• Mihael2305
    1k
    Krešimir Kovačević iz Karlovca u Rudeš
    I Dominik Čeko iz Solina za Rudeš
  • Jos-Optimus
    8.9k
    Dečki, malo vam je kriv sustav vrijednosti. Trebate navijati za Dinamo, a ne za klince, agente i raznorazne jebivjetre. Toliko se omalovažava klub i doslovce se navija da se dogode loše stvari kako bi se moglo upirati prstom i tražiti krivca.
  • Fatos Beqiraj
    861
    jos su jaci jer misle da ce dinamo propast jer su otisla 2 3 mlada, uvrijedila se 2 3 menadzera ili tatice. Dinamo je potreban njima, ne oni dinamu
  • Crni86
    19.1k
    Vama ak nije zabrinjavajuce da je prosle zime skoro otiso mika, da ove mozda ode jakir, da zeba s 19 godina nije na pripremama s prvom ekipom i vrlo lako bi se mogo vodit primjerom prve dvojice…

Danas jakir, mikic sutra rados, benkotic. Nevjerojatno je kako ekipa to s lakocom prihvaca. Slozio bi se sa vama kada bi se radilo o izoliranom slucaju, ali nazalost se ne radi. Imali smo solidnu generaciju sa jakirom, mikom, zebom, horvatom pa sad je tu i mali zulfic pa i sunta. Mi zelimo da nama vecina prvih 11 cine igraci iz skole, igraci koji su sve nezadovoljniji i zele otic. Tu su se zasnja 3,4 mjeseca pisali hvalospjevi o jakiru - sad kao a ko ga sisa. Decki dragi ostat cemo bez jako vrijedne imovine, nas bi trebalo bit briga.

Sa istim tim managerima cemo opet sutra morat sjest za stol jer ce opet vodit nekog mladog talentiranog klinca kojeg cemo htjet.
  • emilperska
    13.5k
    Moć managera danas je definitvno prejaka. I sve je jači trend da sve vise forsiraju prodaje prije 18. i da se nerealno pumpaju cifre kako bi se što prije prodali van dok im se do kraja ne otkriju mane radi kojih će kasnije mozda granično igrati profi nogomet. Meni je i Varela u tom paketu. Ja mislim da njega ako Bara i Boban ne upakiraju do zime 2027. na račun tzv.talenta da ce igrat 2. portugalsku do 2029. ili pumpat statistiku penalima u Kustošiji.

Ipak ovo sve što sam naveo gore u vezi managera, po meni ne brani nas od toga da smo od 2023. kad maknemo Sučića kojeg nam je odgojio Zrinjski, promovirali 0 igrača.
  • FrenchMontana
    1.5k
    pretjerujete.
    Pa ja bi prvi popizdio da me se kao velikog talenta zadrzi u ekipi, a ne dobijem ni mrvice u polusezoni.

Da se pametno radilo poslalo bi se malog na posudbu kako se poslalo J. Šutala u Istru, pa kad se vratio svi znamo kolika je zvijer vrlo brzo postao.

Od grijanja klupe nitko nema koristi.
  • Fatos Beqiraj
    861
    da al trebas shvatit u kakvom rasulu je klub bio zadnje 2 3 godine da to nije nista cudno. Nema sad nova uprava carobni stapic. Treba osvojiti titulu ne moze nabit 3 4 mlada unutra.

Treba strpljena malo, ako smo izgubili par njih, treba se potrudit da za par godina se to ne desava. A ne moze sve preko noci.

Ne uzme li se titula opet i klub se ne izvuce malo iz govana, najmanji problem ce nam bit odlazak juniora.

Ako Boban i ekipa uspije vratit klub di je bio, ja vjerujem da ce rijesit i problem mladih bez problema.
  • Crni86
    19.1k
    da al trebas shvatit u kakvom rasulu je klub bio zadnje 2 3 godineFatos Beqiraj

Kakve to ima veze sa tim da se malog ove sezone nije gurnulo na dvostruku registraciju pa nek igra u nekoj dubravi drugu ligu. Jasno je meni da nema b ekipe, promjene u skoli su tu al probas nac alternativu, a ne cekat godinu dana B momcad. Treba bit proaktivan.

Ti pricas opet o guranju u prvih 11 dinama, a sigurno je bilo drugih opcija dok se ne vrati dinamo B.

