• mali M
    10.9k
    Neka moja lista viška:
    Zagorac - ugovor do 2026.
    Peric - ugovor do 2026.
    Braun - ugovor do 2027.
    Bockaj - ugovor do 2027.
    Moharrami - ugovor istjece u lipnju.
    Špikic - ugovor do 2027.
    Brkljaca - ugovor do 2028. strava
    Štefulj - ugovor do 2026.
    — Jurki

I za Špikića bi stavio strava.
    Samo bi još nadodao Rileta i Ademja, al šta je tu je..
  • Jurki
    27.9k
    Samo bi još nadodao Rileta i Ademja, al šta je tu je.. — mali M

Ma mislil sam i ja napisati za Ademija i Rileta, al ajd ipak participiraju u prvoj ekipi, pa ih iz tog razloga nisam napisal.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Neka moja lista viška:
    Zagorac - ugovor do 2026.
    Peric - ugovor do 2026.
    Braun - ugovor do 2027.
    Bockaj - ugovor do 2027.
    Moharrami - ugovor istjece u lipnju.
    Špikic - ugovor do 2027.
    Brkljaca - ugovor do 2028. strava
    Štefulj - ugovor do 2026.
    — Jurki

Špikić nije za prvu postavu Dinama, ali mislim da ne pripada baš ni među ovim imenima. Bolju rotaciju za desno krilo teško da ćemo naći, a on neće pokazati nezadovoljstvo ako je na klupi. Nikako ne smije biti prva opcija, ali za rotaciju je odličan.

Što se tiče ostalih, slažem se, svi su za otpis.
  • emilperska
    18.9k
    Sve je utihnulo..

Prijelazni rok traje do 10.02. To je jos 2 i pol tjedna.
    Nadam se da ce doći jos barem 1 igrač.
  • don
    22.5k
    Sve je utihnulo.. — emilperska

za javnost samo
  • nemapredaje
    6.9k
    Što se tiče zone, hvala Bogu da je utihnulo
  • hardek
    13.5k
    Nadam se da se i na odlascima radi. Perić, Boćkaj i jedan od dvojica Hoxha/Špikić transfer + Perković posudba da se pokuša vratit u formu.
  • mali M
    10.9k
    Špikić nije za prvu postavu Dinama, ali mislim da ne pripada baš ni među ovim imenima. Bolju rotaciju za desno krilo teško da ćemo naći, a on neće pokazati nezadovoljstvo ako je na klupi. — Teofil Kateran

ovo me već malo iritira.. boli me briga za njegove osjećaje na klupi. dobra rotacija znači da kad uđe po potrebi ili uleti u prvu u pojedinim utakmicama da daje kvalitetan doprinos.. netreba mi "zahvalna" rotacija koja ničemu ne služi
  • Teofil Kateran
    4.1k
    ovo me već malo iritira.. boli me briga za njegove osjećaje na klupi. dobra rotacija znači da kad uđe po potrebi ili uleti u prvu u pojedinim utakmicama da daje kvalitetan doprinos.. netreba mi "zahvalna" rotacija koja ničemu ne služi — mali M

Pa ako trenutno nemaš bolje naravno da ti treba. Ja sam vidio zasad u Mbukuu i Cordobi u trenutcima da bi mogli biti puno bolji od Špikića, ali oni to još nisu dokazali. Nadam se da će u ovoj polusezoni to dokazat i pomoći na putu do titule...

Ako se to dogodi onda sam svakako da se i Špikića proda. Ali trenutno ga nema smisla otpisat.
  • Droljo
    32.3k
    Meni cordoba izgleda kao da bi mogao eksplodirati. Da mu malo fali. Ima ono nešto.
  • Vedraca
    238
    Jos nemogu prezaliti Ivanovica....gledam Tekmu od USG-a i mislim se kakvog smo igraca Mogli imati. Mora pod hitno u Repku.
  • NKDZ86
    10.1k
    dobrodošao dalibane ili srodniče njegov!
  • marcio amoroso
    54.3k
    dobrodošao dalibane ili srodniče njegov! — NKDZ86

Prestani sa provokacijama. Opomena.
  • Jurki
    27.9k
    dobrodošao dalibane ili srodniče njegov! — NKDZ86

Ovaj iskace ko iz paštete.
    Cekaj da jos onog Rusa spomene :rofl:
  • marcio amoroso
    54.3k

Na tebe se isto odnosi Jurki. Prestanite spominjati čovjeka koji je baniran i provocirati ljude bezveze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.