpg
  • flexXy
    1.9k
    q2lulebqvdqeq6jd.jpg
    Dobar nacin pregovora mozemovaca. Znaci sta planira otpustit 2000 ljudi ako nastave strajk? S kim ih misli zamijenit?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.