• Jaro
    5.3k
    Dobardouskrsa je usao u standard kmecavaca - nije realan rezultat, vise smo zasluzili...
    U situaciji gdje je on najzasluzniji s njihove strane za ovo... Cacic mu ponovo ocitao lekciju (kaj god mi mislili o njemu)...
  • De Oliveira
    858
    Dragi ljudi, gledao sam utakmicu na Jadranu u poprilicno neprijateljskoj atmosferi (u par navrata skoro tuca 2 na 50) i ne znam kako zahvaliti igracima na pobjedi nad bagrom boljsevickom. Ponos svih Hrvata!
  • BBB Sibenik
    3.8k
    iuifbejyhz1mlqb1.jpeg

    Ale aleeee Dinamoooo aleee
  • Captain America
    13.1k
    Kakav emocionalni rollercoaster. Još sam na zapadu bio okružen hajdukovcima (nekoliko njih iz Slovenije s obilježjima, @nSAS1987 trebamo pojačat bazu u Sloveniji), al bez ikakvih problema. Dečki pošteno čestitali nakon demoliranja, još sam ih upozoravao na poluvremenu da gospon Čačko ne gubi od Hajduka. Zanima me kak bi neki hajdukovac reagirao da mi dođemo s Dinamovim obilježjima na derbi na njihov zapad.

    Antiša si je kupio mir. Odigrali smo baš kolko nam je trebalo.

    PS

    Molba za moderatore da preimenuju topic modre desetke u Mr. Derby. Kapetan Vam se unaprijed zahvaljuje.
  • Robredo276
    265
    Dobardouskrsa je usao u standard kmecavaca - nije realan rezultat, vise smo zasluzili...Jaro

    Valjda sam ja nekog drugog Valdasa slušao.

    Čestitao, rekao da je Dinamo bio bolji, da je rezultat možda previsok ali da su se morali otvoriti i pokušati izjednačiti jer isto im je 2-1, 3-1, 4-1, poraz je poraz.

    Ali dobro, svejedno što Dambro misli, lijepo su ih utabali. :strong:
  • Fanboy
    2.1k
    Ne želim rušiti idilu nakon pobjede, međutim moram staviti jedan veliki ALI

    Nikako mi se nije sviđalo kako smo izgledali nakon 2 gola i vodstva. Hajduk je imao 100% priliku Livaje za koju nitko na stadionu nije znao kako je otišla preko gola. Taj period su bili izuzetno dominantni, mi smo se povukli i bili smo dosta iscrpljeni bez zamjena. Iz svake tekme treba izvući pouke, bile pobjede ili porazi. Ne treba se povlačiti nakon vodstva, prepustiti protivniku loptu i inicijativu. Momčad je dovoljno kvalitetna da se lopta drži u nogama, na kraju to se do tada tako i igralo. Ono je jako slizak teren i 2-2 bi nas odvelo u opasne vode.
  • Jaro
    5.3k
    nisam slusao, citao samo - moguce krivo preneseno...
  • Olmic
    2.7k
    Hvala gospodinu Anti Čačiću
  • seljak86
    2.2k
    Nije mi jasno zakaj ne odu među svoje na jug? Mislim svaka čast na mudima, al kaj nije ljepše navijati sa svojima za svoje??
  • Ludovic IX
    5.1k
    Povukli se bezvwzw ali zabili dva nakon toga tak da je dobro. Sa tribine je sve izgledalo jako dobro osim tih 10 minuta. Prvo poluvrijeme smo ih pojeli ali kad neće...
  • Captain America
    13.1k
    Kažu da nisu mogli prek kluba doć do ulaznica. Stvarno normalni dečki, proslavili su gol, al sam im zato vratio puta 4. :rofl:
  • Blue 67
    212
    Nisu nikako normalni decki. Takvima kad podebljas zdravstveni karton ne treba zalit.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Ili je zaleđe u milimetar ili su ovi gledali totalno krivog igračaStjepan

    minimalno zaleđe, možda i nije bilo, al zbog netočnosti tehnologije ne može se bolje.

    možda bi trebalo razmisliti o tome da igrači ne nose ovakve kričave kopačke.
    ako se ne varam, čolina ima crne kopačke i njemu su stopala na slici doslovno točke, špikić ima kopačke koje se vide iz svemira i jebiga....
  • De Oliveira
    858
    Nas dvojica na poluvremenu popisani. Oko nas urlaju i masu sa zastavama. Nakon utakmice mi nazdravili ponosno i izasli pobjednicki iz kafane. Kakva taktika, kakva pm... Zgazili boljsevike koji mrze sve plavo. Volim te Dinamooooo!!!!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.