• Nousername
    610
    ne dogodi mi se nista…ne igraju Makedonci svaki dan protiv jednoga Dinama.Svaki manji tim ce tu doci i ostaviti srce na terenu pa sta bude.Realno nismo igrali kako smo ocekivali ali nismo ni imali srece u obje tekme(Livi realcija kod gola,Menalu var ponistava cist pogodak kod 2-0 gdje bi sve bilo rjeseno).
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Ma ja pricam o zamjenama. Zasto jednom moze, a drugi put mora Livakovic podivljat, a Ademi lec na teren da nesto promijeni? Ono neshvatljivo..
  • The Undertaker
    3.9k
    Moj dojam je da ima blokadu kad je pod velikim pritiskom. Jednostavno mu mozak ne razmišlja racionalno. Tu bi mu dobro došao neki pomoćnik sa autoritetom.
  • xavier
    11.1k
    Tu bi mu dobro došao neki pomoćnik sa autoritetom.The Undertaker

    hoqr3chssvoh44u8.jpg

    "Netko je pitao za mene?" :cool:
  • miro
    3.1k
    pa da hoće maknut Peternaca i njega stavit, mislim da bi na klupi dobili pravo pojačanje
  • Jaro
    5.4k
    To je to. On je trener zaSlaven Belupo. Nema pritiska nit velikih ocekivanja...
  • Eduardo
    17.2k
    Ne vidim način na koji Čačić može opstati i osigurati si neku dugoročnu budućnost na klupi Dinama.

    Kad kažem dugoročno mislim na iduća dva do tri mjeseca,ali lako moguće da bi mu presudan mogao biti već idući tjedan.
    Sve ovo što se događa bolno me podsjeća na scenarij Krznara. Samo je pitanje vremena kojeg trenutka ćemo biti bolno prizemljeni i razbijeni kao što smo bili od strane Sheriffa.

    Trenutno nemamo igrača u formi, a pogotovo igrača na reprezentativnoj razini. U ovom trenutku da se slaže popis putnika za Katar na njemu bi bio samo Livaković, a pitanje je da li bi on uopće bio prvi izbor za mjesto golmana

    Žalosno je da smo u zadnje dvije utakmice s ovim kadrom izdominirani u tolikoj mjeri da nismo u mogućnosti stvoriti smislenu šansu i zaprijetiti protivničkom golu izuzev individualnih pokušaja iz daljine.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    U ovom trenutku da se slaže popis putnika za Katar na njemu bi bio samo Livaković, a pitanje je da li bi on uopće bio prvi izbor za mjesto golmanaEduardo

    ja se iskreno nadam da nitko od dinamovih igrača neće u katar.
    dinamo samo ima probleme zbog reprezentativnih stanki, igrači odu, većinom uopće ne igraju, onda poslije imaju nekakve pauze, preskaču pripreme, vrate se van forme.
  • Crusades1986
    9.5k
    Ne znam kaj mu je to trebalo. Mogao je ko veliki boss otić na kraju prošlog prvenstva s kantom. Ovak će ga opet hitit niz štenge vrlo brzo. Od prve utakmice nemamo igru, to nije dobro. Gore je kad nemaš rezultat, al imaš igru. Rezultat će kad tad doć. Igra neće tak lako.
  • Keyser Soze
    8k
    13 tekmi bez poraza! :strong: :cool:
  • Captain America
    13.2k
    Pisao sam na Zoni kad je imenovan da mu ne bi dali ugovor godinu dana da ozbiljno računaju s njim. Bagra se ne može dogovorit, svako gura svoga i Antiša je bio kompromisno rješenje. Možemo se tuć u guzicu ako ga zamijeni Goran "zamišljeni pogled u daljinu" Tomić, al realnije mi izgleda Peternac uz podsjećanje službene Instagram stranice na utakmicu s Wolfsbergerom u Zagrebu.
  • Klenx
    4.1k
    Ne znam kaj mu je to trebalo. Mogao je ko veliki boss otić na kraju prošlog prvenstva s kantom. Ovak će ga opet hitit niz štenge vrlo brzo. Od prve utakmice nemamo igru, to nije dobro. Gore je kad nemaš rezultat, al imaš igru. Rezultat će kad tad doć. Igra neće tak lako.Crusades1986


    Potpis na ovo. Ali tako je to kad si ograničen.
    Umjesto da je rekao "Hvala dečki, odo ja u penziju" i otišao sa zasluženom kantom.
    On će otić na način da neće više znat tko će mu se više najebat svega po spisku. Sjever, zapad, novinari, igrači, neutralci... jedino će tovari plakat za njim.
  • Crusades1986
    9.5k
    I da ne zaboravimo ključno. Kolko pormašenih trenera se jednoj upravi može tolerirat? 1-2? Ok.

    Alo, debili, vama je ovo već četvrti poluproizvod kojeg birate za kormilo momčadi od 100 milja.

    Joj da, mi nemamo normalnu upravu nego imamo nosačicu kuverti koja ne zna sastavit 5 rečenica iz glave nego mora čitat sa blesimetra, pandura i Amru kojoj je jedina kvaliteta i referenca to kaj ju nije grdo za vidjet. Plus ona dva debila u egzilu s kojima se ovo troje kao svađa i pokušava glumit samostalne i neovisne ljude. :rage:
  • Eduardo
    17.2k
    Čačke počeo pokazivati prve znakove nervoze...

    Neke stvari ne razumijem. Sve te stvari kreću iz pojedinih medija. Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo. Na dobrom smo putu. Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir, stalna destrukcija.

    Sad sam ja na redu kad su kritike u pitanju, tko zna tko će biti sutra. Dinamo vuče cijeli hrvatski nogomet. Ali nitko nas neće uspjeti destabilizirati. Igra treba biti bolja, slažem se, ali s vremenom će to i biti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions