• Slepicka
    451
    Jbg ova momcad nije spremna za Europu. Ali da ova prevara od Varele mora igrat mi nije jasno, dosta vise guranja , ovo je previse
  • kajjaznam
    403
    Bolji su od nas i to je to. To što su oni 7. momčad belgijske lige, niš ne znači.
    Kaj si na kraju budu treći, jer ćete onda govoriti da smo spušili od treće momčadi belgije.
    Treba tu vremena, više kvalitete.
    Podrška treneru i igračima
  • Efes Pilsen
    15k
    Evo nakon 90 odigranih minuta moram priznat da smo izgledali kao da nismo spremni na nista.
    Fascinantno je da je prakticno svaka ispucana lopta isla tamo gdje je njihov igrac, duge lopte, kratke lopte i taj jebeni Karetas.
    Mi naprijed kao protiv Istre, sudaranje, losa dodavanja, losa komunikacija. Jednostavno - ili su nam igraci maloumni ili smo totalno lose uigrani prema naprijed. Genk nije spektakl, ali je ekipa s glavom, repom i fizikom.
    Sad vec imamo jako dobar uzorak europskih utakmica i sportski sektor mora odlucit tko je tu potkapacitiran - igraci ili trener ili oboje.
    Uci u utakmicu protiv Genka uplasen ko picka kao da je s druge strane prime Barca s Messijem, a ti slavis kad povezes 2 pasa je nedopustivo, a dogada se cim dode iole vrijednija ekipa.
  • Blue98
    864
    Sve više mirišemo na "stari" Dinamo, u hnl-u dominiramo u europi kanta.
  • Batigol
    138
    Ovom Dinamo prije svega fali trener....a mislim da i sportski direktor(ako uopce nesto smije odluciti)fali...
  • Markelo
    3.7k
    Pa mi smo ekipa koja je do zadnjih 10 minuta drhata hoće li proći dalje. Jbg i taj Genk je na gol razliku ostao bez topa 8. Neki kurac valjda i to znači
  • db-izbjeglica
    20k
    Meni iskreno nije jasno što su pojedinci očekivali, jeste vi gledali dinamo u europi ove sezone? Ne znam na čemu se temeljio optimizam.

Dinamova obrana je šuplja na najjače, prima više od 2 komada po utakmici u europi, sad smo na 19 primljenih golova u 9 utakmica. Napad štima, ide to, nije loše, al obrana je jednostavno kriminalna.

Ova momčad nije sposobna za bilo što konkretno u europi, trebat će puno posla, nekoliko novih igrača i vjerojatno novi trenerski kadar da se to ustabili, pogotovo defanzivno.

Mislim, ako se ne može ustabiliti kroz mjesece i mjesece ove sezone, na temelju čega možemo očekivati nešto bolje u finišu? Drži gaće do kraja sezone, graditi momčad, u europi smo jaku puno pali i idemo dalje.
  • kajjaznam
    403
    Ova tekma je sam dokaz kolko je naša liga smeće
  • hardek
    8.9k
    Ljudi, možemo se s oproštenjem j**** bez individualne kvalitete. Ko to ne razumije može tipkat ovdje u nedogled
  • Agramer86
    832
    Bek nam je zabio 2 lažnjaka
  • marcio amoroso
    49k
    Kao što je u HNL-u trebalo vremena da stvari polako sjednu na svoje mjesto tako još više treba u Europi. Ružno je, podsjeća na stara šamaranja, ali je jednostavno tako.

Volio bih da stojimo uz klub i kad mu ne ide, ali nažalost seronja i pametnjakovića puna zona. Jedna tekma potrebna da sva negativa, sav smrad i sve smeće izgmiže.
  • VolimDinamoOo
    297
    Cekao sam ovu utakmicu da vidim jesmo li konacno poceli nogomer igrat nakon sjajnih predstava u ligi... i dobijem 0 suteva u drugom pol i rutinski poraz od osrednjeg belgijskog kluba
  • flajšmašina
    263
    Oni su se bolje priviknuli na teren, mi nismo smo prvih 20 tocno dodali ili mirno stopali loptu. Gol iz slabo branjenog kornera i drugi iz greske Misica koji je izletio ispred igraca ali nije presjekao loptu.

Nakon toga mi bolji, moglo je bit i 2:2 na poluvremenu. Drugo pol, oni su se zatvorili i cekali kontru da rijese prolaz. Mi tu nemamo kvalitete probiti na krilima, jbg. Teren isto nije pomagao.

Genk docekao svoje, kod treceg gola visak na nasoj lijevoj strani, Varela otisao nekud u sredinu.

Steta, mogli smo imati aktivan rezultat.

Sudac opljackao Belju za zuti.

Moglo je to i bolje, naravno, ali meni nije bilo tako uzasno kako se tu pise osim prvih 20 min.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Nije problem izgubiti. Problem je izgubiti na ovakav način.
  • don
    18.5k
    Volio bih da stojimo uz klub i kad mu ne ide, ali nažalost seronja i pametnjakovića puna zona. Jedna tekma potrebna da sva negativa, sav smrad i sve smeće izgmiže.marcio amoroso

a sad za realno, kakve komentare očekuješ nakon šta ti Genk utrpa 3 gola na Maksimiru?

navijači su takvi, isti bi komentari bili kod svih drugih klubova pa makar osvojili Ligu prvaka sezonu prije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet