• Zagi
    14.2k
    dogovor je bio da će do zime dobiti nešto minuta.hardek

Neko tu nije iskren. U kadru su ti Galešić i KTC, jasno je bilo da Jakir neće imati minuta.
    Juniorsku LP ne igramo,ovaj premier league je ok ali samo par tekmi i nije baš ozbiljno natjecanje.
    Sesvete bi mu bile jako dobro rješenje ili raditi na masi polusezonu.
  • hardek
    8k
    Slažem se, ne znamo kako su tekli razgovori na početku sezone ali po količini igrača s kojima smo ušli u sezonu bilo je evidentno da neće biti minuta za sve. Ukomponiraj to s činjenicom da Kova očito ne voli rotirat/riskirat i dobiješ ovo.
  • Fatos Beqiraj
    862
    nece zebic, al nece nam ni otic 50 juniora i kadeta u istom prijelaznom roku i nece ni jedan junior odbit seniore sigurno.
  • hardek
    8k
    Čini mi se da je KTC trenutno praktički last case emergency. Vjerovatno je misao vodilja bila da će biti i više ozljeda i suspenzija pa će se nešto ušećerit. Nije baš ni normalno da je McKenna odigrao sve minute ove polusezone, to je opet preekstremno.
  • ElDorado
    8.9k
    Jakirović je ljevak, cijelo vrijeme igra lijevog stopera i mogao je bit zamjena samo Scottu. A lik je odigrao doslovce sve.
  • Zagi
    14.2k
    Da ali da se Mckenna ozljedio igrao bi Galešić. Svi to znamo.
    Da je Dominguez pod kartonima , upao bi KTC.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    ja se slažem sa tobom , međutim svaki klinac koji nije naučio lekciju od svih tih drugih klinaca koji su otišli sa Max 18 iz Dinama ,slušali menadžere i bajke o tome kako su oni novi Modrići, Šukeri , Olme , oni koji su forsirali odlaske slušajući menagere i nisu ništa naučili da svi oni ili barem 90 posto njih su propali bukvalno. Nije ih mi žao i drago mi je da i klub tu ne želi biti rob istih. Uzet za njih što je moguće i focus na one koji žele biti dio naše lijepe priče. Danas svaki 17,18 godišnjak misli da treba biti prva ili druga opcija u jednom Dinamu. Bez da ikoga vrijeđam ,svaka stvar vanserijskim talentima ,ali ruku na srce mi takvih trenutno nemamo. Treba raditi, trenirati , i ne slušati menagere kojima je jedini interes punjenje svojih đepova instant transferima. Mikić je ok. Pokazao je da se može računati na njega ali daleko od toga da je on top i da se mora trpiti i on o njegov agent. Jakir mi je draži ali na njegovoj poziciji realno imamo bar 4 bolja stopera . Istina da je trebao dobiti više prilika ,u biti nije ih dobio uopće kod Kove ali to su stvari za ljude u klubu.
  • CastAway1986
    4.9k
    Igranje u juniorima to jednostavno ne može odrediti, a činjenica je da od svih vas ovdje 90% nije odgledalo utakmicu juniora vjerojatno ove sezone.deda

Isto tako je činjenica da Varela nije ozbiljno participirao u juniorima a ima i zajamceno mjesto i minute u prvoj ekipi za razliku od Horvata , Radosa ,Jakira i sl.. i mislim da to ljude itekako smeta
  • immerwieder
    1.6k
    Varela da je domaći igrač ne bi igral niti 1.HNL juniora nego 1.ligu središta kaj i igra njegovo godište
  • deda
    42.9k
    Tu opet moraš uzimati u obzir pozicije. Neke su popunjenije, neke manje. Jakir i Radoš npr. su na gusto popunjenim pozicijama. Varela manje popunjenoj. A netko određuje tko mu izgleda bolji ili korisniji. Naravno, uvije se može reći, e to je zbog Bare. Zašto ne igra Horvat? Meni osobno Varela izgleda bolje od Horvata u ovom trenutku, no to ne mora biti već sutra tako.
  • Jurki
    21.7k
    Oni koji misle da ce gotovo sve probleme rjesiti B momcad grdno se varaju...CastAway1986

O rijesit ce gotovo sve probleme.
    Svaki koji ce se buniti dal agent ili igrac... samo ce ga se pitati.. dečec al si izdominiral drugu ligu koju ti je ispod casti igrati? Nisi?
    Koju picku materinu onda hoces?
    Vrati se treniranju i manje price i vise rada. Cekaj svoj red.
  • El Madrigal
    748

Baš- 3 mlada jebivjetra koji se ne mogu izboriti za minute. Mikic je dobio priliku, a ova 2 stopera neka.se malo strpe, jer kako ćeš im dati minute pored McKene, Domingueza, Galešića, KTC-a, a gori pod nogama. Da su ti dečki s 19 godina bolji od ovih navedenih sigurno bi bili 3. Ili 4. stoper. U ostalom od polovice kolovoza počinje i Dinamova B ekipa u drugoj ligi, a sada bi ih se moglo na neku posudbu eventualno poslati. Još su oni u godinama kad mogu biti i flop. Pa jebote Inter prati/kupuje Mlačića, Zebića, Jakirovića i ovog malog iz Istre. Haha. Niti jedan od njih neće nikad zaigrati u Interu.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Moramo biti prvi. Igrati LP. S druge strane di su klinci,zakaj oni ne igraju?!Thor

Sad me opet mogu neki napasti ali stosta ce biti jasnije kad krene drugi dio sezone. Zasto to kazem - jer me zanima kako ce ekipa izgledat i kako ce se Kova nositi sa ekipom. Moramo biti prvi da, i igrati LP, ali tko ce nas voditi u tome kad nemamo trenera koji jos kombinira i prilagodjava se uvjetima? HNL da, ali pitanje sto ce biti i da dodjemo do LP a nismo se proslavili u Europskoj ove sezone.

Bili smo medju najboljim akademijama na svijetu, jednostavno moramo proizvoditi igrace da prezivimo a i zbog samog kluba.
  • hardek
    8k
    Tu opet moraš uzimati u obzir pozicije. Neke su popunjenije, neke manje. Jakir i Radoš npr. su na gusto popunjenim pozicijama.deda

Ipak treba reći isto da je na struci da stvori put do minutaže za najperspektivnije mlade igrače. Ako ti je stoper najperspektivniji mladi igrač, nećeš ući u sezonu sa 5 stopera ispred njega. Naravno ako je procjena da je donekle spreman. Mislim da je tu Boban malo kiksao ovo ljeto, previše igrača imamo u rosteru, pogotovo u veznom redu a nitko me ne može uvjeriti da zalaganjem na treningu Vidović ili Stojković mogu izbaciti Bennacera ili Zajca iz prve ekipe.
  • El Madrigal
    748

A što misliš da im se petorici mogu dati solidne minute, tipa 20 - 30% vremena da igraju? Ja ove sezone, nažalost.ne vidim priliku za mlade igrače. Ako tamo u travnju bude 10 bodova prednosti (a bojim se da nece) e onda treba davati priliku. Sad je, nažalost, neizvedivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.