• Jurki
    21.7k
    Bili smo medju najboljim akademijama na svijetu, jednostavno moramo proizvoditi igrace da prezivimo a i zbog samog kluba.BornaPŽ1986

Bili smo najbolja akademija, izbacivali smo najvise igraca jer smo bili Loksa na steroidima.

Ubaci klincadiju u prvu ekipu, odigraj sezonu, prodaj - repeat.

Isto tak jedini u Hnlu tko je imao novaca smo bili mi. Sad i drugi vise prihoduju, prodaju i ta se razlika smanjila. Dobio si Rijeku, Osijek koji se po financijama ne bori za opstanak, tu su tovari.. liga je puno teza nego prije desetak i vise godina kad smo svake godine imali djecji vrtic u prvoj momcadi.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    kako ćeš im dati minute pored McKene, Domingueza, Galešića, KTC-a, a gori pod nogamaEl Madrigal

Gdje nam to tocno gori? Koje minute kraj KTC i Galesica? Galesic odigrao protiv Vukovara i Karlovca 90 minuta i tek je krenuo igrati u 12. mjesecu protiv Betisa. Znaci ni on ne igra, vrijednost mu je pala.

Cinjenica je da smo nakupili igraca, kupovina Galesica u nekim trenutcima je ispala totalno nepotrebna kako stvari stoje. Doveli smo McKennu i Domingueza, Galesic pada u neki x plan, a kamoli Jakirovic koji bi trebao biti buducnost kluba.
  • El Madrigal
    748
    Gdje nam to tocno gori?BornaPŽ1986

Pa nije baš da stojimo najbolje posljednju i ovi sezonu.

A ostatak posta očito se slažemo
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Pa nije baš da stojimo najbolje posljednju i ovi sezonu.El Madrigal

Istina, proslu sezonu nisam racunao jer je ta sezona bila bas posebna po mnogo cemu i ajde, dogodi se fijasko. A trenutna, imamo ajmo reci jednog konkurenta koji je bod iza nas ali mi bi prvenstvo trebali rutinski dovrsiti, naravno pita se nesto i igrace i trenera ali sve je na nama.
  • ElDorado
    8.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-vraca-noa-mikica-u-juniore-nakon-seniorskih-nastupa-15661824

S ovim bi se moglo složiti. Naslov je glupav jer to nije nikakva kazna. Ali realnost Mikića uglavnom je. Ono sto sam ja primjetio je slican problem kojeg je imao Moharami, da mu krila ulaze iza ledja. E sad, da gazimo moglo bi ga se odtrpiti al ovak kad smo stalno u frci, tesko
  • rioda
    12.8k

Danas je u nekom drugom mediju pisalo da ostaje uz seniore i u konkurenciji za nadolazeće utakmice
  • Ivdzo11
    8.9k
    Ma taj Dobrinic ne zna di udara...
  • CastAway1986
    4.9k
    iskreno ako ne mogu dobiti minute protiv amatera u kupu te pokoju protiv Vukovara , Gorice , Lokse onda i nisu toliki talenti..Ako gubis od takvih ekipa isto ti je gubio s Benacerom i Villarom od 3M u prvih 11 ili sa Jakirom i Mikicem ..
  • El Madrigal
    748

Vjerujemo svi da će tako i biti.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    iskreno ako ne mogu dobiti minute protiv amatera u kupu te pokoju protiv Vukovara , Gorice , Lokse onda i nisu toliki talenti..Ako gubis od takvih ekipa isto ti je gubio s Benacerom i Villarom od 3M u prvih 11 ili sa Jakirom i Mikicem ..CastAway1986

A cekaj, kako to moze biti do njih kad je Kova na Karlovac doslovno stavio najjacih 11 i on pravi sastav? Uz to, mislim da je Jakir tad bio na prvenstvu, gdje je dominirao? Neka me ispravi netko ako grijesim.

To je isto da kazem zasto Bennacer tolika igracina ne moze nista Vukovaru ili Gorici? Znaci i nije neka igracina po toj izjavi. Minute su se mogle dobiti u par utakmica sigurno ali nisu ali da ne vrtim opet isto.
  • Brusa
    3.9k

(Samo se nadovezujem na vaše postove)
    Sumnjam da će trabinas biti bolji...
    Ako nisu toliki talenti onda bi trebali biti sretni s tim klauzulama od 1 mil. i zagrabiti lovu
  • CastAway1986
    4.9k
    znas i sam moje misljenje o Jakiru , Mikicu, Radosu i sl. i da zagovaram igrace iz akademije..Uvijek cu kao rezervnu opciju zagovarati domace a ne neke iz egzoticnih zemalja..
  • njurci10
    334
    samo sspasom onog gola protiv tovara se meni isplatio.
    Da su nas dobili bili bi prvaci prošle god
  • CastAway1986
    4.9k
    GNK Dinamo Zagreb, the leader of the Croatian championship, has contacted the management of the Sudanese club Al Hilal about their 19-year-old Malian international attacker, Adama Coulibaly. Coulibaly is a winger who joined Al Hilal in July 2024. The Croatian club has submitted an initial offer of approximately $1 million to sign the player, whose contract with Al Hilal is valid until June 2030. Discussions are expected to intensify as the summer transfer window approaches, and Dinamo's management is reportedly very motivated to secure his arrival. Coulibaly had previously attracted interest from several foreign clubs and was close to leaving during the last transfer window, but the management of the Omdurman-based club had decided he would remain until summer 2026. Al Hilal has noted the current offer, and according to the latest club decisions, a departure next summer is now considered possible.

Africkim medijima smo ocito ovih dana posebno zanimljivi pa tako osim dva alzirca (jednog smo i potpisali ) navodno nudimo milijun dolara za ovo krilo iz Malija ...

https://www.transfermarkt.com/adama-coulibaly/profil/spieler/1280198
  • Brusa
    3.9k
    ma sve ok. Ja iskreno ne znam točno koliko su ili nisu dobri. Ako nisu onda prodaja ne bi trebala bez problema. Ok, Mikića što sam vidio ove sezone, svidio mi se. Pogotovo jer je doslovno bačen u vatru preko noći. Jbg greške su normalne kod tako mladih igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.