Ako Boban i ekipa uspije vratit klub di je bio,Fatos Beqiraj
    Ne sumnjam ja u bobana. On gasi vatru za drugima. Ako sam dobro procitao on je ugasio pozar izmedu malog jakira i kove koji je nastao. Al nije ni Boban svemoguc, treba suradnike i operativce koji ce njegova obecanja i viziju ispunit sve do terena. Nemre Boban nis bez suradnika koji su sposobni.

Argumenti su ti ostali opet titula i prvih 11. Ja nisam za guranje u prvih 11 na silu, ja sam za neku alternativu, pa onda uz alternativu u prvom dijelu sezone, u drugom ga gurnes kad neke tekme budu rijesene da zaigra kod nas u prvih 11. Naravno ukoliko bi mali i tata pristali na to. Prvenstvo je svakako prioritet i tu se slazem.

ako smo izgubili par njih,Fatos Beqiraj
    Ma da, boze moj 5,6,7,10 miljki eura sim tam…. Mi od toga zivimo. Nije boze moj. Trebat ce prodavat i za godinu dvije. Pa onda dolazimo i do reputacije u svijetu i medu mladim igracima koju polako gubis time. Efekti su losi po nas sa svih strana.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    istina...i tu se uzdam da će nam Španjolac donijeti konkretne rezultate i pravi reustroj. A za Varelu potpisujem, preveliki hype, dobar je, ali ni blizu toliko koliko se priča
  • Pacho
    12.7k
    Nije mi jasan taj "ko ga jebe" stav. Pogotovo kada vidis koliko se nekad Real, City, Barcelona, Chelsea, itd. bore za neke brazilske tinejdzere, a radi se o top svjetskim klubovima. Ili kad pogledas sto je Porto izvodio radi Varele, a isto je tvornica talenata i uz to bogatiji od nas.
  • Fatos Beqiraj
    861
    Ja to gledam ovako:

McKenna i Dominguez , Galesic su mnogo kvalitetniji od Jakira trenutno. Ako ti uspijes osigurat titulu i plasirat se u LP, zaradit ces puno vise nego od toga koliko bi jakir vrijedio na kraju jedne sezone. Europska bi izjednacila to vjv.

Problem je sto ove polusezone nije bilo prilike za uvest ga nego u Koprivnici. A on je dan ranije odradio 90 min juniora. Vjerovatno to nije problem moga bi on odradit i koprivnice 20min. To je jedina greska. U drugim utk nije bilo prilike uopce. A i da je bilo tu ti je varela, topic, mikic ne mogu svi uc.

A sto se tice dvojne registracije ko zna jel ga htio neko uzet, jel on htio ic. Lako je napisat poslat ga na dvojnu
  • Crni86
    19.1k
    pa borili smo se mi i za domingeze, vinlofe itd itd. Sigurno nisi reko dodi ak oces ak neces ko te sisa

I to je normalno…. To je poso.

sto se tice dvojne registracije ko zna jel ga htio neko uzet, jel on htio ic. Lako je napisat poslat ga na dvojnuFatos Beqiraj

Predstavis mu plan. Ne obecajea mu onda minute u ovoj polusezoni kad znas kak si napiso da imas galu, sergija i mckennu. Predstavis mu ajmo prva polusezona dvojna rega, odigraj tu dobro pokazi se, i onda u drugom dijelu ces dobit priliku u prvoj ekipi u kombi sa dvojnom regom.

Pa stari je popizdio na kraju ne jer mali nije dobio minute, vec zato jer se nije ispostovao dogovor i plan koji im je prikazan i obecan. Shvatite vise da je povjerenje kljuc svakog odnosa
  • deda
    42.9k
    A što misliš jel ispoštovan plan prema Villaru i Vidoviću? Jel svaki igrač treba imati plan? O kojem mi to sportu govorimo? O dvojnom knjigovodstvu?
  • Thor
    1.8k
    "ko ga jebe" za mene znaci i odnosi se na situaciju ne da ne pokusas nekog dovesti, vec kada si dao svoj maksimum pa te igrac odjebe radi nekih uvjeta koje mu ti ne mozes dati ali mu moze dati neki jaci klub pa to prevagne u izboru. Nekak mi je to ko kokosarenje i cimanje a ne izbor (naravno igrac ima pravo traziti) a ak je tak i odabrao tu drugu opciju,ko ga jebe. Nema plakanja i kukanja. Idemo dalje.
  • Dadox
    1.2k
    Kako to misliš da nisu potrebni Dinamu? Koga ćemo prodavati? Theophila i Mišića?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.