• Goncalo Santos
    34
    Nek ostane Cavlina, Nevistic ima kronicnih problema s ledima nikad ne znas kad ce se ukazat prilika Nikoli, koliko god volim Nevistica, fali mu neka sportska drskost i bezobrazluk, a to Cavlina ima samo treba kontinuitet dobiti.
  • Dinamovo proljeće
    20

Osobno bih mijenjao - Čavlina za Zeleniku, ako je takvo što moguće. Čavlina posudba, Zelenika posudba s pravom otkupa. Oliver bi ozbiljno puhao Nevi za vrat, i dostojno ga mijenjao vjerujem u slučaju ozljede ili loše forme. A Čavlina bio prvi golman i pokazao jel JE ili NIJE.
  • Peškaman
    7.2k
    Kulenović 4mil€
    Cordoba 1,5mil€
    Xoxha 1,5mil€
    Kanga 1,2mil€
    Kad bi to uspjeli prodati ukupno 8,2mil€ čime bi pokrili :
    Lisicu (1,3mil),Valinčića (1,3mil),Soldu(1mil),Mudražiju (700k€),Vidovića (1,2mil),Vinolfa (1,2mil) = 6,7mil€

Ostaje još 1,5mil€ čime bi pokrili dio Villara.
  • The Undertaker
    8.3k
    Ni ja ne razumijem zašto ne bi surađivali sa Lokomotivom ako je win-win za obje strane. Posao je posao.
  • Ludovic IX
    9k
    Piše neki turčin da je fener raskinuo ugovor sa livijem. Ako je, nema sw tu sto čekati. Vratiti sina u jato. Iako sumnjam u raskid..možda krivi prijevod, pa je samo "otpisan"
  • Nolifer
    11.7k

Mislim da je to nemoguća misija, osim ako sam Livi nema neku želju za povratkom
  • Shkera
    376

Pričalo se da ide u Villareal za 10 milja tako da sumnjam da su baš raskinuli ugovor.
  • Crni86
    11.9k
    dugorocno lose za nas. Punis ih igracima, osiguras im ostanak u ligi, a onda oni pumpaju cijenu igraca na nama.

Siguran sam da ovo ima veze i sa konkurentnoscu skola koja se pocela pojavljivati.

Naci ce se neki klub sa kojim ce se moc suradivat, a da nam bas nije u dvoristu. Idealno za pronac partner klub u bih ili slo.
  • Olmic
    4.9k
    Usmeni dogovor između Barcelone i Dinama za mladog štopera Sergi Domíngueza je postignut. Radi se još samo na "tehničkim" detaljima, te ukoliko ne bude nikakvih problema, veliki španjolski i Barcelonin talent bi trebao postati novi štoper Dinama.

Kaze faze nouns
  • Ivdzo11
    7.4k

Po meni je za Kulenovica trenutno malo 4 mil... Na stranu njegove kvalitete, ali kad pogledas koliko golova je zabio ove godine i zabijao u Ligi Prvaka, relativno mlad jos...
  • scooniepenn
    5k
    I za Kulena mi je malo 4 milje, a bome i za Hoxhu 1.5. Za mene je Hoxha jako iskoristiv i ako nije odlična lova u pitanju s kojom ćemo dovesti još bolje lijevo krilo ne vidim potrebu da ga se rješavamo. Posebno u situaciji gdje imamo samo Stojkea lijevo, a desno samo potencijale Lisicu i Topića. Meni je to nerazborito.
  • Dudu9
    1.8k
    Malo se previše sere po igraču koji je zabio najviše golova I to u ovakvom dinamu, napadač koji dođe i ponovi šta je Kulenović zabio prošlu sezonu vjerojatno će pola foruma biti u euforiji kakvog napadača smo doveli
  • mrgud
    458
    Beljo ti sigurno neće doči ako neče imati status prvog napadača,tako da kule je sigurno rezerva,još ako stigne Mierez na vidim kako bi on bio bolji od njega da se izbori za drugog napadača
  • dinon7
    1.9k

https://x.com/mattemoretto/status/1937414480419520653?s=46
    360000 pratitelja.
    Plus još neki Katalonski mediji prenose istu vijest
  • Crni86
    11.9k
    Jel pratio ko tog malca? Mislim ima par nastupa za a ekipu.. barcina skola je poznata. Ali zna li netko nesto vise? Da li ga je gledo netko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.