• rokikaciga
    8.2k
    Rijeci jednog HNL igraca za Belju "zvijer, jos dok je bio junior se vidjelo da je igracina i da ce biti reprezentativac"

Ovo je rekao nakon sto je kao klinac (juniorska dob) igrao protiv tog mog poznanika. Fizicki mocan, tehnicki na mjestu...kretnje i taktika je malo kaskala ali ocito je to sada nadogradio i nagraden je sa skoro 20 golova i 5 asistencija.

Beljo ako dode je pravi kapitalac.
  • Jurki
    20.9k
    a de je ono? Treba cekati kraj prijelaznog roka, tad mi mozemo pokupiti kapitalce.
    Da, na papiru to izgleda slabo, nedoreceno, mlitavo.. ali zato ima odlucnosti, vjere i šusa u te igrace kaj su dosli.
    Nogomet nisu momcadi na papiru, vec je to odlucnost i vjera da bu to sve dobro.

Ne znam zakaj i zbog cega, nakon svih trauma u proslom prijelaznom roku, smiren sam jer sve ima smisla barem meni. I ne mislim da je Boban nepogresiv, ali je nova transfuzija tu, koja nas bu pogonila narednih 5-6 godina.
    Prosla sezona je tek zavrsila, jos rane nisu zacijelile, ali jedva cekam da krene Hnl i da se neki racuni poravnaju.
  • OsamŠest
    6.4k

Mislio sam da noćas nema spavanja zbog bombi, ali sad kužim.. :grin:
  • Noel
    17.7k
    Pobrali sve najbolje iz HNLa. Najbolji lijevi bek austrijske lige , Vidović, Dejan Ljubičić i Beljo. Još da za stopera dovedemo Čaletu Cara i to bi bilo to. Dobar tek.
  • Jaki991
    576
    mislim da bi se Jagusica vise guralo na 10-ku nego na krilo
  • rokikaciga
    8.2k
    Da dode DĆC na stopera mislim da bi isao urologu zbog preduge erekcije.
  • Dani Olmić
    2.1k
    bome ti to dobro udaraš po utezima … jesi namjestio 130kg za sliku ili udaraš zestoko? :joke:
  • Paggini
    74.5k
    Stavio sam jos 30 kila na kablove jer mi je premalo
  • don
    17.4k
    stavia max kilažu za sliku, vrati sad na 5 slobodno :joke:
  • pešća
    768
    jesi namjestio 130kg za sliku ili udaraš zestoko? :joke:Dani Olmić

Lijevo dolje je njegov uteg.
  • Facke
    7.2k
    Pumalu decki pumalu. Bude tu posla realizerati transfer Belje. Svabi su zilavi. V Augsburg je dosel novi trener Sandro Wagner i sigurne ga bude stel pogledati prije prodaje. Uz to Jurendic vise nije sportski direktor. A novuga jos nemaju.
  • Paggini
    74.5k
    Pa daj nam Facke barem jednu vecer da sanjamo...
  • wolfgang14
    3.4k
    e jebiga facke, paggini đabe otišo u teretanu sad
  • Zagi
    13.7k
    Ja sam ga ucrtao, kraj priče.
    Ne želim ni čut!
  • KtcGoat
    2.3k
    tak sam ja jednoj maloj sliko 20kg vise neg kaj radim, na kraju mi svejedno nije nis pomoglo jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.