• criticus
    6.4k
    Za Kurilovec u 11:15 4719 dostupno
  • deda
    44.2k
    4.762 je bilo u 11.01
  • Zoran
    527
    Ima kakvih informacija za Split?
    Ako bude fizička prodaja karata za Split bilo bi dobro da to možemo kupiti u srijedu prije tekme s Kurilovcem. Jebiga nismo svi iz Zagreba.
  • Josip Frank
    252
    Meni je jedan povjerenik, neću imenovati, rekao da je on načuo da će se karte prodavati online...
    Saznat ćemo u idućih, dan dva, sumnjam da će danas objava
  • M94
    2.4k
    Bilo bi odlicno da je online.
  • fakin
    3.3k
    Do sad sve "insajdersko" sto si rekao bilo je krivo. Aj da vidimo mozes li ovo pogoditi
  • MateG
    189
    Pouzdano znam da je već prije neko vrijeme bilo pokušaja i pregovora da se ide online, svakako se išle ka tome
    Ali je li uspjelo ne znam jednostavno, saznat ćemo uskoro valjda
  • Josip Frank
    252
    ovo nije nikakav inside, ovo može raspraviti svatko od vas s izvjesnim povjerenikom...
    Inače pregledaj moje postove, što je promašeno osim Mihaile i donekle Šunjića (postojali su kontakti, nije realiziran posao), rekao sam neke stvari koje se ispunjavaju upravo, samo pogledaj
  • fakin
    3.3k
    Povjerenici nemaju bas nikakve veze s prodajom karata
  • Josip Frank
    252
    u teoriji ne, ali tko se lakše može povezati s osobama koje imaju, prosječan navijač ili oni...
    Uzgred rečeno klub je sramotno teško dobiti na telefon... Žena koja se javlja na onoj info liniji se javlja nakon što joj odzvoni 40 puta, ako se uopće javi, a odjel za ulaznice nikad u životu nisam dobio
  • don
    18.7k
    Meni je jedan povjerenik, neću imenovati, rekao da je on načuo da će se karte prodavati online...Josip Frank

neće, bit će na karatani ka i obično
  • fakin
    3.3k
    To je nazalost problem vec neko vrijeme. Na web shopu kad god nesto narucim bude neki problem, nekad ni ne dobijem bodove za kupnju iako trazim preko mail i sl.
  • deda
    44.2k
    "Planulo" 200 karata za Kurilovec :cool:
  • Josip Frank
    252
    Isprike po neprovjerenim info od ranije, sada mi je potvrđeno, ticket point...
  • lukaoj
    198
    zamolis tu na zoni. Sigurno ce ti netko kupit. Ali da, kao sto sam napisao neki dan, Hajduk za goste daje fizicke karte, ne znam zakaj bi sad mjenjali u online, prije 2 su Rijeci slali samo fizicke karte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.