• Jurki
    18k
    Ako Dominguez dođe, to će također vjerujem biti zadnji ulazni transfer zadnje linije (štetaFan

Pod pretpostavkom da Mmaee ostaje i da se dobije u glavi.
    KTC produzuje ugovor imas dva vrlo iskusna stopera. Galesic isto tak nije neiskusan i mislim da uz Zivkovica i Jakira juniora imas dovoljno kvalitete za polusezonu (ako ne i kompletnu sezonu).
    KTC, Mmaee, Galesic, Dominguez, Zivkovic i Jakir junior ... dalo bi se to fino ukomponirati... a to je na Kovi.
  • Laugreano
    4.4k
    Mislim da se nece vise dovodit stoperi. Sad se mozemo samo nadat da ce mali opravdat povjerenje. Ili gledamo opet KTC ili MAea. Mislim da jos jedino dolaze napadači. Isto mislim da vise necemo krila dovodit, jedino ako se na pripremama pokaže da je to nužno.
    Sva 3 veznjaka su nam iskusni i karakterni.+ rpg i neva. Ostali svi mladi. Prosjek godina 24, ako cemo igrati recimo ovako.

Neva
    RPG----Galešić---Sergi---Vinlof
    ----------------Mišić----
    -------Ljubičić--------Villar----
    Lisica-------------------Stojković
    --------------Beljo----------------
  • Orc123
    12.3k
    ja bi stojkovica opet desno a vidovica lijevo....Beljo mi nije bolji od Kuleta, cak bi rađe da Kule ostane nego da Beljo dođe...isti tipovi napadaca samo ovog vec imamo a ovog bi trebali masno platiti....
  • tp1997
    1.6k
    Pitanje je vidi li se Vidovića kao 10ku ili kao krilo.

Meni se svakako više sviđa kako je ovdje nacrtano.
  • Makedonion
    66

Patrik Mijić mi se čini odlična rombusna 9ka kao onomad Mario Budimir. Odličan za rotacije a austrijska liga je fizički moćnija i Boban igra na kartu da igrači imaju fizikalije tipa Ljubičić i Lisica ili da imaju pas igru tipa Villar i ovaj mali stoper.

Da, austrijske fizikalije i spanjolski build-up. Sve je Boban smislio, nijedan potez nije slucajan.

A kaj se tice Mijica, sve vise mi se svidja ta opcija. Ima 187cm, za Hartberg (donji dio tablice) je zabio 18 golova i podjelio 5 asista, sezonu prije za jednu Rogasku (10/12 u SLO ligi) 11 golova i 1 asist.

Podrzavam.
  • Mali dioničar
    17.6k
    Ako dodje La Masiac, Jakirović neka ide na posudbu u, recimo Goricu, barem do zime.
  • Laugreano
    4.4k
    Stojkovic je bolji lijevo od Vidovica, a Lisica desno od Stojkovica. Moramo imat jedno krilo koje daje širinu. Vidovic se nadam da nece igrat krilo. Dosta smo izmisljali pozicije igracima.
    Beljo je za klasu bolji od Kuleta.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Za stopera sam ugodno iznenađen, jako ugodno. Pa taj frajer može biti jedino, za naše pojmove, brutalan. Mirni smo na stoperu sada, uopće se ne bojim...vjerujem da će doći i krilo i napadač, a napadač je baš siguran. To će biti jedan baš uzbudljiv Dinamo, ne mogu dočekati
  • don
    13.8k
    7 nastupa za prvu ekipu Barcelone ne može svatko, a da je upisa koji nastup više, sigurno ne bi bia dostupan Dinamu.
  • Mlađi referent
    13.1k
    Kako Valincic onda moze a za ovog tek predstoji za vidjeti?Orc123

Zato kaj se Valinčić razvio u kompletnog beka svoje razine, a ovaj drugi nije i još ima očite nedostatke u igri. Nema sumnje da je Perez Vinloef veći talent nego je to bio Moris i da je s 19 godina bolji igrač nego je Moris tad bio. No, u ovom omjeru snaga, Moris je sad već kompletan bek i jednostavno - bolji. Ovaj će ga možda prešišati, a možda svoje mane neće pokrit nikad.

Generalno mi djeluje da ljudi previše podcjenjuju kakvu sezonu to Valinčić ima iza sebe. Ja niti najmanje nisam iznenađen da ga Boban toliko želi i da dobre novce daje na rezervnog beka.

IMG-9161.jpg

IMG-9160.jpg
  • Makedonion
    66

Neva
    RPG----Galešić---Sergi---Vinlof
    ----------------Mišić----
    -------Ljubičić--------Villar----
    Lisica-------------------Stojković
    --------------Beljo----------------

Alternativa:

Neva
    Moris - Galesic - Sergi - Vinlof (Goda)
    Villar (Misic) - Ljubicic (Kacavenda)
    Lisica - Vidovic - Stojkovic (Hoxha)
    Beljo (Kulenovic)

Moze biti tvoja sa Vidovicem na krilu koji se uvlaci vise prema sredini, i Vinlofom koji bi mogao dolaziti naprijed. Svakakve strategije se mogu sad koristiti. Na YT ima video taktike PSG protiv Intera. Svi su se ispromijesali na terenu.
  • Fan
    1.2k
    Pod pretpostavkom da Mmaee ostaje i da se dobije u glavi.
    KTC produzuje ugovor imas dva vrlo iskusna stopera. Galesic isto tak nije neiskusan i mislim da uz Zivkovica i Jakira juniora imas dovoljno kvalitete za polusezonu (ako ne i kompletnu sezonu).
    KTC, Mmaee, Galesic, Dominguez, Zivkovic i Jakir junior ... dalo bi se to fino ukomponirati... a to je na Kovi.
    Jurki
    Mislim da se dolaskom Domingueza ne računa na Mmaeea i mislim da je on dalje nebitan u cijeloj ovoj priči.
    KTC je još uvijek jako dobar back-up, ali ne smijemo misliti da je to igrač koji ponovno može uskočiti i igrati svaku tekmu 90+ minuta ako Dominguez ispadne mačak u vreći (napisao sam prije, čini mi se jako jako dobar i mogao bi bit pogodak, al mislili smo svi tako za mnoge igrače pa su ispali čorak, ipak je jako mlad i bez pravog iskustva).
    Jednostavno, Boban misli da je on taj, make it or break it, nema šanse da bi inače potrošili 2m eura na takav transfer da nam lik bude na klupi.
    Ali, još nam Boban nije dokazao da mu ne treba vjerovati pa....punom parom naprijed.
  • MateG
    33
    Ja sam optimist, imam dojam da Zvone ima viziju i zna šta radi, nadajmo se da će tako biti i na terenu, uglavnom zasad stvari izgledaju dobro :grin:
  • Mr Anderson
    12.2k
    I za ovog piše da mu je jača desna noga, što znači da nam jedini ljevak stoper ostaje mali Jakirović. KTC, Galešić, Mmae i Živković su u prvom redu dešnjaci. Mogu pokrpat lijevo, ali bolje bi bilo naći jednog pravog ljevaka.
  • Makedonion
    66

Dobar graf.

Ako ce Vinlofa i trebati istrpiti, dobro je da imamo Godu ko backupa, a nije ni RPGu strano igrati lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.