• Majki2111
    2.6k
    Kako Kastrati nema prostornu inteligenciju?! Čovjek je pravocrtan jednodimenzionalan igrač. Napada prostor ispred sebe svojim sprintom, obranu pomiče prema sebi i tako otvara prostor svokim suigračima. Ako nema prostora naučio je dodati loptu u sredinu. Za mene dovoljno inteligentno. Dobro je prepoznavao situacije na terenu. Znao je ubacit isto.
  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    Po ovom opisu nogometas moze biti bilo koji sprinter, dovoljno je samo da nauci dodati u sredinu kad treba i eto.
    Ajmo po onog talijana sa olimpijskih igara, najbrzi je na svijetu trenutno, a s obzirom da je talijan sigurno zna i dodati u sredinu.
  • Majki2111
    2.6k
    Pa zašto ne... Naravno, nemože cijeli ekipa biti takva. Naravno nogometna uz nogometnu obuku. Al to se nauči, bar Kastrati jest i još uvijek uči, znači može se. Ne kažem da je novomet samo trčanje, nego treba znat kada i gdje. Kastrati je to savršeno radio, nebi na njegovom mjestu ni Messija imao.
  • Bosna86
    11.5k
    Zašto se uopće raspravljate s njim… Preskočite upise i cao… Ja to radim odavno s par forumaša i fantasticno funkcionira
  • deda
    27.5k
    Majki moj, na kraju dana ti se to sve svodi na to jel ti imaš pojma o nogometu ili nemaš. Ako imaš pojma onda stojiš iza toga i financijski npr. Evo ja se kladim u 100 eura da Lirim Kastrati nikad neće igrati u boljoj momčadi od Dinama i da nikad neće vrijediti više od 5 milja. Jesi ti na to spreman da mi to pred javnošću ovjekovječimo?
  • superhik
    10.2k
    Kako može imati prostornu inteligenciju i biti pravocrtan jednodimenzionalan igrač?
    Znači da je prostorno ograničen, a ne prostorno inteligentan
  • Beli
    149
    Sto je s ovim igracima:

    DInko Horkaš
    Km Hyunwoo
    Bojan Knežević
    Tomislav Krizmanić

    Jesu otišli iz kluba?
  • jp23
    2.2k

    Kim Hyunwoo je još u drugoj momčadi (Dinamo II), a mislim da je Horkaš još u klubu. Krizmanić je u Sesvetama (sad jel posudba ili ne, to ne znam), a za Kneževića se pisalo da je raskinuo ugovor sa klubom?
  • Beli
    149
    Za Krimzanića i Kneževića nije ništa pisalo službeno u glasniku HNS-a, zato pitam
  • xavier
    11.1k
    Majki, postoje spori igrači koji nisu mogli igrati na vrhunskom nivou jer su spori, a postoje i spori koji su to kompenzirali drugim stvarima i nije im bio problem. Postoje brzi igrači koji su dobri zato što su brzi, a postoje oni kojima to nije pomoglo jer nisu to znali iskoristiti.

    Postoje tehnički odlični igrači koji nikad nisu mogli zaigrati na top nivou, a postoje oni koji su naravno upravo zbog toga bili odlični. Postoje oni kojima je tehnika "strani pojam" pa su bili odlični jer su iskoristili druge stvari koje su imali.

    I tako dalje...uglavnom, razumiješ poantu...ne možeš uzeti jednu stvar i reći "on je brz, bit će odličan" ili "taj ima dribling, mora biti odličan".
  • BBB Mataa998
    1.2k
    zato sto je inteligentan igrac,jednodimenzionalan i pravocrtan kako ti kazes zato i ide u Legiu koje je ispala od Dinama koji je nikad losiji u zadnjih 3 godine.
  • Majki2111
    2.6k
    To se slažem skroz
    Da ne vrijedi nebi ga ni Legia ni Dinamo uzimali za sebe.

    A za ostalo vidjet ćemo kak će se razvijat, on je daleko od razvijenog igrača. Ima prostora za napredak.
  • Kwedi
    3.8k
    Notirajmo jedan izniman transfer u zadnje dane prijelaznog roka. Valentin Kustić je prešao iz Dinama u Lokomotivu :broken:
  • Mališan
    1.7k
    Valentin KustićKwedi

    Ko je dotični? Odnosno dođe li mu nekaj Marijanček?
  • Jurki
    8.4k
    Evo ja se kladim u 100 eura da Lirim Kastrati nikad neće igrati u boljoj momčadi od Dinama i da nikad neće vrijediti više od 5 milja.deda

    Bravo za komentar.. nakon Dinama nece on igrati u vecem klubu. I ne kuzim cemu natuci 10 stranica zbog jednog limitiranog panja.. 51 jedna utakmica 4 gola i 9 asista.. za krilo premalo i to pogotovo u klubu kao sto je Dinamo. Lik je imao preveliku placu.. a ocito su neki zaboravili na eksces uoci zadnjeg jesenskog kola prosle sezone protiv Rijeke, kad je lik mrtav hladan otisao na odmor u Dubrovnik. A jbt ako za nesto dobivas placu onda izvoli izvrsavati svoje obveze. Mozda ga je sjebala ona plasticna profuknjaca al to tak i tak nije bitno. Covjek od prvog dana nije pruzao ono za sto je bio doveden..vjerujem da ce ga Poljaci poslati uskoro na Kosovo odakle je i dosao. (Da se razumijemo nemam
    nista protiv Kosovara) nije bitno odakle je igrac nego dal je dobar ili los. Kastrati je definitivno los igrac.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.