• Diavollo094
    23
    Iskreno nebi bilo prvi put da neki transfer propadne
  • rokikaciga
    2.9k
    Danas nema tko ga ne iščekuje sa oduševljenjem a iza njega je prilično slaba sezona.Chempers

Ja sam taj :grin:
  • NORTE
    17.5k
    A mislim, kakve mrtve veze slovenac ima s hajdukom, navucena mi to prica iskreno. Mozda simpatizira, ali bas da navija nezz, navucenoPaggini

Simpatizira sigurno, skupa sa svojom obitelji, za Slovence ništa čudno kad ljetuju po Dalmaciji svake godine.
    Već je i to dovoljno da mi nije drag, al što je tu je.
  • Zoran
    233
    Pa i to, al vjerojatnije ona fora/navika kaj vecina nas u nekoliko zemalja ima klubove koje preferira/simpatizira. Navijam za Dinamo u Hrvatskoj, Pao u Grckoj, Romu u Italiji, … tako valjda i Slovenci. Mi smo za njih nogometna sila, i covjeku je vjerojatno jajduk simpa kod nas.
  • Hrc-Vg
    830
    Svi Slovenci koje sam upoznao slušaju klape i cijela ta tovarska priča im je jako romantična…
  • rioda
    9.2k
    Kakvo je uopće stajalište Zone o Zajcu kao igraču? Pojačanje - da ili ne?
  • Droljo
    18.5k
    Po meni, previše bumo imali tih 6,8,10 univerzalaca u 'najboljim godinama'. Radije bih nekog mlađeg pa da se nadamo nekom razvoju i eksploziji.
  • OsamŠest
    5.8k

Pustit ćemo mu sa Šalate od Grdovića i Bepe Matešića, pa nek uživa..
  • Crni86
    12.5k
    Ja bi rade neku klasicnu sesticu umjesto zajca. Po meni igrac finijeg kova, ono sta imamo vec u villaru i misku.
  • pešća
    401
    Fascinantno je kako se moramo okretati inozemnom tržištu za šesticu a glasimo za naciju koja vrvi rješenjima u veznom redu. Našim igračima je problem biti defanzivno odgovoran ili, ne razumijem?

Koje su to kvalitete koje recimo osmici fale da bude šestica?
  • ElDorado
    4.7k
    Zajc je misterija, tj misterija je u kakvom je stanju i koja uloga bi mu trebala odgovarati. Čini se da smo popunjeni u vezi ali nije baš tako ako računamo da će Stojke dosta vremena biti na krilu. Ostaju Miško, Villar, Ljubo, Mudri i Soldo.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Duga je sezona, 3 fronta, po neka ozlijeda.... biti ce tu prostora i minuta za sve
  • Krulek
    859
    Mislim da je Zajc nepotreban i prekobrojan. Treba se u potpunosti fokusirati na dovođenje Miereza. Vezista imamo dovoljno i čini mi se boljih od Slovenca.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Slazem se sa kolegom @Crni86,i ja bi radije 6 icu i neku novu dimenziju/opciju kad bude stani pani. Zajc nam iskreno ne treba ,finjak,gledao Sam ga . Ali imamo i Villara , stojketa ,mudrija koji se osjeca kao bubreg u loju kao polu špica. Mislim da nam nije potreban a nije ni jeftin definitivno. Dok spustamo place , troskove ovo mi ne pijem vodu,osim sto se troskova tice i nekih limita sa placama nikad to nismo culinod samog Bobana . Bitcemo pametniji za koji dan . Saga oko Miereza ciji Sam veliki fan mi se ne svidja,sumnjam da ce doci i da je u ozbiljni kombinacijama. Kako je vec neko napisao ne lici mi to na Bobana i nacin kojim operira. Dosad je bilo brzo,i tipa.hoces neces bok. Samo se nadam da Bakrar nije taj ,i ako Sam ovdje u puli razgovarao sa nekoliko navijaca ostre i pravih kibica koji su me uvjeravali da bi bio koristan u Dinamu
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Pa ljudi dragi, valjda su Boban i Kova zaključili da im čovjek treba, ne dovode ga bezveze niti da bude višak, možda netko nije zadovoljio, može biti x razloga, ali da čovjek ima kvalitetu - ima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.