• SAS1987
    13.5k
    normalan ili popularan stadionog1986

    San Siro nije normalan, San Siro je extra klasa stadiona.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Kad malo razmislim, utakmica me dosta podsjeća na prvu tekmu sa sevillom.

    Glupi penal, dva olako i brzo primljena gola, lijepa akcija i gol oršića.

    Njih se dobilo u uzvratu, može se i milan!
  • De Oliveira
    992
    Pola slova kritike nemam na igrace (osim Marina, ali njega tko jebe) i stozer. Hvala vam i nastavite tako. Ovo je moglo otici i na drugu stranu glatko. Detalji su presudili. VOLIM TE DINAMO!!!
  • vjeko1701
    5.9k
    A govor tijela igrača mi vuče na ono kako su izgledali nakon prve protiv Tottenhama.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ufff kakav dan :grin:
    Prvo poluvrijeme se vidjela ocigledna namjera da ne primimo i onda ga popusimo iz gluposti na kraju poluvremena i to gluposti Sutala koji je najpouzdaniji stoper. Mislim da je usporedba db-a dobra sa Sevillom, opet se vrte i rasprave o tom penalu.
    U drugom smo kao krenuli, a oni nas brzo preslozili kao metar drva. Steta. Rekoh prije utakmice da svi znaju za Petka i Orsica i da ga svejedno opet podoje. Maestralno decki, svaka cast. Kad smo zabili ja sam pomislio evo pomaka u odnosu na Atalantu, ajmo jos jednog. Taman kad je Cacic izvukao Moharramija da pojaca desni bok oni zabijaju bas s te strane. Steta, mozda se moglo i vise, ali ocigledno jos nismo sazrili za iznjet bod(ove) iz Italije.
    Mislim da nam defintivno treba naprijed jos nesto uz Orsic - Petkovic, na tome se mora poradit, kreative ne nedostaje, ali nesto treba i uigrat.
    Ono s cim sam malo razocaran je izvodenje prekida. Bilo je nekoliko vrlo dobrih situacija, a napravili nismo nista.
    Poserem se jos Talijanima na organizaciji ulaska na stadion.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Jedna od utakmica koje sam ravnodusno pogledao, za razliku od mnogih Dinamovaca nisam ocekivao niti bod kao sto ga ni ne ocekujem na gostovanju u Londonu, taktika od @Majki2111 - nista ne ocekuj pa neces ni bit razocaran :grin:. Zato u iduce 2 tekme ocekujem minimalno 4 boda a onda protiv Milana nek izgori Maksimir!
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Al kakav gol Orsica tj. akcija Petko - Orsic.. svaka za muzej.. fali nam malo i kvalitete. Ne moze se u LP s krpanjem beka, pa cijedenjem kapetana zbog toga, a pustio si Gojaka da uzmes tricavih milion eura. Unatoc dobrim potezima u ovom prijelaznom roku falilo je tu jos malo za iskorak.
  • Jurki
    8.8k
    Malo sam pod dojmom tekme i pivi koje su se popile poslije.. ali realno Dinamo je klub ko raketa koja ide na vodu u svemir. U svim jebenim ligama Europe mozda jedino Izraelskoj se ne dobiju ozbiljna sredstva za tv prava. Stadion nam je takav kakav je, liga nam je krs blago receno.. a Dinamo je konkurentan u jebenoj ligi prvaka.
    Nasa realnost je Europska liga di smo konkurentni.. ovo je ipak liga vise.. i di smo kvalitativno igracki razina nize jer nebremo ici u otvoreni fajt sa svima.
    Kad se sjetim di smo bili prije 5-6 godina ovo je jeben napredak.
    Danas smo odigrali musku utakmicu, zabari su bili bolji i to je to.
    Kad bumo za juniore iskrcali 1-2-3 eura.. onda bum rekel da se trazi vise. Realno 3. mjesto je za nas plafon. Ali uvek se trazi vise. I uvek treba teziti boljem.. bravo decki na trudu danas.. ajmoooo
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ne treba se tako rezonirat, treba nastavit rast. Htio sam reci Brugge, ali ima objektivnih razlika iako su i oni poceli kao i mi pa postupno rasli. Dozvolili bi si i mi veca ulaganja da nam prvo mjesto nosi siguran nastup i lovu u LP i tome treba stremit.
  • Infinity
    15.3k
    U svim jebenim ligama Europe mozda jedino Izraelskoj se ne dobiju ozbiljna sredstva za tv prava.Jurki

    30 milijuna eura.
  • Captain America
    14k
    Nasa realnost je Europska liga di smo konkurentniJurki

    U ovakvim utakmicama se raste. Ne možeš napredovat ako ne igraš s najboljima. Ne bi Tottenham pao da nije bilo Benfice, Atalante i Citya s kojima je ova generacija skupljala iskustvo. Radije sezona u Ligi prvaka ko 2019. nego prošlosezonska Europska liga gdje nas je nesretno izbacila Sevilla u prvoj fazi knockouta. Igrao si zapravo samo s jednim velikanom, a i on je drugi razred elite. Ostat će zapisana ova pobjeda protiv Chelseaja, a stiže nam i Milan.

    Ovakva 3 gola kakva smo danas primili su škola za dalje.

    Još jedna bitna stvar. Eintracht je lani za osvajanje Europske lige uzeo 20 milijuna. Klubovi poput Dinama koji ovise o prodaji uz Ligu prvaka ipak ne moraju prodavat obiteljsko srebro već mogu dodatno pojačavat već uigrani stroj.
  • Jurki
    8.8k
    krasno znaci da je taj krs od hnla na dnu. Zato bum rekel s obzirom na sve okolnosti.. mi smo jebena sila.. SILA
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Nekako imam osjećaj da ako izađem opet sa ovako postavljenom igrom u Salzburg da nećemo dobro proć... Bunker može proć jednom, dva puta. Ali onda kad krene curit ode sve u 3 pm. Jedino što je prva tekma u gostima pa nisam siguran koliko je pametno otvorit se... ugl. vjerujem u dečke i da bude to bilo dobro, neka pokopaju moje sumnje jer je vrijeme za još jedno proljeće u Europi, nije ga dugo bilo! :wink:
  • Jurki
    8.8k
    jasno da moramo biti u ligi prvaka, ali velim samo da smo igracki i financijski na razini EL. Kad bi mi punili budzet sa 50 posto commercial merchadinsingom i tv pravima de bi nam bil kraj? Kak sam rekel pogledaj jedan club brugge.. pun stadion, tv prava, jaci sponzori, jaca ekonomija. U tim okolnostima mi smo space shuttle. Nama jebeni glavni sponzor psk valjda uplati milju eura.. kaj je kurac u danasnjem nogometu..
  • Infinity
    15.3k
    Od liga s kojima se HNL bori za pozicije ove sezone, mislim da samo Ceska ima tanji ugovor. Ostali imaju puno vise.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.