• Dragon1Warrior123
    4.4k
    Ovo ne mozemo nikako znati bez da se odigrala i jedna utakmica. Pitanje je kako ce se svi uklopiti, kako ce funkcionirati svi skupa itd.Crni86

Ma jasno sve, slažem se. Ali govorim da je ovo prema kvaliteti i potencijalu imena ovo najbolji rok ikad. Naravno da moramo vidjeti kako će se svi oni uklopit, ali realno ovako dobre igrače nismo nikad doveli. (tu računam da bude bio još neki kapitalac ili dva u napadu i jedan na krilu)
  • Makedonion
    64

Jedva cekam vidjeti hoce li Kovacevic odma gurnuti novajlije u vatru, ili ce startati ligu sa iskusnim igracima koji znaju pritisak igranja za Dinamo u HNL: RPG, Theo, Goda (umjesto Domingue i Vinlofa) pa ce postepeno uvoditi ostale. Vidjeti cemo, ali svaka kombinacija zvuci odlicno. Iskreno, ne vidim nacin da ovaj projekt ne uspije, ali mozda se tako trenutno osjecam jer mi krv kipi od uzbudjenja.
  • penetrisac
    108
    Sergi Dominguez je bio kapetan u mladoj španjolskoj repki, dečko od autoriteta, pravi karakter.
  • Orc123
    12.3k
    nema vise iskusni i novajlije jer konacno svi krecu od 0!
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Jedva cekam vidjeti hoce li Kovacevic odma gurnuti novajlije u vatru, ili ce startati ligu sa iskusnim igracima koji znaju pritisak igranja za Dinamo u HNL: RPG, Theo, Goda (umjesto Domingue i Vinlofa) pa ce postepeno uvoditi ostale.Makedonion

Mislim da su pripreme dovoljno duge da može vidjeti i uklopiti igrače dovoljno za početak HNL-a. Ja bi išao s najboljima prvu utakmicu, ne onima koji najbolje poznaju HNL. Igramo nogomet, a ne kviz! :cool:
  • badjibadara
    5.8k
    Pozdrav od "panja" Kuleta

8LcNXHv.gif
  • Mali Zeus
    17.9k
    Razmazio nas je Boban, svaki dan bar jedan potpis. Najbolji prijelazni rok godinama unazad. :strong:
  • JakovK6
    156
    Pozdrav od "panja" Kuletabadjibadara

ne znam dal mi je gori dio ekipe koji sere po Kuletu, ili ovakvi kao ti. Koji usred rasprave o novom pojačanju, STOPERU, iz čista mira krenu ponovo o Kulenoviću...
  • Keyser Soze
    14.4k
    Po meni plusevi za sad:

Valinčić, Ljubičić, Mudražija, Vidović

Upitnici: Vinlof, Dominguez, Villar, Lisica
  • ArtVandelay
    129
    "Navodno je riječ o transferu vrijednom dva milijuna eura, a Barcelona bi imala pravo i na čak 40 posto od sljedećeg Dominguezova transfera. "

Ovog ćemo morat pošteno unovčit.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Nadam se nekom bombetinom u napadu jer nam
    to fali vise nego ista … u suprotnom bi rok bio „samo“ 9/10 i bacio bi malo oblake na sunce
  • NitkoBitan
    27.8k
    "Navodno je riječ o transferu vrijednom dva milijuna eura, a Barcelona bi imala pravo i na čak 40 posto od sljedećeg Dominguezova transfera."

Nismo mi ovoliko para dali da netko grije klupu. Ovo je za nas kapitalac koji ide direkt u prvih 11. Projekt kluba kojeg treba istrpit.
  • mrgud
    458
    Kad se sjetim prošlo ljeto u ovo doba tu se pisalo na zoni da se ne mogu dovesti igrači tako rano,da treba čekati 8 mjesec,a gle sada kako se može.Ili znaš ili ne znaš
  • Dzgšb
    1.7k
    Kako Zvone slaže kockice novog modernog Dinama , nevjerojatno..
    Svaki dan nova uzbuđenja, nema više cjenkanja i odugovlačenja, Zvone strateg kao što je i bio kao igrač odlučan i hrabar ! Dolaze mladi igrači Barcelone i Bayerna golemo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.