• Mudri
    22
    Joško Jeličić je lani proglasio Dinamo prvakom u ovo vrijeme pa su mu se kasnije svi rugali. Ovdje se donose zaključci o konačnim bodovima na temelju 3 kola i prijelaznim rokom koji i dalje traje. S malo pribranijim Osijekom i/ili Rijekom bi kaskali sada za Hajdukom i isti ovi koji pljuju Hajduk bi pljuvali sada po Kovačeviću.

Nitko ne zna kako je fizički pripremljen Dinamo na 2 utakmice tjedno 5 mjeseci jer Kovačević i njegov kondicijski to nikada nisu imali prilike prezentirati. Lani se 5 igrača ozlijedilo u ključnom djelu sezone. Može doći do internih sukoba igrača jer su igrači s klupe nezadovoljni minutažom. Toliko je varijabli u igri da me postovi dosta ljudi navode na stav da uopće ne prate nogomet već deru po Fifi i čitaju forume.

Rješavati utakmicu po utakmicu, a konačan račun postaviti na kraju sezone.

P.S.

Nezdrava vam je ovolika opsesija s nogometnim klubom za koji ne navijate.
  • emilperska
    11.4k
    Pa jači su igrački za klasu od ovog trojca spomenutog. S vremenom će se i oni dić mislim.Crusades

Vjv da..

Ali gore smo pricali da u usporedbi s lanjskom sezonom, samo Osijek ima jači kadar i to isto upitno kako se gleda. Istra definitivno slabija nego lani podosta.
  • Haza
    10.5k
    Opsjednutost tim klubom ja jednostavno ne razumijem.marcio amoroso

A gle, meni ti svi frendovi tovari šalju poruke dok igra Dinamo, komentiraju svaki jebeni faul našeg igrača, svaku priliku našu, prijelazni rok, izbore, i oni su opsjednuti s nama.
    To je normalna pojava kod rivala, i nije to ništa dramatično, dapače ja to razumijem.
    Ja ih ne volim, štoviše granično s mržnjom, ali nisam opsjednut s njima. Međutim volim ih prokomentirati, jebiga, jedino njih gledam rivalima, Rijeka i Osijek mi ne predstavljaju ništa, da 5 puta za redom osvoje naslov. Jedva da imam prijatelje koji prate Rijeku i Osijek, di dalje onda.
    Za kraj, ne bojim se ovog Hajduka jedan posto, ali da će pod Garcijom biti bolji, da će igrati ljepše, to je neupitno.
    Pitanje je jedino tko će im doći i otići do kraja roka, to će definirati i njihov status i poziciju.
    Što se tiče forme drugih klubova, više manje svi imaju isti kostur od prošle sezone, ne treba bježati od činjenice da nam je liga loša, i zato se ponavljam, nakon ove tekme Jagušića, naša ponuda od 1.7 mil plus 500 tis eura bonusa i prostotak mi izgleda debelo preplaćena priča.
    U ovom HNL nema više igrača za Dinamo kakav želimo gledati, moramo se okrenuti inozemstvu. Jagušić i Krivak bi kod nas propali, jer niti bi dovoljno igrali, niti sam siguran da imaju kvalitetu za nas.
    Pokupili smo što vrijedi, sad pravac inozemstvo i maksimalno jačanje naše škole.
  • Zagi
    11.3k
    Miro prognozira 75 bodova Hajduka u HNL, a dojma sam da nije daleko od procjeneHaza

12 bodova više od zadnje sezone? Alo , 12 bodova je brutalan skok.
    Na temelju čega?

Dajte ne sijite paranoje od samog početka.
  • Crni86
    14.2k
    Dinamo city i zira bi kod nas bili minimalno na trecem mjestu na kraju prvenstva.

Sramotno je koliko su neke momcadi lose. Kako igracki (belupo, gorica, loksa, vukovar) pa tako i onda u struci ( istra je po meni sa tomicem napravila teski fail). To je polovica lige…

Ostaje nam nk penal, koji je luzerskog mentaliteta i njima je sve vaznije od zdrave atmosfere, rijeka koja se muci sa shelbournom, osijek koji je bio prosle sezone na granici da ispadne prosle sezone i eto varazdin.

