• Filip Međimurje
    173
    Onda ne brini, igral bu od početka pa ne buš moral gledati zagrijavanje pored terena. :sweat: :wink:
  • Ritam Ulice
    685
    bude al u fantasyu jedino
  • criticus
    4k
    Nepopularno mišljenje:
    Jako bih htio Radeljića, ali naravno po nekoj razumnoj cijenj tipa milijun + par sto kroz bonuse, dakle max 1.3 milijuna. Visoki stoper, lijeva noga, izvrstan u iznosenju lopte i rjesavanju visokog pressinga. Ako pogledate utakmice Rijeke uvijek su imali veće probleme kad bi se napadač pozicionira da blokira njega a ne Majstorovića u iznošenju lopte. U njemu vidim lika kroz kojeg bi Jakir i Torrente (ako ikad vrati da bude dobar) mogli stasat jer su istih fizickih karakteristika ali razlicitih prifila. Torrente je los u iznosenju lopte i tu bi od Radeljica moga dosta pokupit ali je zato neizmjerno agresivniji od Radeljića kojem to vidim ko veliku manu. Zbog tog se nađe u neobranom grožđu kad pokušava izigravat jopu šutala i izlazit čitat napade. Jakir je bolji na lopti i moga bi stvarno profitirat ako bude igra kao zamjena Radeljiću. Jedan plus je što je Galešić igra sa Radeljićem i mislim uz tu sigurnost da on može stasat u pravog prvog stopera uz njeg, istinsko pojačanje za Dinamo i kalibar za reprezentaciju. A kada uđe Jakir kao zamjena Radeljiću igrat će u paru s istim tipom stopera. Galešiću kao backup i dalje vidim KTCa ( moj leibling i nemogu odustat od njega) jer nažalost mislim da Živković ima preveliku manu u tom koliko je spor i da to nemoze nadoknaditi da igra na razini za Dinamo.

Eto, sad me mozete popljuvat.
  • OsamŠest
    5.5k

Ovaj ne zna iz Zagreba izać, a lijepo sam mu rekao di je Buzin..
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Radeljić je izvrstan, izvrstan stoper
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Bio je u Buzinu još u četvrtak, ali kaže frend da je završio u Aristosu...

IMG-5668.jpg
  • austrijanac
    7.3k
    Bit ce da Kovačević ima službeno vozilo do 30.6., pa se voza.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Meni je Radeljic isto solidno opcija. I mislim da samo zbog visine izgleda traljavo na lopti, dok je ubiti jako dobar na njoj. Mislim da je i Sopic u podcastu nekom rekao da i on i Galesic mogu slat nevjerojatne dijagonale po podu.
    Defenzivno naravno isto solidan.

Ali 2m plus Topic su mi pre vise za 28 godisnjaka iz Rijeke u zadnjoj godini ugovora. Takoder i ako dode mi se cini da smo i dalje nekako tanki na stoperima. Ipak je oslanjanje na Zivkovica i Jakira kao zamjene dosta velik rizik. Ostal bi prakticki samo KTC kao dokazana opcija. Ja bih i dalje volio vidit barem Medica.
  • Doktor Kunić
    5k
    Opaka priča busa iz Koprivnice
    od Remize do Dubrave, Centar, Novi Zagreb, Dugave!
  • Tvrdica McTvrdi
    474
    Sada kad je i Fabrizio objavio, stvarno nerealno malo izgleda koliko smo ukupno dobili za Baturinu i Sučića. Trebamo očito više radit na tim pregovaranjima oko izlaznih transfera
  • znajdatevolimja
    357
    Sve mi se kaj se dosad napravilo stvarno sviđa, ali ja osobno ne vidim po čemu je DDB toliki kapitalac..možda griješim.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Šteta, nadao sam se dolasku Belje...
  • Shkera
    91
    ne znam koja je priča točno s tim busom, ali vidio sam ga nekidan u obilasku stadiona sparkiran iza rampe.

Već je na par lokacija u ZG ulovljen, a nema tekmi mladeži pa da je možda to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.