• Orc123
    12k
    Zvone nece imat presicu kako je najavljeno? Mislim reko je da nakon 1.6. ce imat pravo predstavljanje i rec koji su planovi itd....
  • Nolifer
    11.5k

Baš to htio postaviti, al da se ne ponavljam.

Stvarno ga i oni kenjaju sad. Nadam se da će se to riješit u Dinamovu korist taj Valinčić....

A Za Belju, veliki plus :up:
  • CastAway1986
    3.1k
    Od ovih koje još kao treba rjesiti za Belju , Valinčića i Jagušića palac gore..Radeljic ne.
    Ako ima imalo šanse probati dovesti Ćaletu Cara makar na posudbu ..
  • El Madrigal
    420
    Još da za stopera dovedemo Čaletu Cara i to bi bilo toNoel

Tvoji snovi ili? Nisam primijetio uopće da se njega spominje, ali definitivno DA! Samo, šanse gotovo nemoguće postoje. Treba Erlića zamoliti....
  • Nolifer
    11.5k
    Kakva je situacija s golmanima na kraju? Ima li tu kakvih novosti, kaj se tiče dolazaka i odlazaka?
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Dobro jutro Zona Moja najdraza , sinoc malo zaglibio, izasao van prvi put nakon sigurno godinu dana. O fosao lagano doma kontam dobro je nisam se ubio . I tek sad vidim da jesam ,citam 20 stranica ovdje jutros i tek kod pache i columbije vidim da Sam sve to i sinoc citao:monkey:
    Prebacilo me ipak haha
    Da nam dodje Beljo ljudi,ako je istina jebate to je ludilo. Kapitalcina
  • rioda
    8.7k
    I sad se čeka konačni rasplet situacije s kapetanom Arijanom Ademijem, koji je već neko vrijeme nezadovoljan minutažom u klubu iz Maksimirske 128Nogo

Ovo mi je legendarno, nezadovoljan minutažom, a ne znam je li u zadnje vrijeme izdržao ijednu utakmicu bez ozljede nakon 15 minuta :lol:
  • Jos-Optimus
    5.9k
    baš to, čovjek je doslovce imao malu minutažu jer je sam izlazio, a realno uzeo mjesto puno boljem Kačavendi...i onda mi netko priča o respektu, jbg dečki, to treba biti obostrano
  • Orc123
    12k
    Nova sansa za Spikica? Kad to procitam najrađe bi se ranio.....pa koja je to po redu? Opet? Cemu? Ovi ga nisu htjeli otkupiti za smijesnu cifru, dokle vise?
  • Ivdzo11
    7k
    Kako saznajemo, Dinamo je napravio ogroman korak u pregovorima i Beljo je jednom nogom u Dinamu. Prema informacijama iz visokih klupskih izvora, Beljo je već pronašao i smještaj u Zagrebu i pitanje je dana kad će potpisati ugovor. Naravno, kao i u svakom poslu, i tu ima još nekih detalja za srediti, no Beljo želi doći u Dinamo, a Boban mu je obećao da će biti igrač novog, njegovog projekta, u kojem će mladi igrači nositi Dinamo. (Nacional)
  • Jos-Optimus
    5.9k
    onda prestani citati
  • Crni86
    11.5k
    dokle vise?Orc123

Dok god novinari pisu

Nisu pogodili klub di je spika bio na posudbi, ali zato jesu njegov buduci status… mos mislit
  • hardek
    4.8k
    Uvijek me iznova fascinira skepsa Zone prema Belji. Dečku koji je do svoje 21 godine u HNLu skupio 3900 minuta i za to isporucio 31 G+A igrajući za Osijek i Istru.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Stigo Jagusic?? :pray:
    IMG-5050.jpg
  • Ritam Ulice
    685
    umrijet ce mi dusa ako spikadonu vidim kako se zagrijava pored terena i sprema za ulazak :groan:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.