• Laugreano
    4.3k
    Jer kupuju preko YouTube, kao mi prije. :D
  • plavi devet
    545
    Šutalo je sa 20 godina otišao u Istru na posudbu i tek tada eksplodirao. Neka on eksplodira kod nas.
  • Goncalo Santos
    34
    zasto ne bi dobili 4 5 milijuna, previse se podcjenjuju Dinamovi igraci, da mi zelimo dovesti igraca koji je zabio golova ko Kulenovic i jos da u lp zabija trazili bi nam 7 8 milijuna, zasto da onda Kulenovic ne vrijedi bar pola, lika sta nije zabio godinu dana smo platili preko 2 mil. Sandro ima svoje limite, ali i osjecaj za nac se u gol sansi, daleko je on od neke panjine.
  • Crni86
    11.9k
    Ja iskreno ne vjerujem da mi mozemo dobiti za kulenovica 4-5 milijuna eura. Da vjerojatno mozemo odavno bi ga prodali, nadodali koliko svabe traze za belju i to je to.

Realnije mi je da mozemo dobiti do max 3 milijuna eura i to bi vjv bile neke žnj destinacije, a ne lige 5 gdje kule vjerojatno ne bi htio ic.
  • Jay
    1.9k
    Highlight dana (zasad) mi je to što Mini Moris Valinčić nije mogao čekati da dobije službenu opremu kluba. Donji dio Adidas, gornji Castore.
  • Sajla
    9.8k
    Donji dio AdidasJay

znači da ga nije jučer kupio u fan shopu, to isto nešto govori (da, znam da je bio kod nas prije par godina)
  • vjeko1701
    16.1k
    Za panja Kuleta koji ne zna štopati lopatu i dodatiBrusa

Vrijeme je da se stane sa svakakvim epitetima premo trenutnim igračima Dinama. Bili smo tolerantniji na račun sezone kakava je bila al i to ima rok trajanja.
  • Keyser Soze
    14.4k
    Također bi rekao polako s hvalospjevima, plus je što se sve brzo rješava, apsolutno. Međutim, prošle sezone smo doveli mladog sina vjetra, Cordobu, kapitalca iz Ferencvaroša Mmaeea, vratili Pjacu, doveli igrača s preko 100 nastupa u ligama petice i to je izgledalo jako loše. Ne kažem da će tako biti sad, ali polako, ne znamo kakvi su Vinlof, Dominguez, Lisica, Villar i kako će se uklopiti u sustav. Sve u svemu, sviđa mi se u kojem smjeru idemo, ali polako s hvalospjevima.
  • Droljo
    17.5k

Mene je kolega citirao ali nigdje nisam napisao da je panj nego da, po meni, plavi 9 mora znati štopat loptu i istu točno dodati na par metara.
  • Mladi Starac
    322
    Kakav lepi dan.
    Hvala ti Zvone, hvala ti na svemu!
    i tebi Dabče... i vama gospon Capellas...

u prijelaznom roku dofuravamo igrače Bayerna i Barce... fino :D

ajmo još!!
  • vjeko1701
    16.1k
    Nije bitno kako je krenulo i tko. Vrijedi za sve igrače i za sve forumaše.
  • Droljo
    17.5k

Krivo ste shvatili kolegu. On ne misli da je panj. Ali dobro... Nebum više na tu temu...
  • Brusa
    3.4k
    tebe sam citirao u drugom dijelu i ti nisi nigdje napisao da je panj. Ti imaš svoje mišljenje o njemu, ali vrijeđao ga nisi takovim epitetima.
    Panj sam uzeo jer je za njega otprilike od raznih napisano oko 1000 puta da je panj, drvo, tataba i slični epiteti.
  • vjeko1701
    16.1k
    I nije upućeno direktno njemu nego je post samo uzet ko primjer kao poruka svima na račun svakakvih postova unazad sad već dosta vremena.
  • Crni86
    11.9k
    upravo to. Ajmo odigrat prvi krug prvenstva pa donosit konkretne zakljucke.

Na papiru izgleda sve top za sad, ali ne igra se na papiru vec na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.