• Gelipter
    4.3k
    Sve ima svoga kupca. Meni isto iskreno nakon toliko čekanja i nije bog zna kaj. Realno nisam se ni nadao nekom čudu. Iako, kombinacija ove "apšisane" zlatne i crne nije toliko loša. Na dresu je najbolji njen maneken. Legendarna Dinamova desetka.
  • Eduardo
    26.1k
    Opet gledam video i ostavlja mi puno bolji dojam nego na slikama kojim su ga prezentirali.
  • Nolifer
    12.6k
    Dosadni su malo sa tim zlatnim. To predstavljaju ko da je njihov template. A zapravo je neki kataloški, plus sa ovim grbom.... Ne hvala..
  • masacusec
    6.2k
    Stava sam da je previše eksperimentiranja sa svetim dresom
  • Armagedon13
    959
    Da je dres inspiriran dresom Građanskog,bijeli rukavi,ili da je žuto-crni prugasti,pa ga vežeš za povijest,a ovo
  • NitkoBitan
    31.4k
    Meni je ovaj dres skroz u redu, ima neku svoju tematiku. Kakve smo trece dresove znali imat u proslosti ovo je bomba. Boja dresa je blijedoliko zlatna (nenapadna oku kao recimo narancasta) i nema nepotrebnih detaljcica kao na bijelom dresu. Vjerujem da je vecina prizeljkivala crni dres ali sta je tu je..
  • miro
    7.5k
    Meni se ne sviđa ovo. Za taj 3. su mogli malo nešto drugačije napravit, ovaj me još i podsjeća na Hajdukov treći dres :down:
  • maddaddam
    2.9k
    z7bse3rfcooeo1m3.jpeg

Livaković ima taj template od početka sezone. Za golmanski bi bio top. Za treći, “europski” :cool: , meh.
  • xavier
    12.1k
    Za treći, “europski” :cool: , meh.maddaddam

Ali treći više nije "europski" nego običan treći dres.

Što se izgleda tiče, mijenja se stalno i drugi dres tako da je sasvim jasno da će treći svake godine biti potpuno različit. Želim reći da će ih biti koji će nam se svidjeti i onih koji neće.

Tako da treći nek bude kakav bude, samo nek prvi i drugi budu kakvi trebaju.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Meni je top dres, bas mi se svida izgled i predstavljanje (ovo s Mlinkom i Baturinom)

Po vasim komentarima do sad ovo moje moze i u nepopularna misljenja :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Objavili su novi set slika i dosta bolje to izgleda pod drugačijim osvjetljenjem. Trebat će ga uživo vidit za konačni sud :lol:
  • Olmic
    5.2k
    Meni isto dres top
  • BBBaranja
    4k
    O ukusima se ne raspravlja tak da.
    Meni smeta što se čekalo za novi dres do kraja polusezone.
  • Mrvica
    4.1k
    Dugo se čekalo i iskreno neću lagat nadao sam se da će biti crni ali eto. Na videu mi izgleda puno bolje nego na slikama, plus ova kombinacija sa crnim hlačicama čak i ne izgleda loše. Treba ga vidit uživo u svakom slučaju. Slike govore jedno, video drugo, uživo treće. Ali da se stvarno dugo čekalo moram priznat da da.
  • Olmic
    5.2k

Hlačice su tamnoplave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.