Kaj decki vele, liga nam je postala odron. Nema tu ideje, plana, cilja. Mi ljudima koji vode nas klubove prve lige ko da imamo amatersku ligu a ne profesionalnu.
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Atmosfera na tribinama na početku je bila neuobičajena za Poljud. Na kraju sramotna, kada je Torcida igrače zasula bakljama.

- Zasluženo, opravdano, ovo na kraju je jedan znak... Možda bih i ja to napravio da sam bio na tribini.... Opet je lijepo da smo dobili pljesak s istoka i zapada, ljudi vide da se trudimo. Mene i cijelu momčad je sramota što smo ispali u četvrtak.

Hoće li vam sjever oprostiti?
    - Ljudi su predivni, uvijek nam oproste, mi moramo biti bolji svaki tjedan, počevši od Osijeka. Čeka nas super teren, super ambijent, uživamo igrati na takvom stadionu i očekujem dobru utakmicu - zaključio je Melnjak.
  • Haza
    10.5k
    Na temelju čega?

Dajte ne sijite paranoje od samog početka.
    Zagi

Nije paranoja, jer svi tvrdimo da ćemo mi imati 10 plus bodova više.
    Gattuso je bio užasan, najgori trener Hajduka unazad 20 godina. Oni bi imali 10 bodova više ove sezone samo zato što nema tog žabara. Uz sve, ne vidim da su igrački slabiji, pogotovo zato što će sigurno do kraja roka dovesti stopera i šesticu, a ovi koje će prodati (Sigur i/ili Pukstas) im nisu bitni igrači.
    Isto tako, prošle sezone je Hajduk objektivno osvojio malo bodova, nije uopće čudo predvidjeti da će ove osvojiti više.
    Ali kažem, nisam primijetio da se netko boji Hajduka, samo se konstatiralo da je HNL loš, da će se ove sezone lakše pobjeđivati, i da ćemo mi biti prvaci s 10 plus bodova.
  • NitkoBitan
    30.6k
    mi moramo biti bolji svaki tjedan, počevši od Osijeka.Str1nger Bell

PRICAJU OVO VEC 20 GODINA, jasno samo se mijenja ime protivnika.
  • Zagi
    11.3k
    Ne vidim gotovo nikakvu razliku u odnosu na prošle sezone.
    Liga je takva kakva je i uvijek je bila takva.

Varaždin i Istra su nešto napredovali. Istra napravila pogrešku izborom trenera, to će se promijeniti.
    Gorica , Loksa i Slaven uvijek sredina-prema dolje.
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Ne znam jesu mi gori tovari koji se zahvaljuju torcidi sto ih je gađala bakljama ili nase tetkice prosle godine koje su se nadurile nakon obicne poruke bez uvreda i pičkaranja.
  • Zagi
    11.3k
    Ali kažem, nisam primijetio da se netko boji HajdukaHaza

Ma ne. Samo je ekipa prije dva mjeseca navijala za Rijeku.
    Pa ne dobijemo svi amneziju na startu sezone.
  • Jurki
    19k
    Nitko ne zna kako je fizički pripremljen Dinamo na 2 utakmice tjedno 5 mjeseci jer Kovačević i njegov kondicijski to nikada nisu imali prilike prezentiratiMudri

Ovo je tocno, ali isto tak imamo strucnjaka Vucetica u klubu za kojeg se tvrdi da je najbolji u svojem poslu ... jbg nebi ga Modric angaziral da je neznalica i dozvoljavam si vjerovati da nam je momcad spremljena na adekvatan nacin.
  • Fanboy
    3k
    Ne znam jesam dobro vidio, no Hajduk u prvih 8 kola čak njih 6 igra kod kuće ??? Jel se ovo ikad dogodilo do sada u ligi, nije li ovo nepoštena prednost za dobar start za neku momčad na početku sezone ?
  • jakov1
    796
    Vidljivo je da je taj famozni umor glupost, posebice sad kad imaš 5 zamjena.Haza

Je li za ekipu veca usteda energije jer 5 igraca umjesto 3 odigra manje minuta ili je veci umor jer u zavrsnici ulazi 5 odmornih protivnika umjesto 3?
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Rekao bih da su sanse mizerne da hajdug ne preskoci 70 bodova. 75 plus minus 5 je to sto bih im predvidio. Tak da sam uvjeren da moramo prek 80. Ali mislim da bi to za nas trebalo bit izgledno moguce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet