• Armagedon13
    959
    Pojava,Brekalo i Beljo
  • Olmic
    5.5k
    Beljo i Petko nemaju smisla
  • miro
    8.2k
    imaju ako se Petka proda :joke:
  • Orc123
    14.2k
    Ovi su ludi .....
  • Orc123
    14.2k
    Kako ces namiriti 4 napadaca Beljo, Emreli, Petkovic? Koji ce nam k... Pjaca ako se nije uspio etabilirati nigdje u seri a i sire poslje ozljede, Beljo? Znaci cca 5 mil eura ispod toga nece ici...po meni ne vrijedi toliko....opet cemo preplatiti sve i baciti eure u vjetar....brekalo je nerealan iako jedini os ove trojice kojeg bi doveo iako i u tom alucaju ocekujem da ce dobiri najvecu placu os svih u svlacionici, pa onda krece nezadovoljstvo drugih itd itd....sta zelimo postati atletico bilbao? Imamo nesto protiv stranaca? Da mi ne mozemo ostvariti neki posteni europski transfer nekog talentiranog igraca, nego moramo pobrati sve u hnl i naravno vratiti sve bivse igrace! Ma top! Nakracat cemo se napadacima a obranu tko je vidio da se jos igra, ionako svaku hnl tekmu primimo gol....ili se sprema jedna fina rasprodaja pa mazanje ociju vracanjem bivsih ljubimaca i naravno treba zadrzati kontinuitet preplacivanja barem 1 hnl igraca.....
  • xavier
    12.1k

Dobro, koliko ti imaš godina i čime se baviš inače u životu?

Gori si od one dvojice iz Muppeta. Ima li išta čime nisi nezadovoljan?
  • Olmic
    5.5k

Cuo sam ipak Ojeda dolazi…
  • Crusades
    20.6k
    Gori si od one dvojice iz Muppeta.xavier

Ne znam jesu li mi postovi gori sadržajno ili gramatički, fakat je velika nedoumica između tog dvoje.
  • Krizy
    64.4k
    Orc ima 380 upisa, od kojih su 372 na ovoj temi.
    Sedam od preostalih 8 je vezano za transfere ali na drugima temama.
    Jedini upis koji nije vezan za transfere
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/209953

Uz Majkija "najjači" lik na forumu :rofl:
  • NB86
    17.4k
    Ja njegove komentare vec dugo samo preskocim, em su mu dugi postovi em lupa po istom stalno.
  • Captain America
    20.4k
    Opet guraju Pjacu. Žao mi je čovjeka što je sve prošo, al za njega je Pero Giannis po pitanju fizičke spreme i stvarno nema smisla dovodit igrača koji će te nakon svakog jačeg duela zabrinut jel se opet ozlijedio.
  • Krizy
    64.4k
    Pjaca je igrač za 11.momčad belgijske lige. Anderlecht.
  • Jaro
    11.4k
    ovo ne mozes znati. Realno za HNL je dovoljan polufizicki slreman. U takvom tempu mozda lakse dodje do odredjene spreme (i fizicke i psihicke). Pa pogledaj Livaju kako izgleda u HNL a kako na SP - od toga da solo rjesava utakmice do veterana na terenu... Mislim da je Brekalo SF(em navodne ponude bogatijih iz Serie A, em manager Mamicev frend), a za Belju mislim da bi cijeli koncept igre trebalo promijeniti i nabaviti vrh krila. Kacavenda je upitnik veci od Pjace - za njega i prije ozljese nisi imao pojma kaj moze na vecoj sceni...
  • xyz
    840
    Pjaca je dobar dečko, ali on više nije igrač za Dinamo. Ozljede su ga uništile, a ovo seljakanje svake pola godine iz jednog u drugi nisu ništa doprinijeli. Ne rade valjda u svim klubovima budale pa da ne mogu prepoznati da li netko može ili ne može odgovoriti zahtjevima nogometne igre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.