• prefontaine
    6.6k
    Apsolutno se slažem. Jedinog što smo morali dovest smo doveli, čak smo se relativno brzo, lako i bezbolno riješili nekih za koje sam mislio da će rješavanje ići malo teže, tako da...ne bih ja tu više ništa dir'o.
  • emilperska
    14.7k
    Odlazak Cordobe, RPGa, Nevistića bi donio dodatnu zaradu/uštedu od cca barem 3m EUR. To bi vrhunski bilo kad bi se riješilo.

Osim ako Cordoba ne pronađe unutarnjeg Riberya u sebi kao što je Hoxha pronašao Robbena.
  • Paggini
    75.4k
    Apsolutno se slažem - rok je odrađen vrlo planski, bez stihije i divljanja što mi je ekstremno drago.

Isto tako mi je jako drago što se pokušalo ići po Jagušića i to sa cifrom koja je, s obzirom na posloženost ekipe, a i fiskalnu situaciju u klubu, jako razumna i smislena. Isto me veseli što je slična politika i za Matkovića - ne treba nam, ali ga želimo, dat ćemo smislenu cifru.

Za RPG-a, Nevu i Cordobu sumnjam da ćemo dobiti išta jbg. Cordobu bih svakako gurao prije Varele, jer bih volio vidjeti kako bi se snašao u ovakvom Dinamu.
  • Crni86
    19.8k
    posto je neva prijavljen za el, iskreno sumnjam da ikamo ide prije ljeta…

Jos gore je to, sta ce po svim natpisima on biti tek treci golman (fila brani kup). Tako da iskreno ne znam kome cemo ga mi uspjet prodat.
  • emilperska
    14.7k
    posto je neva prijavljen za el, iskreno sumnjam da ikamo ide prije ljeta…Crni86

Prijavljen je za EL jer smo imali viška mjesta na listi za prijavu unutar kvote 3 pa nije trebalo nikog skidat.

Ljubicic, Villar, Kule, Mudri su se sami skinuli sa liste, a mozeš 3 dodatna samo stavit i nije trebalo nikog micat dodatno.
  • Crni86
    19.8k
    zazujo sam, mislio sam da je bio i zagorac gore. Ali da nije…
  • Marley
    5.5k
    Jos gore je to, sta ce po svim natpisima on biti tek treci golman (fila brani kup).Crni86

Pa neka lijepo izvole pronaci nacin kako da ode na neku dobru posudbu, a ne da covjek tu propada mjesecima.
  • Sajla
    17.5k
    već imamo maksimalan dozvoljeni broj igrača na posudbama. i njemu i njegovom agentu bi bilo najbolje da trajno nađe drugi angažman
  • Marley
    5.5k
    znam da imamo. Zato i kazem, mozda se moze nesto iskemijati, uz dobru volju svasta je moguce. Vidjeli smo neki dan slucaj Zivkovic.
  • FazeN
    5.4k
    Zato i kazem, mozda se moze nesto iskemijati, uz dobru volju svasta je moguce. Vidjeli smo neki dan slucaj Zivkovic.Marley

Pa ako je uz dobru volju svašta moguće zašto onda Nevistić ne raskine s nama ugovor na svoju štetu i ide gdje hoće, a ne da mi raskidamo s njim na svoju?
  • Sajla
    17.5k
    da, vidjeli smo slučaj Živković, ali to ne znači da nam treba i slučaj Kulušić zbog nekog trećeg igrača. vjerojatno je i Nevi jasno kao i svima oko njega da je priča u dinamu završena osim ako se ne dogodi neki ogroman preokret. da se razumijemo, nije mi zbog toga drago, žao mi je što Neva nije ispao bolji golman i ono što nama treba. žao mi je za svakog igrača koji ne uspije kod nas.
    ali sad je teret na njemu i njegovom menadžeru, i to više nego na klubu. i zato kao što ti pišeš "neka izvole naći način", ja pišem "neka si on izvoli pronaći način" da negdje brani. on ima samo jednu karijeru i njegova je guzica u pitanju, ovaj klub nije ničiji servis. hvala na svemu, dobio si šansu, dobro si plaćen, nije vrijeme za nikakvo izvoljevanje nego za čupanje karijere iz jako neugodne situacije.
  • Droljo
    25k
    Nek oprosti plaće do kraja ugovora i nek ide đaba...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet