• Mali dioničar
    13.9k


    Ovdje imaš za Euro 2016.

    During the tournament itself, the fees are paid per day and the averages differ depending on the category of each club (assigned by FIFA). These averages range from €2,410 (category 3 clubs) to €7,231 (category 1 clubs).

    Top 5...

    gjx5l9lgkg6qp9f0.png

    Cijeli tekst...

    https://www.thestatszone.com/archive/players-on-international-duty-how-much-compensation-do-clubs-receive-13466
  • Nolifer
    6.4k
    Konačan popis

  • marcio amoroso
    31.9k
    Juranović baš bode u oči. Ostalo više manje ok.
  • Majki2111
    2.6k
    Zašto? Jel imamo boljeg desnog beka?? Meni niko ne pada na pamet. Tomečak?? Jedvaj?? :sweat:
  • Nolifer
    6.4k
    Juranović baš bode u oči. Ostalo više manje ok.marcio amoroso

    Slažem se da, zašto nije recimo zvao Bartoleca koji igra u Skandinaviji? 95 godište i solidno igra
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Hrvatska sa Belgijom, prijeteljska u nedjelju, zadnja provjera pred EURO. Odličan protivnik.
  • Dudu
    2.6k
    Bartoleca koji igra u Skandinaviji? 95 godište i solidno igrabbbjura

    Bartolec ne igra u zadnje vrijeme i kad je igrao nije igrao uopće dobro, a i Juranović je 95. godište, ako je samo to kriterij :D
  • Nolifer
    6.4k
    Bartolec ne igra u zadnje vrijeme i kad je igrao nije igrao uopće dobro, a i Juranović je 95. godište, ako je samo to kriterij :DDudu

    Onda my bad. Uglavnom kolko sam ga pratio, igrao je ok, a ako ne igra u zadnje vrijeme, nadam se da bude dobio priliku i dobro bi nam sigurno došao onda u repki kao neki backup. Pa kaj se kriterija tiče, godine su mi jedan od kriterija, ali bitna je naravno i minutaža i način na koji igra...
  • Neki tip
    19k
    bude dobio priliku i dobro bi nam sigurno došaobbbjura

    Dobio je priliku, nije ju iskoristio, ne igra u Danskoj, nije za reprezentaciju.
  • Eduardo
    17.2k
    Pa kaj se kriterija tiče, godine su mi jedan od kriterijabbbjura

    Godine mogu biti kriterij jedino u mlađim uzrastima. U, A reprezentaciji jedini kriterij mora biti kvaliteta i forma. Sve drugo je demagogija i prodavanje magle. Bartolec može igrati u e-reprezentaciji, ovome nije dorastao.
  • markoli
    1.6k
    I 95. godište je 26 godina. Nije to baš nešto mlad igrač.
  • Nolifer
    6.4k


    Kolege hvala na dobroj informaciji..

    Pao mi je na pamet, jer on igra gore tj ne igra, a tu na desnom je isto kritično, pa ne znam koga vi imate po tom razmišljanju?
  • Neki tip
    19k
    Vrsaljka pa Juranovića, koje je i pozvao.
  • Dudu
    2.6k
    Za mene je Juranovic lopata, al jbga i takav je drugi najbolji hrvatski desni bek, tako da je tu zasluzeno.
  • Eduardo
    17.2k
    1/4 i nije loša prognoza, dapače :up:

    Velika američka financijska kuća Goldman Sachs, jedan od globalnih lidera u svom području, predvidjela je rezultate za Euro 2020. koristeći svoje napredne statističke modele.

    Za svoju prognozu Europskog prvenstva koristili su veliku bazu podataka koja seže u posljednih 40 godina. Računali su koliko golova i koliko često momčadi zabijaju, recentnu formu, prednost domaćeg terena, snagu momčadi po ELO ratingu...

    U njihovim prognozama svoje mjesto našla je i Hrvatska. Po njima, Hrvatska bi u svojoj skupini osvojila četiri boda: Vatreni bi počeli porazom u utakmici protiv Engleske, pa bi remizirali s Češkom i za kraj pobijedili Škotsku. Četiri boda bila bi dovoljna za drugo mjesto jer bi Češka remizirala sa Škotskom.

    Vatreni u četvrtfinalu ispadaju od reprezentacije protiv koje su neporaženi
    Hrvatsku bi to odvelo na Švedsku u osmini finala. Prema ovoj predikciji, Vatreni bi uspješno preskočili ovu prepreku i plasirali se u četvrtfinale gdje bi čekala Italija. Azzurri bi pobijedili Vatrene nakon produžetaka i prošli u polufinale.

    Napomenimo da bi to bila prva pobjeda Italije protiv Hrvatske u povijesti (ne računamo li susret 1942. godine). Od hrvatske samostalnosti ovaj susjedski derbi odigrao se osam puta, Hrvatska je pobijedila triput, a pet puta bilo je neriješeno. Od tih osam utakmica, šest ih je bilo natjecateljskih.

    Prvi put je Hrvatska pobijedila Italiju, tada aktualnog prvaka svijeta, 1994. u Palermu dvama golovima Davora Šukera u kvalifikacijama za Euro 1996. Bitno je napomenuti i da Hrvatska i Italija nisu nikad igrale utakmicu u nokaut fazi, pa bi takav eventualni susret zasigurno bio vrlo zanimljiv.

    Vratimo se na prognozu po kojoj bi Italija u polufinalu nadmašila Španjolsku. No, u finalu bi Azzurri morali položiti oružje protiv, po Goldman Sachsu, prvog favorita i pobjednika turnira po njihovom modelu - Belgije.

    Bio bi to prvi europski naslov u povijesti za Belgiju koja se može pohvaliti sjajnim generacijom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.