• mikser
    156

Pitanje za Tomu, a i ti Frizura možeš probati objasniti.
    Da li ima koji drugi od ova 88 koji se može doraditi ili će se razraditi ili je to rezervirano samo za ovaj prijedlog?
    On je ružan, fali mu sve živo, ali mi to ne vidimo.
    Da su imalo normalni ovaj rad (kao i svi ostali koji su imali prezentaciju u ovoj razini) bi bio u smeću već u pretkolu, ne bi došao do prvog kola, a kamo li pobjedio.
    Vjerujem da i Talijani ne mogu vjerovati da su pobjedili.
  • badjibadara
    10.8k
    Čovjek nije ni spomenuo da nema semafora koliko je to sramotan propust. — SanctaSanctorum

Igranje na novom stadionu bez semafora ključ je izgradnje našeg novog identiteta, i time postajemo svojevrsni predvodnici nove generacije nogometnih krš arena.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    sigurno ima i jednako tako očekujem prilagodbe po potrebi. Neki bi vjerojatno to morali i zbog financijskog aspekta.
  • Sajla
    24.8k
    Talijane investitor treba suočiti sa svim ovim ozbiljnim primjedbama, ne s komentarima na internetu i (ne)sviđanjem, ljubazno zahvaliti, isplatiti nagradu i bez uvijanja reći da bi najbolje za sve bilo da se jednostavno povuku iz pregovora o projektiranju sljedećih faza. Ako sam dobro shvatio, natječaj je obvezujući za pokretanje pregovora o ugovoru s pobjednikom, ne govori ništa o ostalim nagrađenima, tj. ako prvi izađe iz postupka, ne mora se ići na drugoga.
    Talijani odustanu, pozivni natječaj, odabir, pregovori, projektiranje....
  • Jurki
    27.9k
    Igranje na novom stadionu bez semafora — badjibadara

IMG-1953.jpg

Mozda su mislili na ovo?
  • Denle
    1.1k
    Godina je 2032., povratnik Dani Olmo zabija za 2-0 protiv Hajduka na novom Maksimiru

images-1.jpg
  • dragošlapa
    478
    Hahah, pa dobro valjda možeš percipirat više stvari u jednom trenutku? Kaj te toliko hipnotiziraju križanja Valinčića i Lisice ili Hoxhini driblinzi? Nitko ne govori da moraš dalekozorom pratit vjeverice dok si na tekmi ko David Attenborough, ali vidiš u pozadini park, a vidiš i navijače na tribini (ako dođu), a vidiš i tekmu (ako i oni dođu lol)? To je stvar nekog ambijenta.

Ne znači to da sad bez tog nema ambijenta i da smo potpuno ubili identitet Dinama jer sad ne vidimo šumu, samo ono, postoje ambijenti i postoje ambijenti. Složit ćemo se da su najbitniji navijači, nećemo se možda složit da su jedino oni bitni.

Identitet se kreira, mijenja i formira nanovo — Paggini
    Au, jako se slažem, ali nešto se ipak prenosi, postoji neka tradicija, mislim kaj rade svi ovi konzervativci?
    Uglavnom, ja nisam ni rekao da je identitet otvorenost prema Maksimiru i to sad pošto-poto mora bit tak, ali ono što meni je identitet Dinama je taj Maksimir (između ostalog), pa onda kužiš da ta "otvorenost", što je zapravo samo ahitektonski lingo za "pogled na", dođe kao bonus. Mislim da to nije kontroverzno. Al dobro, nit mi je namjera nit živim u iluziji da ću nekom promijenit pogled na novi stadion.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet