• rokikaciga
    1.9k
    A ti sjediš Bobanu u krilu pa znaš kaj je istina?
  • jakov1
    688
    Mi trenutno imamo Nevistica, RPG-a, Galesica (i dalje daleko od pojacanja), Misica, Ljubicica (uvjeren sam da ce biti pojacanje) i Stojkovica. To su igraci za prvih 11. Uz njih imamo vjerojatno Kulenovica, Teophillea, Kacavendu, Soldu, Mudraziju, Hoxhu i Lisicu kao rezerve. Ovo je trenutno tanko da tanje ne moze biti.scooniepenn

Stavi rezerve u Goricu i imas top 3 HNL ekipu. Ne mozemo sad bas ocekivati 20 igraca za LP.
  • sarenicvjetic
    119
    da imaš iole malo razuma,shvatio bi da se nikad niti jedan igrač nije odrekao love od postojećeg ugovora.
    Zašto bi Petko sebi smanjio ugovor života za 30% da bude “vođa” novog Dinama. Nemogu tolka dva ega jaka zajedno..sori Al nebres doc sa takvim idejama dva dana nakon kaj si došao u klub a nije te bilo 30 godina.
  • rokikaciga
    1.9k
    To nije niti traženo od Petkovića.
  • Jurki
    17.6k
    Petkovic je trebal zbog kluba i jer je drkal kurac cijele sezone za 1,2 MILIJUNA eura pristati na novi ugovor jer klub nema milijarde s kojima se moze razbacivati.
    Njegov nacin zivota i sve ostalo kaj je oko njega nas je i kostalo jednim dijelom titule.. i propustene mogucnosti za ogromnu zaradu.

Igraci su previse placeni da se mogu zajebavati.. njih nije briga za klub.. vec samo za njihov novcanik.. i to je nas kapetan ocigledno pokazal.
    Placu treba zaraditi.. on svoju nije. Ajmo dalje.

Edit: Petkovic koji ce igrati na nacin da ce njegove igre ovisiti o tome kak mu se sprdne taj dan ... nam ne treba.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    da, lideru ekipe se ponudi 750 (500k manje nego što ima) sa uzmi ili raskid ugovora na našu štetu. Takve mjere štednje nisu bile nuđene niti u doba Corone. Tko bi normalan pristao na skoro 50% smanjenja plaće? Da se ne lažemo, Boban se želio riješiti Petkovića i Pjace, oni nisu bili zagrijani za ostanak pod ponuđenim uvjetima. Na stranu što se ne slažem s takvom vizijom Bobana, ali kakav je to onda način za rastanak na našu štetu? Ma katastrofa u kojem to sve smjeru ide. Rezultat je na kraju mjerilo, Boban je ovim potezima pukovnik ili pokojnik. Ako ne osvojimo naslov, završit će u temi u kojoj se prije par dana našao Marko Marić. Ne zbog potencijalnih malverzacija jer u njegovo poštenje i čast ne sumnjam, nego zbog katastrofalnog kadroviranja i vizije ako dođe do takvog debakla. Ne znam je li me išta više razočaralo od Bobanovih poteza od kad pratim Dinamo. Toliko smo ga svi prizivali, gledao sam ga kao spasitelja, ali ovi potezi su teško razočaranje. Vidjet ćemo kako će to izgledati na kraju prijelaznog roka i sezone. Ja samo otvoreno iznosim svoje stavove, razmišljanja o trenutnim događajima. Nisam bio niti ću biti general poslije bitke, a prošla sezona me naučila da ne gledam sve kroz ružičaste naočale pun optimizma.
  • mrgud
    448
    Zašto bi Petko sebi smanjio ugovor života za 30% da bude “vođa” novog Dinamasarenicvjetic

Pa zato što vjerojatno neće ni sljedeče sezone biti ništa bolji nego samo može biti lošiji.Ova ozljeda koju vuče teško se lječi i kronična je.Trebalo bi njega platiti 1.2 M eura,i opet bi Boban morao dovesti dobrog napadača jer se nebi mogao osloniti na Brunu.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Nekako imam osjecaj da ce Špika preziviti i ovaj zemljotres , svi odlaze al špika ostaje :lol:
  • kajjaznam
    206
    Kad čitam neke komentare, vidim da idemo u smjeru ko tovari. Ne, kao klub, nego kmečanje. Pazi sad ovo...Pjaca je mogao igrat u Rijeci za 250k, al ispod časti mu je igrat u svom klubu za 600k. Hvala, doviđenja i sretno.

Druga stvar,svi vi koji se samozadovoljqvate na neka bolesna pojačanja, odmah da vam kažem, niš od toga.
    Da Soldo, Mudri, Lisica, Stojke i ostatak ekipe će biti okosnica ekipe za iduću sezonu. Dopeljat će se ljevi bek, krilo, napadač i možda zamjena za Mišića i to je to...
    I kaj sad. Al ovo vaše fantaziranje o nekim pojačanjima me stvarno počelo iritirati i onda kmečanje.
    Ajd prestanite se pretvarati u fakin tovare
  • Crusades
    16.4k
    Usmjeravate ljutnju prema krivom čovjeku. Nije ih Boban otjerao iz Dinama nego dečki nisu htjeli ostat u Dinamu.

Da su htjeli ostat, da im je stalo do Dinama i da ga u nekoj mjeri vole, prihvatili bi "manje" ugovore i ostali ovdje. Pogotovo nakon ovakve sezone.
  • Liks90
    3.4k
    Baturina pristao na uvjete Coma, uskoro potpisivanje…tak kažu…
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Koliko ja znam, Petkovicu nije diran sadasnji ugovor, nego je nuđeno produzenje nakon te godine koju još ima, a on je odbio. Dinamo nema luksuz tolerirati Brunu kojem istječe ugovor i to svi vrlo dobro znamo, a Zvone još i bolje. Povlašteni treninzi, pušačke sobe, ozlijeđene šetnje Ademija i ekipe....ljudi dragi, Petko je legenda, ali došlo je vrijeme za promjenu, on ju nije htio i to je to, njegova odluka. Pjaca je preskup. Potrebna je nova krv, novi lideri, nova atmosfera, tko to ne razumije onda bolje da ne prati sport.
  • Ludovic IX
    8.8k
    jel imamo neku brojku koilko sad iznosi pool za plaće nakon svih odlazaka? tj koliko se smanjio ili da budem konkretniji koliko imamo sad na raposlaganju za plače pojačanja
  • Crni86
    11.4k
    lideru ekipeIzet Hajrović

Lideru ekipe koji ima dosta zajebanu ozlijedu. Lideru ekipe kojeg nije bilo 6 mjeseci na terenu.

Pristat ce onaj koji zeli ostat i shvatit ce da su to odlicni novci s obzirom na njegovo stanje. I s obzirom na to da je klub ostao bez 40 milijuna eura jer nisu dobro igrali, ovaj pardon nisu uopce igrali jer nisu slusali ljecnikove upute.

ovi potezi su teško razočaranjeIzet Hajrović
    Pitat cu te za godinu dana kad cemo slavit titulu.

Na kraju 95% foruma je zazivalo ovo poslije istre 0:3 i gorice 1:1.
  • Jurki
    17.6k
    Petkovic i Pjaca nece sljedece sezone biti bolji igraci nego ove.
    Petkovicu se ne igra ozbiljan nogomet.. Pjaca vise ne moze.. 2 milijuna i nekaj kusura iber je prevec.. za šetnju.

Sretno obojici.. Zvone.. samo deri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.