• Facke
    8k
    Druge ploluvreme nista. Jake jake lose. Jos gorse od porvoga. 0 udarca, niti jedna sansa. Genk bolsi i to je to.
    Ovakuv Dinamo doma v europe ja necu gledeti. A iduci tjeden valda ideme na izlet. Jbg.
  • Navijač Dinama
    11.7k
    trenutno ne ide bolje, ali ići ćeJos-Optimus

Mi trenutno ne možemo bolje. Možda za 10-20% ali to je maksium, koji može možda izvuć bolji trener od Kovačevića.

Jednostavno se trebamo svi pomirit da roster koliko god je dobar i prejak za HNL(hvala Bogu da jest) toliko je i prosjek, čak ispod za drugorazredno Europsko natjecanje. A tu se precjenjuju igrači u nekakve 10-15ne miliona vrijednosti, guraju u reprezentacije i slično. Jbg.
  • njurci10
    480
    Prvih 20 minuta je ključno bilo.
    Jbg. Izgubili smo, ne znači da ne možemo dobiti u Belgiji viski smo da se s njima može.

Više od svega me manevriralo to što ti gubiš i u 90 minuti se dodajes na centru...
  • mrgud
    713
    Štico sa Zrinjskim doma odigrao 1-1 protiv engleza koji vrijede pola milijarde.Ipak se može
  • Jaro
    11.8k
    Nakon 0-2 do evo kraja to meni nije ni lose izgledalo. Bara PR je po meni velika sramota - svaka cast decku, al on moze skupljat lopte u okonterena u euro utakmicama, ni za HNL nije dovoljan, al ajd mos ga trpit na 2,3,4 razlike… Doslovno igrac manje u terenu.
    Stojkovic dost slab, Lisica van forme, Zajc je definitivno prespor igrac za poluozbiljnu euro momcad…
    Rupe u obrani mi nisu jasne…
    Nis, sad na (ocito uzaaaasno slab) HNL…
  • Laugreano
    5.3k
    Jebala vas reputacija. Koja ekipa rang i lige dinama, 10 godina drzi konstantu Europi. Nisam razočaran ni zabrinut. Ekipa smo u stvaranju. Trenutno ce nam svaka brza i ozbiljna ekipa zabit par komada. Nadajmo se da uz par pojacanja druge godine nece bit tako.
  • Infinity
    21k
    Da je barem taj Genk neka extra momčad.. Da igraju kao Brugge sinoć ne bi imao kaj zamjeritiDomi92

Taj Brugge im spakuje pet komada u Genku.
  • kajjaznam
    403
    logičan slijed događaja kod momčadi limitiranih financijama.
    Imali smo momčad, klapu i rezultate.
    Ako vi mislite da u jednoj sezoni promijenite skoro cijelu momčad, sa manje kvalitetnim igračima.
    Kaj ti očekuješ
  • Marc
    876
    Ekipa nas je limitirala
  • Kepec
    8.5k
    Nakon Istre sam napisao kako nismo stali niti nakon jednog gola i rekao da je to primjer kako treba izgledati Dinamo. Ovo danas je primjer kako ne treba izgledati, uplašeno i jadno protiv ekipe koju se moglo pobjediti, a najviše od svega me naživciralo zadnjih pol minute gdje mi kombiniramo sa stoperima umjesto da se netko od friških veznjaka spusti po loptu i krenemo u napad.

Šteta, najviše mrzim kad izgubimo jer smo se usrali.
  • CastAway1986
    5.4k
    Malo pripaziti s najavama da su Sergi ,Valinčić , Perez Vinlof igrači od 10-15 milijuna
  • immerwieder
    1.6k
    osrednja ekipa, ali fizički, a posebno taktički bolja, fino smo skauturani,
    a oni su pokazali kak zgleda uigrana 3-5-2 varijanta,
    ali mi to ne smijemo igrati
  • vjeko1701
    22.8k
    Evo, ja ne vidim da možemo dobiti tamo barem 2 razlike. Možemo odigrati bolje, izvući čak pobjedu ali prolaz ne vidim. Plus, nemamo Belju. Fali i koncentracije i kvalitete i širine čak i za ovu baš prosječnu ekipu,
  • Hnlovac
    4.3k
    5-0 za nas u uzvratu kaj se tresete
  • Blueshadow86
    4.9k
    Kaj ti očekuješkajjaznam

Kajjaznam.
bold
italic
underline
strike
code