• Praskaton
    5.5k

Stari dozvoli mi da budem ljut i razocaran kad nam neka prosječna belgijska ekipa da tri komada doma.
    Shvacam da si ti ultramega optimist i guraš samo pozitivu i super svaka čast.

Al ja sam jebeno razočaran jer protiv svake ozbiljne ekipe mi izgledamo kukavicki.Danci,Rijeka i evo ovo veceras.
  • Jos-Optimus
    9.7k
    pa ne branim ovu igru, ali ju razumijem, trenutno ne ide bolje, ali ići će
  • Zvonkec
    509
    Jedina prava sramota je teren ostalo je nažalost tak kak je kovačević, domingez, topići sl. nemogu preko svojih očitih limita za hnl ok za europu premalo.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Teško prizemljenje....nemamo mi šta tražit u Europi.Sve nas zavarale dvije,tri pobjede u HNL-u,pa poletili malo....ništa idemo dalje
  • Navijač Dinama
    11.7k
    Hoće li dušebrižnici opet pametovati da su miševi izišli iz rupe nakon ove sramote?prefontaine

"Serete samo da se jebeno sere", "daj jebeno dođite na jebeni stadion jebeno stari moj".
  • kajjaznam
    403
    Neki ljudi ovdje su veći tovari od samih tovara
  • miro
    8.5k
    trener i taktika su bili prevaga u ovoj utakmici
  • Laugreano
    5.3k
    Jbg ljudi, ako ces u Europi igrat nogomet trebas imat nekog razbijaca, ili se zatvoriti ko bjelica I cekat kontre. Misic ne moze sam igrat obranu, a i spor je za to. U ovoj utakmici jedan Sunjic ili Selahi bi čuda znacilo, a kamo li netko jos kvalitetniji takav profil
  • Domi92
    10
    Da je barem taj Genk neka extra momčad.. Da igraju kao Brugge sinoć ne bi imao kaj zamjeriti. Ovi sami ne znaju kak su nas tak napucali
  • SosT
    3
    Treba nam previše šansi za gol
  • Jos-Optimus
    9.7k
    ne, dobro govoris, a ja se mozda krivo izrazim...naravno da sam tuzan i razocaran, ali vjerujem da će biti bolje, u biti, uvjeren sam
  • CastAway1986
    5.4k
    Genk nije neka momčad ali izvan HNL-a trenutno nije ni Dinamo..
  • vjeko1701
    22.8k
    Ajde krenite u svoja standardna osobna prepucavanja, molim vas. Ja neću fulat šansu da skucam par banova.
  • Praskaton
    5.5k
    "Serete samo da se jebeno sere", "daj jebeno dođite na jebeni stadion jebeno stari moj".Navijač Dinama

Kako možete srat i komentirat utakmicu na temi od utakmice.Skandal realno
  • Blueshadow86
    4.9k
    Kakve nas osrednje ekipe guze u Zagrebu… Sramota. Ovakvim tempom nas nitko više u Europi neće cijeniti, vraćamo se s reputacijom 15 godina unazad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet