• Imamo Dinamo
    4.2k
    Nisam siguran jel nepopularno jer ne pratim toliko, ali mislim da jest
    Boli me k za nedolazak Jagusica. Velik potencijal, al nama ne vrijedi ni blizu koliko se trazi. Solidno smo pokriveni i na desnom krilu i na 10ki. Da je dosao zatvorio bi prostor ili Stojkovicu ili Bakraru za koje sam oboje uvjeren da su nam trenutno korisniji od njega.
    Bakrar ima slican ucinak u HNLu kao on, a kad se doda EL ima isti ucinak u 800 minuta manje. Hvatamo rezultat u EL i HNL, EL ionako nebi igrao a za HNL nam je dosta rotacija Bakrar-Topic.
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Trebali smo ipak pristati da igramo 2. NL s Dinamom B, ionako su 1. NL i 2. NL jako slične kvalitetom…. I možda bi osigurali prelazak u visi rang ove sezone i iduće već bili ionako iovako u 1. NL
  • Jurki
    22.8k
    ne znam, tesko, jako tesko.
    Za proboj u ligu vise ipak ti trebaju malo iskusniji igraci, nije ni ta liga bas pickin dim.
    Mislim da bi se potrosilo previse novaca a uvijek postoji šansa da ne uspijes.
    Isto tak je upitno dal bi onda mogli po dekretu u rang vise ak se kojim slucajem nebi uspjelo.
    Ne mislim da imamo nekvalitetne igrace, vec jbg za rezultat ti trebaju iskusnjare.
  • rokikaciga
    10.8k
    Neki malo.upuceniji i pametniji ljudi od mene su rekli da bi neki kostolomci ubili fizikalijama nase klince. Cutuk nema 20 kila sa krevetom, pa da mu dode neki isluzeni stoper od 190 i 95 kila ramenom u duel, Cutuk bi zavrsio na interventnoj :lol:
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Pa slažem se, ali ono ionako nam fkt treba Dinamo 2, a i ono evo Zajc je mogao dizati formu tamo, Bennacer, Valincic, Lisica, Torrente itd.
  • Jurki
    22.8k
    ako se dobro sjecam moguce je da igraju igraci povratnici nakon duzih ozljeda.. i mislim da je uvjetovano godinama starosti igraca..
    znas i sam da ima svakakvih terena u 3. ligi.. i rekovalescente poput Bennacera, Valincica, Torrentea.. slati na takva krumpiralista ne znam al je pametno.
    Uz to, trebala bi nam pojacanja za tu momcad, i uz sve pretumbacije u prvoj momcadi.. jos da se moralo cesljati trziste za dvojku.. previse bi to bilo.

Strpit ce se jos svi tih pola godine.

upravo to.
    Zamisli samo da odu na gostovanje juznije od Sv. Roka.. mislis da bi ti krkani bez imalo inteligencije gledali da se netko ne povrijedi? Bi malo sutra.
    Dinamov grb kad bi vidjeli, bi im tek bio motiv da nekog naseg skrse.
    To je eldorado liga.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

A mislim nemaš velikih razlika između 1. NL i 2. NL, fkt ni u čemu, ima, ali ne prevelikih….. Slažem se s tvojim kritikama, ali realno te kritike stoje igrali 1. NL ili 2. NL. Samo je pitanje onda jel nam benefit Dinamom B ili nije po meni je…
  • Sajla
    17.5k
    Trebali smo ipak pristati da igramo 2. NL s Dinamom B, ionako su 1. NL i 2. NL jako slične kvalitetomvlatkomarkovic

Zar nije bilo rečeno da se od ove sezone moglo startati s B momčadi iz četvrtog, a ne trećeg ranga natjecanja? U tom slučaju bi nam trebale 2 sezone zaredom u kojima bi se izborila promocija da bismo ušli u 2. rang (1.NL), a nije ni to lako, osim što dulje traje.

Našao sam ovo, objavljeno nakon što je propao dogovor o proširenju 1.NL:
    Natjecateljska komisija donijela je zaključak da u natjecateljskoj godini 2025./26. sustav natjecanja ostaje isti, s 10 klubova u SuperSport HNL-u, 12 klubova u SuperSport Prvoj NL i 16 klubova u SuperSport Drugoj NL. Sukladno postojećoj odluci, druge momčadi Dinama i Hajduka mogu krenuti s natjecanjem od četvrtog stupnja odnosno od skupina Treće NL Centar i Treće NL Jug.
  • Jurki
    22.8k
    nisam bas nekaj pratil te nize lige, al nekak mislim da je u drugom rangu ipak malo veci nivo profesionalnosti.
    Nisu nasi odbili igrati 2.nl bezveze.
    Isto tak mislim da ova generacija juniora nije nesto izgubila previse.
    To kaj su pojedinci srali da trebaju igrati.. to su vise kenjali manageri nego sami igraci.

Da se razmemo i ja se veselim da to konacno starta. Biti ce nam od ogromne koristi kao servis prve momcadi ili prodaja koje bi inace zavrsile raskidom ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet