• Nogo
    8.2k

Kad vidim onu ćelavu prevaru od njegovog menađera dođe mi da mu dam dvije iza uha.

Nekako se nadam da će doći El Torro.
  • crophantom
    1k
    A kaj cemo sa Sandrom sad (ako Mierez dođe)? Sumnjam da on želi biti 3. Špica, a opet bez njega si na Kulusicu i Cutuku kao 3. I 4. Spici. Jedino ako cemo igrat s 2 špice pa i za njega bude minuta.
  • penetrisac
    225
    Teški grebatori, okružen je krivim ljudima.
  • mrgud
    471
    Jedino nas mogu smiriti Miro i Haza oko El Torra
  • Noel
    13.1k
    Smirite se. Stari poznati lažov Olivari je na liniji sa Bobanom. Ovaj članak je pritisak na Miereza i njegove zastupnike. Makar ja i dalje mislim da je Beljo bio prva opcija i da je Mierez služio samo kao oružje za pregovore sa Augsburgom oko Belje. Eventualno je bio B opcija ako Beljo ne uspije. Daj Bože da dođe i da se varam!
  • VolimDinamoOo
    93
    Ma polako,svaki portal svoju pricu vrti. Tko zna sto se desava
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Navijam za to da dođe i Mierez uz Belju. Ono što možda ljude hvata panika oko toga "ne može Kule ostat druga špica" je to poimanje koliko tko može igrat. Zadnje 2 sezone imamo to poimanje da 2 špice nisu dovoljne jer je Petko više bio izvan nego u rosteru. No ako imamo igrača koji nije sklon ozljedama i ostajemo u tom sustavu 4-3-3, koji je razlog da ne igra svaku 90 minuta? I City je bio na samo Halandu iako igra puno više utakmica od nas. Ukoliko Beljo nema ozljedu nema razloga da ne igra stalno. A za odmoriti ga nekad pred kraj utakmice, kup itd su valjda Kulenović ili neki junior dovoljno dobri (ako nisu dobri za taj garbage time ili prvu rundu kupa kaj onda rade opće u Dinamu?), pa ili neka varijanta s Mudražijom na polušpici. Dobrih igrača nikad nije viška, ali rijetko koja ekipa ima 3 špice (i još juniora ili dva za rotaciju)
  • Crni86
    12.5k
    frajer se posrao po medijima i balkan dedi :lol:
  • Dani Olmić
    1.8k
    Ali realno više njemu vjerujem nego tironiju olivariju itd..
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Kad se sjetim kad je Bišćan htio Miereza, kolko se podcjenjivao taj potez, pa i na Zoni u dobroj mjeri.
  • penetrisac
    225
    Ovo me podsjeća na sapunicu prošle godine sa Cordobom koja je trajala i trajala ali su se ipak našli, nadam se da će ipak Ramon put Zagreba jer on to najviše želi.
  • Crni86
    12.5k
    iako sve to uzimam s dozom oprezaKristijanHR

Ma i ja, al jako mi je kako pisa po njima haha pumpanjeod balkan dede koji si je dobar s novinarima
  • Ivdzo11
    7.9k
    Jutros prvi objavio za novi Misicev ugovor, kasnije Germanijak
  • Ruzaa
    70
    Izgleda Zajc gotov. Sad pišu svi najpoznatiji turski insideri na twitteru da je novi igrač Dinama.
    U vezi smo sad najširi.
  • marcio amoroso
    43.3k
    Izbrisani su upisi sa imenima, inicijalima ili nazivima fejs grupa tih miki maus insajdera. Po tisućiti put. Ne želimo to ovdje. Ako su vam toliko zanimljivi imate njihove profile na mrežama i pišite tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.