• Zoran
    233

Ne napadača, nego 5-6 igrača. Mozda sam se nejasno izrazio.
  • Tranzicijski Napad
    630
    Dobro kojih je to 5-6 igraca
  • rakurs
    1.6k
    Ali ako stvarno dovedu Bakrara/Ryana ili nekog drugog Kangu onda opet pada ocijena ovog PR-a, i to dosta … al nema sanse da igrac poput Bakrara paše u Bobanovu vizijuDani Olmić

Joj kako pretjeruješ jebote, predstavljaš kao da je Bobanova greška što se Mierez i ovi oko njega cigane. I ja bih ga htio, ali brate trpit zajebavanje danima/tjednima od samog igrača kojeg želiš je dobar pokazatelj što te očekuje s njime. Ako želi doći će, jednostavno, ne treba sad pretjerivati...
  • Ivdzo11
    7.9k
    ❌️ DEMANT MEDIJA I ULTIMATUM ZA MIEREZA!

Laž u medijima. Mierez nema nikakve nove zahtjeve i želje od Dinama, točnije čovjek je pristao na sve što mu je ponuđeno i nije tražio uopće novce i da bude najplaćeniji u klubu. On je trenutno u Španjolskoj i po informacijama čeka samo zeleno svjetlo da krene za Zagreb. Njegovi predstavnici rade problem jer imaju ponudu od 2. najbolje ekipe u UAE, skoro 3 puta bogatiju nego Dinamova, te bi oni vrlo rado željeli da nastavi karijeru tamo, ali igrač želi samo u Dinamo. Također objava videozapisa koju je Mierez postavio na instagram gdje se oprašta sa svojim klubom pa kasnije obrisao je bio samo pritisak na njegove predstavnike da dogovor privedu što prije kraju. Istina je dobili smo informaciju da oni traže određenu svotu novca točnije bonuse, ali iskreno nemam pojma o kojem se iznosu radi te neću pisati i nagađati.

Po novim informacijama Dinamo je iskoristio sad istu taktiku kao s Augsburgom i Beljom, predstavnici Miereza su dobili vremenski rok u kojem moraju prihvatiti ponudu i obavješteni su da je ovo zadnja ponuda i pokušaj te ako dođe do dogovora doći će, a ako ne, Dinamo se okreće drugim opcijama, i vrata igraču su zatvorena.

Faze
  • NitkoBitan
    28.8k
    Televisa presenta jebote, kokice su u mikrovalnoj...
  • Nogo
    8.3k
    Jbm ti da ću se ovako sekirati oko fck Miereza nisam očekivao.
    Joj, joj, joj....
  • Orc123
    12.5k
    Haha koji šouuu hehe ..... 100 insajderskih info a nitko nema pojma hehe
  • NitkoBitan
    28.8k
    Ovo volimo, adrenalin!
  • nwankwo646
    643
    A šta ako Mierez ne želi bit rezerva Belji??
  • Zoran
    233
    Pa evo Perić, Mmaee, Zivkoviću bolje posudba nego da je 6 stoper ( na proljece se vraca i Torente), imas 4 golmana - znaci barem jedan je visak, Mikić ( jedino ako vec nije di na posudbi), Pavić treba posudbu, jedan od Soldo ili Bulat je viška , Cordoba- Špikić ( jedan je viška)… računaj…
  • rioda
    9.2k
    Ako uzmemo ovaj Mierezov primjer kao istinit, nije mi do kraja jasna uloga menadžera i odnos igrač - menadžer. Znači ti želiš u Dinamo, a menadžer te odgovara od toga jer mu je veća provizija u nekom drugom klubu. Prevedeno, što će ti takav menadžer?
  • FrodoJePurger
    377
    Jedva čekam rasplet priče
  • hardek
    5.2k
    Downgrade sa Miereza na Bakrara bi bio ogroman. U tom slučaju bolje Kuleta pustit i na zimu dofurat tog Ryana za džabe

Ma da meni se čini da je Olivari vidio dobru priliku za napisat ovakav članak i samo udario send.
  • BBBaranja
    3.8k
    Mierez itekako ima želju za dolaskom kod nas,transfer koče njegov klub i zastupnici..
  • BPAM
    263
    Očito im ne može otkazat punomoć, ne znam. Možda imaju već dogovoren dio idućeg transfera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.