• Eduardo
    16.8k
    Varaždin nam se vratio među prvoligaše što je veliki upgrade za HNL u odnosu na Rudeš. Ove sezone želim ispadanje Zaprešića. Nadam se da Varaždin odmah može uzburkati borbu za Europu, makar da dosegnu razinu Gorice iz prošle sezone.

    I Dalić se izjasnio tj. iznio neko svoje viđenje HNLa u budućnosti.
    Ja zagovaram da Hrvatska mora imati prvu ligu s minimalno s 12 klubova kako bi se dala šansa barem još jednom klubu iz Slavonije i Dalmacije. Ovako se događa da mi iz Druge lige ulazimo među devet stabilnih i etabliranih prvoligaša koji su na budžetima od najmanje 15-20 milijuna kuna. Mi koji imamo proračun od četiri milijuna kuna s takvim smo proračunom u nepovoljnoj poziciji. Mora se poraditi na tome, zbog kvalitete i masovnosti to bi bio dobar potez. - zaključio je Dalić.
  • xavier
    11k


    Što se tiče ispadanja, to kao i uvijek želim Lokomotivi.

    A Dalić ima stvarno "sjajne" ideje. Prvo su u klubu smatrali da bi ih trebali financirati svi živi, a sad bi problem riješio ubacivanjem još dva kluba koji bi bili financijski slabiji od Varaždina.

    Kako sam napisao na Snetu, HNS ima puno problema, ali format lige 10 nije jedan od njih. Ne vidim sustav koji bi bio primjereniji našim mogućnostima od ovog.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Pametan je Dalić u pm. Znači ako oni nemaju para treba uvesti još 2 kluba koja imaju još manje para da oni nebi najlošiji bili, koja logika jbt.
  • Eduardo
    16.8k
    Što se tiče ispadanja, to kao i uvijek želim Lokomotivi.xavier

    Slažem se, ali ih nisam pisao iz razloga jer su (na kakav god način) postali stabilan prvoligaš kojeg će biti jako teško izbaciti putem rezultata. Oni su sigurni TOP 6 po meni.
  • deda
    26.3k
    Ma ja sam za prvu ligu od 48 klubova ako svi imaju infrastrukturu i osigurane budžete.
  • marcio amoroso
    31.4k

    48 si napisao samo da se Mladost ugura :joke:
  • deda
    26.3k
    Naravno. :joke:
  • Eduardo
    16.8k
    Danas su počele pripreme Hajduka.

    BTW Rudeš ima love da potroši 300.000€ na aktiviranje odštetne klauzule da bi kupio Kovačevića od Hajduka?

    BTW 2 - Istra 1961 smijenila je Igora Cvitanovića s mjesta trenera prve momčadi.
  • deda
    26.3k
    To Pripuzi već kuhaju, bit će da ga se odmah lansira dalje. Iako kad gledaš tovari su platili mladog reprezentativca 400, a za Franka dobili 300. Super poslovi.
  • Mr Blue
    3.2k
    Grozna izjava Dalića... Osiguraj, brate dragi, 15 mil kuna pa se igraj s drugima... nemaš 15 mil kuna, nema problema, postoji druga liga... Naporan mi je Dalić s ovim populističkim forama.
  • Kwedi
    3.8k
    dalić je odvratan populist. naravno, zalaže se jer je ulupao preko milijun kuna u povratak onog nakaradnog kluba u prvu ligu i naravno,ako kihnu odmah - naš ponizan populist i demagog ima pušing na tekućem
  • Infinity
    14.9k
    Covjek iskoristava svojih pet minuta. Svako malo ima misljenje o necemu, vise ga i ne dozivljavam. Kad tad ce odletit s klupe i za godinu dana ce izblijediti. Samo se bojim da ce nakon srebra biti ozbiljan kandidat za klupu Dinama, jer meni unatoc svim rezultatima on nije trener za Dinamo. Jos mi i kao osoba nije nesto simpatican.
  • LovroZG
    1.3k
    Za Varaždin će i 9. mjesto bit super, kakva borba za Europu. Treba puno kvalitetnih igrača za to dovest, a oni su si jedva skrpali drugoligaški budžet.

    Borba za 5. mjesto će oživit HNL. Gorica se ne bi trebala raspast nakon jedne sezone, Slaven najavljuje borbu za Europu, a i Lokomotiva je uvijek tu negdje. Iako su oni ostali upravo ostali bez Majstorovića jer smo ga prodali Osijeku.
  • Kwedi
    3.8k
    zwolinski na pragu gradskog vrta, lovrića teško da buju zadržali.

    bojim se da bi gorici se mogao desit sindrom rudeša
  • Kwedi
    3.8k
    i duje čop u kombinaciji za gradski vrt, ističe mu ugovor...
  • marcio amoroso
    31.4k

    Ma ne vjerujem baš da će im se desiti sudbina Rudeša, čak naprotiv. Mislim da je Litavac namirisao pare i da će sad još jače da krene.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.