• Beowulf112
    301
    Ljudi moji da je Pjaca dobar napravio bi nesto u Italiji..on jednostavno nakon svih ozljeda nije vise onaj Pjaca koji je igrao u dinamu..žao mi da puštamo Oršića ali ako je to njegova želja nevidim zašto bi mu klub radio prepreku pogotovo jer je dao puno za klub zadnjih godina
  • marcio amoroso
    32.6k
    Ja osobno ću uvijek pozdraviti dolazak igrača. Ljirim je Ljirim pa smo nešto izvukli od njega. Sve bolje od solarnih elektrana po Hercegovini :vomit:

    Ja bi samo volio da ne gomilamo igrače na nekim pozicijama, a da su nam neke deficitarne.
    Imamo 5 veznih za 3 pozicije, a 3 lijeva beka za jednu poziciju.
  • Majki2111
    2.6k
    A u kakvom stanju je Ojeda?
  • dinamo vitez
    214
    Potpisao bih odmah da dođu Pjaca ili Kačavenda ali isključivo kao kalkulirani rizik, ne kao 'headlineri'. Ako uz nekog od njih dođe Beljo/Brekalo/Kleinheisler, odmah bih potpisao takav prijelazni rok.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ne znam koliko bi nam sad Kačavenda pomogao. Tek na ljeto možda. Pjaca isto, on se ni na jednoj posudbi nije nametnuo. U klubovima slabijim od Dinamo. Brekalo bi baš bio pojačanje odmah, ali on po meni nije realan. Treba tražit dalje, van poznatih okvira.
  • Zagi
    5.3k
    Iz mlade reprezentacije zanimljivi su Beljo, Perković i možda Marco Pašalić.
    Kačavenda prije ozljede apsolutno, sada veliki upitnik. Treba vidjeti kako će se oporaviti, ACL je grda ozljeda.
  • Mali dioničar
    14.3k
    Marco PašalićZagi

    Nisam ga puno gledao, ali onu zadnju utakmicu za U-21 pokazao da je jako zanimljiv.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Ugovor na dvije ipo godine ipak. Nadam se nakon toga i povrtaku u Dinamo.
  • Ali
    1.9k
    6,8m€ je sramotno malo !
    A jos mi je bolnije sto vise od pola navijaca na zoni to smatra dobrim potezom i PR sjeda na plodno tlo.
    13 golova i 9 asista samo u ovoj godini necemo nadoknaditi da ulozimo duolo od toga nece se ulozit ni euro
  • Mulec86
    389
    Covjek je zelio otic. Svi koji misle da mu ovo nije zadnja prilika za PL su nerealni.Ima 30 godina i svjetski turnir iza sebe. Jednostavno je nametnut na marketu valjda zadnji put. I njegova odluka je velika ko i on. Bez neke patetike odabral je svoj gušt kaje potpuno opravdano jer nam je tolko toga pruzil. Hvala mu na svemu napravio je ogromne stvari i dao primjer nekim novim klincima. Jednog dana bice opet u najljepsem dresu, a do tad nek mu je 100 golova u PL.
  • og1986
    2.9k
    Jako velik igrač otišao iz našeg kluba moj najdraži iz ove generacije. Hvala mu na svemu. Ostat će zlatnim slovima upisan u povijest Dinama.

    Žao mi je što je moralo ovako završiti. Mislio sam da će postati najveći igrač koji je nosio naš dres.
    Otišao svojom voljom i htijenjima u posljednji klub premier lige da par puta zaigra protiv velikih klubova...
    Protiv kojih je igrao i u Dinamu.

    Tek sada shvaćam koliko je Ademi kapetanski ogroman.
  • Infinity
    15.3k
    Sretno Orsicu. Komentiralo se prije godinu dana kako na potpisu novog ugovora nije djelovao pretjerano sretno. Zelio je ici i mi tu ne mozemo puno.

    Zao mi je sto ide, al sve smo ih do sad zamijenili i preboljeli, pa cemo i Orsica. On sad nek pokusa Southampton ostaviti u ligi, mada jos nisam vidio da tako jadna ekipa izbori opstanak. I to mi je jos jedna zal sto odlazi, jer mislim da im pet Orsica ne moze pomoci. Nadam se da ima neku izlaznu klauzulu u slucaju ispadanja. Ne vidim smisao u igranju Championshipa, pogotovo zbog cinjenice da Southampton nije Norwich ili WBA kojima je cilj ispadati i vracati se. Ovi ako ispadnu ce prije ispasti u treci rang nego se vratiti gore.
  • Nino Bule
    11.6k

    "Zahvalio bih ovim putem upravi kluba na razumijevanju i susretljivosti koju su pokazali jer znaju da je moja velika želja oduvijek bila napraviti iskorak prema engleskoj ligi."

    OCES PRESTAT JEBO TE PR ?????
  • Ludovic IX
    5.6k
    Ignoriraj takve..nije orsic rob pa da ga na silu držiš. Mogli su oni ostavit ga i onda bi orsic šutio i igrao Li možda preko kurca..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.