• Big Daddy
    1.7k
    Znam da je zeka, al uopce mi nije smiješno
  • Big Daddy
    1.7k
    A kaj danas Maksimir po lijepom vremenu smrdi?
  • NORTE
    22.7k
    više je primjera propadanja klubova otkad su na novim stadionima nego pojačavanjaHnlovac

Sami su nove stadione iz svoje blagajne plaćali klubovi poput Lyona i Arsenala.

Novi stadion u Zagrebu grade Grad i država.
    Mi dolazimo u nove kuće bez našeg ulaganja.

Nama je ovaj Maksimir velika kočnica, od slabe posjete do atmosfere, doživljaja, sponzora, lošijih igrača itd.

Možda bi ovu raspravu trebalo prebaciti u temu o posjeti Maksimira.
  • criticus
    6.4k
    Da, pogotovo jer danas dosta solidno ide prodaja ulaznica i posjeta ce i biti takva, solidna. Ocekijuem između 7 i 7ipo tisuća.
  • tom
    217
    više je primjera propadanja klubova otkad su na novim stadionima nego pojačavanja

Sjajna analiza!
  • shameless86
    1.6k
    nitko nije spomenuo neku zaštitnu kremu,najbolje faktor 50,da nas sunce ne sprži..neka djele na ulazu najbolje
  • Hnlovac
    4.4k
    Ulaznice za Zapad dolje idu solidno, vjerojatno dosta mjesta nije ni pušteno ali ostalo je malo karata, možda 300ak 400ak od ovog ponuđenog

Sjever zato dosta slab, SD 5 i 6 možda 20% puni

Svejedno, ovo bi komotno ipak moglo preko 7k
  • Liks90
    4.2k
    nije pušten ZD10 jedino i možda nešto ZD8…
  • criticus
    6.4k
    nije pušten ZD10 jedino i možda nešto ZD8Liks90

I pola ZD9 nije pušteno
  • Crni86
    20.3k
    nije da smrdi ali ljudi su danas navikli ic na stvari koje su limitirane i o kojima se konstantno prica.

Kak je kolega rekel to je psihologija. Da su tovari jucer npr dobili danas bi bilo 10 puta vise clanaka o tekmi jer bi bili na -2. Samim time bi neutralnijima tekma postala zanimljivija i doslo bi sigurno soma ljudi vise.

Shvatite vise da vi i ja ne razmisljamo o dinamu i tekmama isto kao oni koji su potencijalni navijaci. Odlican primjer je onaj medvescak oko kojeg se napravio hype. Nitko nije znao pravila a dvorana uredno krcata. Oko tih ljudi se treba bavit, ne oko nas koji cemo doc i na osijek kup kad je prolom oblaka i na vukovar u ponedjeljak u 18.

Nebi bilo lose bacit reklamu na radiu o tekmama. Neki stvarno ni ne prate pa ne znaju kad je dinamo doma.
  • Liks90
    4.2k
    to je očito za škole…nije bezveze bilo sivo…
  • Gelipter
    4.5k
    Jako je velika razlika između "dinamovaca", koji donekle prate klub, možda su i članovi, ali jako rijetko ili nikad ne idu na utakmice i onih koji su redovni. Mi ove prve kategorije imamo prilično.

Primjera radi, šećem danas prijepodne i vozim se malo kvartom, doslovno svaki drugi auto ima dinamovu zastavicu, ekipa fura dinamove šilterice, trenirke i majice, ali vjerojatno 80 posto tih ljudi danas neće biti na Maksimiru neg će pogledati u lokalnom bircu ili doma i to je taj dio gdje se može puno napredovati, ali to je dugotrajan proces. Tu se radi o promjeni razmišljanja i navika što nikad ne ide lako i brzo.
  • M86
    1
    Prema intenzitetu prodaje današnja posjeta bi trebala bit oko 8.000
  • Dzoni
    4.3k
    Bit će nas danas, nije to upitno.
    Jedino je upitno koliko još može doći na ovakvu utakmicu sad i ubuduće da su se dogodile xyz stvari u marketingu ili mozgu ljudi koji bi eventualno došli na stadion
  • Arkada
    60
    Kako rijesiti situaciju trebao sam sa ekipom na zapad,no odustali su
    Sad ne mogu uzeti za sjever?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.