• veselko tenžera
    7.1k
    Nakon 0-2 sam mislio da slijedi potop, jako sam zadovoljan kako smo nakon toga reagirali sve do gola za 1-3 koji je čista tragedija. Ovi imaju ozbiljnih rupa nazad, šteta je da ne idemo s -1 gore.

Zakonom propisanih 4-3-3 je omča oko vrata treneru. Čitava Europa zna što ćemo i kako igrati i da ne smijemo nikako drugačije. Ne kužim da ga se ne pusti da odigra 5-4-1 i još neke zatvorenije varijante kad situacija nalaže da je to pametno.

Ova utakmica je odgovor svima na pitanje "što će nam Šunjić?"

MVP obrambeno 1 na 1 tragičan, protiv Lokosa (il Gorice) se tješilo plavi puk da je Nevistić kriv za lopte u kut ispod MVPove noge.

Sve nekako mogu prežaliti, ali zadnji gol je užasna tragedija.
  • Laugreano
    5.3k
    Nije obrana problem ko zadnja linija, nego ti krila ne igraju obranu, a od veznjak je jedino Misic igra dobro obranu, ali je jednostavno spor za brze ekipe. I to je cijela mudrost
  • Navijač Dinama
    11.7k
    ali meni nije bilo tako uzasno kako se tu pise osim prvih 20 min.flajšmašina

Drugo poluvrijeme osim šanse gdje je Topić promašio nismo baš ništa odigrali, ali ama baš ništa. Dodavali se i skuplajli posjed, svaki ubačaj u bunar, bekovi krenu probijat i lopta se stoperima vraće...

Teren isto nije pomagao.flajšmašina

Teren je isti i nama i njima.
  • Ere86
    261
    Nisam bio na temi vjerojatno je već pisano ali na što nam teren liči to je kriminal
  • striko
    3k
    Prije sam se smijao navijačima Zrinjskog kad su priželjkivali Dinamo u europi. Više nisam.
  • tp1997
    2.6k
    Danas smo saznali dvije stvari:

1) Imamo stvarno kvalitetan roster i ta individualna kvaliteta se na momente jasno vidjela.

2) Imamo trenera za Slaven Belupo. Kad izađeš u maltene bunkeru na terenu koji je donedavno bio među težim gostovanjima u Europi, bar za klubove europske srednje klase, i posaugaš dva gola pa tek tad kreneš igrati, riskiraš da te se ovako kazni, jebiga.

Mrtvi Kovačević je isključivi razlog ovog rasipanja ugleda
  • Domi92
    10
    Mislim da 99% ljudi ovdje stoji uz klub, ali jedino pozitivno u svemu ovome danas su ovi ljudi koji su pokisli na tribini i vjerovali u ove dečke. Ono kaj mene boli je pristup i strah kao da protiv Reala igramo
  • Crusades
    22.2k
    :clap:

Ekipa zaboravlja koliko nam je trebalo za onu generaciju da prebolimo dječje bolesti u Europi pa misle da su se Chelseji i Tottenhami pobjeđivali sami od sebe, a ne da su stožerni igrači te ekipe bili nekoliko godina u Dinamu i da smo dugi niz godina jeli govna u Europi.

Onaj koji misli da se u jednoj sezoni može napravit iskorak i u Europi i u HNLu bi trebala počet pratit neki drugi sport.
  • Ljubo
    410
    gazda, sve jasno.
  • marcio amoroso
    49k
    Mislim da 99% ljudi ovdje stoji uz klub,Domi92

Ti sigurno stojiš jer ovo misliš, ali vjeruj mi da si debelo promašio sa procentima.
  • Xpert1992
    425
    Kak je netko napisao gore, fali nam jos kvalitete i sirine. Mi smo tek na pocetku, na ljeto ce biti odlazaka i novih dolazaka, gradit cemo ekipu. Doci ce novi Baturine, Sucici bit ce sve ok. Tu smo di jesmo, ja vjerujem da ova ekipa moze osvojiti HNL. A za nesto vise ipak ce trebati vremena. Idemo dalje.
  • IceMan
    3.9k
    Prvo poluvrijeme za mene solidno, makar u deficitu.

Drugo teško razočarenje, bez neke energije ili konkretnog pritiska.

Al opet, i tamo ak rano povedemo sve je moguće. Ne bi nas svakako još otpisao.
  • Krulek
    1.2k
    Hoće li Boban smijeniti Kovačevića. Staro pitanje, stari odgovor. Cirkus ide dalje.
  • Ivan0302
    1.4k
    Ma da je 1:2 završilo pa ajd, okej ali ovaj treći me je dotukao kao da smo ih 5 primili
  • Zagreb1992
    3.3k
    Meni je najgore od svega da ovako budeš lagano našamaran na svojem stadionu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention