• deda
    27.3k
    Pušim, ali u dvorani je to ispod civilizacijske razine. Naravno, reakcija murije je u najmanju ruku bolesna.
  • Mališan
    1.7k
    Pušim, ali u dvorani je to ispod civilizacijske razinededa

    Civilizacijske razine? pa pričamo o jebenoj cigareti, a ne pirotehnici ili ne znam čemu
  • deda
    27.3k
    Zamislii da nas 100-200 zakuri cigaru u dvorani
  • kinfa95
    474
    Kad su Zadrani pusili u Jazinama onda smo se svi zgrazali, a sad i na futsalu i na kosarci je kao normalno zapaliti cigaru. Slazem se sa dedom u potpunosti sto se toga tice
  • Nino Bule
    11.2k
    Mislim da fokus ovdje treba bit na reakciji policije, mozemo se slozit da u dvoranama ne treba pusit ali ovo je izivljavanje
  • plavi67
    920
    Priopćenje Kluba:

    "KK Dinamo zahvaljuje svima navijačima na nevjerojatnoj podršci na jučerašnjoj finalnoj utakmici koja nas je dovela do trofeja i plasmana u Premijer ligu. Cijela ideja kluba na temeljima sinergije s navijačima jučer je u potpunosti zaživjela.

    No, ovom prilikom najoštrije osuđujemo ponašanje interventne policije na jučerašnjoj finalnoj utakmici protiv Bosca. Smatramo da nije bilo nikakvog povoda za ulazak interventne policije na tribinu među naše navijače. Do trenutka nepotrebne reakcije policije u dvorani je vladala naelektrizirana, ali fer i navijačka atmosfera koja je bila vjetar u leđa našim igračima.

    Naša redarska služba nije imala razloga za niti jednu opomenu, a kamoli interveniranje među navijačima koji su isključivo navijanjem tjerali momčad prema pobjedi. Tek nepotrebnom i nama nejasnom policijskom intervencijom došlo je do sukoba s navijačima.

    Također, oštro osuđujemo ponašanja određenih pripadnika policije nakon završetka utakmice kada su fizički dvojicu naših igrača odguravali i sprječavali u želji da s navijačima proslave naslov prvaka Prve košarkaške lige, te cijeloj momčadi zabranili da dođu do navijača kao što je bilo na Kup utakmici protiv Cibone u prosincu.

    Simbioza navijača i igrača temelj je KK Dinama i to se pokazalo tijekom cijele sezone, te nam je neprihvatljivo da visoko istrenirani pripadnici policije s palicama i suzavcima odguravaju naše igrače i viču na njih, kao i da im brane da navijačima dodaju boce vode kako bi se osvježili. Očekujemo da se takve situacije u idućoj sezoni neće ponavljati."

    zbog toga, krećem i ja pratiti kk dinamo :clap:
  • De Oliveira
    858
    Dinamo je Dinamo!
  • Dino
    2.2k
    zbog toga, krećem i ja pratiti kk dinamo :clap:plavi67

    E sad bum bogme i ja krenul cesce. Kakvi smradovi
  • Mrvica
    3.1k

    Baš sam to pročitao, ako je razlog zapaljena cigareta onda stvarno nemam riječi. Samo traže razlog
  • seljak86
    2.2k
    Pratim već rezultatski na sofascoreu (ako se to može uopće nazvati praćenjem), al definitivno ću se potruditi doć na koju tekmu od sada. Nije da sam ikada imao išta protiv KKDZ, dapače, ali ono zagrebačko u meni nikad ne može Cibonu samo tako zanemariti. Mislim da ću sada bez loše savjesti u sebi podržavati KKDZ i ne protiv Cibone.
  • Bruh
    877
    za što onda služi ventilacija...
  • serbus
    3.4k
    To su osnove kulture koje bi svatko od doma trebao donijeti sa sobom, od davnina je tako da se ne puši u dvoranama, kazalištima, javnom prijevozu, restoranima... žalosno da to pojedinci nisu usvojili i da vodimo raspravu o pušenju u dvorani...
  • Nino Bule
    11.2k

    Nitko ne vodi raspravu o pusenju u dvorani nego o nesrazmjernoj reakciji drotova. Najbolje bi bilo da se pocne streljat ljude za pusenje u dvoranama, pa nek nam netko ovdje objasni kako je ipak nekulturno zapalit cigaretu.
  • Mališan
    1.7k
    Nitko ne vodi raspravu o pusenju u dvorani nego o nesrazmjernoj reakciji drotova. Najbolje bi bilo da se pocne streljat ljude za pusenje u dvoranama, pa nek nam netko ovdje objasni kako je ipak nekulturno zapalit cigaretu.Nino Bule

    Bingo. Nije agramerski ni npr. švercat se u tramvaju pa po reakcijama murije onda bi mogli i za to očekivat pendrečenje jer eto, kultura i propisi.
  • maddaddam
    2.9k
    Ako sam dobro isčitao između redova, ŽKK Zagreb bi se isto preimenovao. Ne navode da će biti Dinamo, ali je vjerojatno opcija.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.