• Ali
    2.7k

Zakaj imam dojam da ste nekak bas osobno vezani za ovu pricu.

Realno igra KK Rudes protiv KK Cibona, samo kaj su rudes preimenovali u Dinamo i sad bi svi trebali biti protiv Cibone?
    Ja nekako sebe ne vidim da mijenjam klub, po meni se rodis u nekom okruzenju i ranoj mladosti stvoris neku poveznicu, identitet. U mom slucaju su to NK Dinamo, KK Cibona, RK Zagreb, HK Medvescak i sa njima se mogu i danas emocionalno povezati... a novi klubovi neka si izgrade svoju publiku i tradiciju ma nekim novim klincima.
  • Nolifer
    12.4k
    Ovo navijanje Boysa podsjeća na baš to, kad se nekad navijalo za Cibonu... Napisao sam prije da ću navijat za Dinamo... Ma navijam za dobru purgersku košarku... Uživancija
  • bluepower86
    1k
    Pomalo se pretjeruje sa ovim upisima,nitko nije protiv Cibone nego se jednostavno navija i prati KK Dinamo.Svi suosjecaju i navijaju za cibonu (barem vecina) kad igra protiv drugih protivnika.Ako ste toliko povezani sa Cibonom onda bi ju pratili na domacim utakmicama a znamo da skoro ni nema publike,tako da su ove sve rasprave besmislene.
  • De Oliveira
    1.7k
    ma ne, samo od malih nogu cekam KK Dinamo kao veliki zaljubljenik u Dinamo i kosarku.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Svi suosjecaju i navijaju za cibonu (barem vecinabluepower86

Jedan sam od rijetkih koji nema nikakve simpatije prema Ciboni... naprosto do sada me kosarka nije uopce zanimala, a za Dinamo navijam makar bio i golf tim
  • LM1995
    2.1k
    Ako ste toliko povezani sa Cibonom onda bi ju pratili na domacim utakmicama a znamo da skoro ni nema publikebluepower86
    Jer nam se za Maksimir traži karta više svaku tekmu? Ne kužim poantu.
  • bluepower86
    1k
    Dinamo se prati svaku utakmicu u manjem ili vecem broju ali se prati.Poanta je to vase glumatanje povezanosti s Cibonom a doslovno 90% ljudi ovdje na forumu ne prati Cibonu vec godinama.
  • LM1995
    2.1k
    to vase glumatanje povezanostibluepower86
    Da se razmemo, boli me ona stvar za košarku, ali ak ti je Zona mjerilo - većina ljudi na ovom forumu nije ni na Maksimiru kad Dinamo igra iz xy razloga (npr. NE ŽIVE U ZAGREBU). Dovoljno ti je pogledat ankete prije tekmi. Opet, ne kužim poantu.
  • Boogieman
    342
    Ne bih htio biti ničiji odvjetnik, jer me košarka kao sport ne privlači, iako jako cijenim Cibonin značaj u Jugi, no poanta je da će ogromna većina ljudi koji ne dođu na Maksimir makar pogledati rezultat kako je odigrao Dinamo, znati kako stoji u prvenstvu i sigurno znati nabrojati većinu igrača, dok za Cibonu neće znati niti koju ligu igraju. I onda će startati džonom na KK Dinamo koji uopće ne poziva na navijanje "protiv", nego samo traži podršku za jednu mladu, navijačku priču.
  • deda
    40.5k
    Nema razloga da se navijači Dinama sukobljavaju oko toga za koga navijaju u košarci. Jasno je kao dan da će neki biti za Cibonu, neki za kk Dinamo, ali brojni navijaci Dinama navijaju i za kk Šibenik, kk Zadar i druge manje klubove.
  • Nolifer
    12.4k
    nismo mi tovari da imamo transparent da mrzimo nekoga...

Navijanje večeras odlično, tekma također.. Čestitke Ciboni
  • De Oliveira
    1.7k
    Navijanje vrhunsko, atmosfera fenomenalna. Samo Dinamo!
  • xavier
    12.1k
    ali brojni navijaci Dinama navijaju i za...kk Zadardeda

Siguran sam da ne postoji osoba na svijetu koja navija za Dinamo i KK Zadar. Pa navijači Zadra su radikalniji tovari od Splićana.
  • deda
    40.5k
    Ja uvijek govorim o ljudima koje poznam. Konkretno dvojica mojih sugrađana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet