• Imamo Dinamo
    4k
    E ovih 1,2 + 20% zvuci brutalno, onih 40% mi je bas zvucalo previse
  • NitkoBitan
    27.8k
    Koliko smo transfera obavili zadnjih par dana vise ne mogu ni u teretanu jer sam pobrao upalu misica :roll:
  • skener
    4k
    Nema kod Bobana puno komplikacija, ulazni transfer je 1,2 mil, max što nudi je 1,3mil eura
  • Facke
    6.2k
    Kak sad te , jos jedan stranec. Podcasteri na aparatima.
    :lol:

Svaka cast Bobanu i Dabcu s kakvu brzinu oni to delaju.
  • Dudu9
    1.8k
    Neko nas prevario, zar nismo samo domaće trebali dovodit
  • penetrisac
    117
    Zvone ima jako dobar njuh za Domingueza i koristi mig Capellasa da ga dovedemo.Jbga dajemo 40 posto budućeg transfera ali dobijamo top talent iz La Masije po diskontnoj cijeni. Znaš kad bi dobili kapetana mlađih uzrasta Španjolske reprezentacije, lika koji ima 7 nastupa za seniore, 2 nastupa u LP za 2 milijuna eura?? Nikad!! Ova suradnja je odlična za Dinamo iz više aspekata, diže se rejting kluba i pokazuje se Barceloni kako se razvijaju talenti koje oni sami nestignu razvit.
  • Omake
    9.8k
    Dabac radi tolikom brzinom da se ni nasmijat ne stigne
  • wolfgang14
    2.4k
    Sviđa mi se što nam barcelona postaje nova sestrica. Nekad lokomotiva danas Barcelona.

Hvala Capellas! Samo nastavite surađivat i dovoditi mlade talente, sa zadovoljstvom ćemo ih oblikovat i pretvorit u prave igrače pa prodat ili njima natrag ili u ligu petice
  • Laugreano
    4.4k
    Jbga dajemo 40 posto budućeg transfera ali dobijamo top talent iz La Masije po diskontnoj cijeni.penetrisac

1,2M€ +20% po novim informacijama.
  • Jurki
    18k
    konacno smo poceli delati to kaj delaju Salzburg, Atalanta, Twente, Feyenoord, Psv itd vec godinama.

Nismo dovoljno bogati da kupimo instant kvalitetu, ali imamo dovoljno dobru reputaciju da privucemo top potencijale koje izbrusimo i prodamo dalje.

Time se bilda rejting kluba, a ne prodajom najboljih igraca za sitnis (Sucic u Inter).
  • Ivdzo11
    7.4k
    Ovo je normalno i pristupačno 1.2 i 20%

Koja budala bi dala 2 mil i 40%....
  • penetrisac
    117
    Apsolutno se slažem, na pravom smo putu. Barca zadovoljna, a i mi prezadovoljni. Opće ne sumnjam da će ovakvih transfera biti još u bliskoj budućnosti.
  • znajdatevolimja
    423
    Neki "plac" šal Barcelone dao za palčiće prije 5 godina, čini se da sam ga trebao ostavit i furat na tekme :grin:
  • mali M
    7.9k
    Malo se previše sere po igraču koji je zabio najviše golova I to u ovakvom dinamu, napadač koji dođe i ponovi šta je Kulenović zabio prošlu sezonu vjerojatno će pola foruma biti u euforiji kakvog napadača smo doveliDudu9

pa dobro ja prvi reagiram ne zato jer je neznam kanga bolji (jer nije) nego što glorificiraš Kulena bez argumenata.

Da, ako dođe napadač koji će zabijati samo 3 najlošija kluba u ligi, a nestati u derbijima sa Rijekom, Osijekom, Hajdukom, doslovno ću tvrditi isto kao i za Kulena. Lijepo je imati napadača koji se iživljava nad slabima, ali nama treba netko tko ga može spakirati i Hajduku ili Rijeci jer to su nam ekšuli izravni konkurenti za naslov. Uz dužno poštovanje...

Jeste više dosadni sa tim Kulenom za poluditi.. Frajer je (doslovno) prvi put u ohoho godina imao dobru sezonu i to samo zato jer nije imao (doslovno) nikakvu konkurenciju, a pričamo kao da nam je u dvorištu maltene Inzaghi.
  • Jurki
    18k
    Mi pizdimo godinama kak nas Rijeka prca a mi im saljemo "nase otpatke" jbg nama otpatci, njima nova vrijednost.

Isto tak mi trebamo isfiltrirati "otpatke" Barcelone, Bayerna, Dortmunda itd ... a ti klubovi proizvode veliki broj igraca i naravno da svi ne mogu uspjeti.. a nama mogu biti projekti kluba.
    Za nas win-win situacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.