• Haza
    10.5k
    Nisam nikada pisao na ovoj temi, sad vidim da je dosta aktivna. Pogledao sam mrvicu Hajduk ove sezone u HNL i moram konstatirati da nam je liga odron. Dinamo City je klasa iznad Belupa, koji je danas bio užasan. Liga nam je generalno u brutalnom padu, i ove sezone nam neće mjerilo biti pobjede u HNL, već rezultat u Europi, koji će nam pokazati gdje smo.
    Miro prognozira 75 bodova Hajduka u HNL, a dojma sam da nije daleko od procjene. Rijeka će igrati Europu, neće moći pratiti ritam i ne smatram ih konkurencijom ove sezone. Osijek ima već 7 bodova manje, tako da realno jedino tko nam može nešto napraviti je Hajduk.
    Po meni, bolje je da su ispali, i popušili lovu, nego ušli u grupe pa kao bili umorni. Vidljivo je da je taj famozni umor glupost, posebice sad kad imaš 5 zamjena. Hajduk sad nema love (i to je naša najveća prednost) za pojačati ovu ekipu, i realno je da će morati prodati nekoliko igrača, i zato niti njih ne gledam kao ozbiljnu konkurenciju, ali, kakvi su takvi su, jedino nas oni mogu ugroziti.
    Dobro je da nam dišu za vratom, jer to i nas čini jačim.
    Gregurina, neki forumaši su mi pisali da su čuli da je blizu otkaza, ja tu info nemam, dapače, rukovodstvo Belupa ga hvali, ali ovo što sam danas vidio, sprašio bi mu otkaz još u autobusu. Inače, Kovačević ga cijeni, i htio ga je dovesti kod sebe u stožer, još nam se možda i zguzi on, nadam se da neće, jer danas je Belupo izgledao nakaradno.
  • FazeN
    1.4k
    Hajduk bi trebao do 70 bodova sigurno.
    Garcia je dobar trener za HNL, zasticeni su od sudaca, nekad će i sudci povući i pogurati.
    Kažem opet, ako puste čovjeka da radi u ovom HNL će biti sigurno drugi jer nam je liga očaj.
    Ali NH ima neke druge interese.
  • Crusades
    18k
    Loksa, SB i Vukovar najlošije ekipe. Gorica i Istra za nijansu jače. Čak mi je Vukovar i pokazao više od Lokse i SB-a. BIo bi presretan kad bi netko od njih dvoje izletio iz lige. Liga nam je teški odron i u evidentnom padu već godinama.
  • FazeN
    1.4k
    Gregurina, neki forumaši su mi pisali da su čuli da je blizu otkaza, ja tu info nemam, dapače, rukovodstvo Belupa ga hvali, ali ovo što sam danas vidio, sprašio bi mu otkaz još u autobusu.Haza

Čuli smo se privatno ja i ti nisam ništa htio pisat ovdje, ali ajde sad kad si spomenuo.
    Ja imam takvu informaciju rekao sam ti već da on podršku nekih ključnih ljudi nema već od onda kad sam ti poslao poruku.
    Ti si blizak s Belupom pa ću ti vjerovati na riječ. Ali po ovom danas, čini mi se da informacija da on nema podršku nije baš bez nogu.
  • Hnlovac
    3.1k
    Ajde fala Bogu da nisam jedini. Dio ekipe ko da je aktivniji u praćenju Hajduka neg Dinama

Nisam ni sam najbolji primjer al probam svaku 2. Tekmu izignorirati
  • rioda
    9.9k
    Belupo je imao previše odlazaka bitnih igrača od prošle sezone: Sušak, Šakota, Boras, Dolček, Bosec, Grgić... Ako se ne varam svi su manje više bili prvotimci.

Morat će dovesti barem dva kvalitetna pojačanja da budu na nekoj solidnoj razini opet.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    1. Liga je katastrofa, nemojmo zaboravit da su svi timovi najlošiji upravo sad.
    2. Dosta se tu najavljuje da će ih Osijek sredit. Zaboravljate da Šarani samo protiv nas igraju ko prime Real, a njima maltane puštaju da ih guze uvijek. Sva tri znaka su moguća.
    3. Uz "infrastrukturu" i Rijekinu europu su favoriti za drugo mjesto.
    4. Već sam to rekao, manja je šteta biti paničar bez razloga nego govorit sve je okej pa sjebat se.
    5. Ko im jebe mater, osvajamo sve ove godine.
  • Medvedgrad
    667
    Sad tek vidim da je otprilike 30% poljuda prazno. Na prvu se ne vidi jer su bijele i stolice i tovarčići. Brzo im je splasnuo entuzijazam, ali ne sumnjam da će im sada krila opet porastiGeorginho

Je, jako su pali. Više ih se ne skupi oko 25 i pol tisuća, nego samo oko 23 i pol.
  • emilperska
    11.4k
    Kao, kad se gleda sve skupa, ovo meni nije niti blizu dojmljivog, niti ikakav alarm za ista. Slazem se da klubovi izgledaju fkt grozno u uvodu u sezonu, ali brajko, pricati da hajduk izgleda dobro ili ozbiljno mi je smijesno.Paggini

Što znači dojmljivo? Pa nismo ni mi dojmljivi. Vukovar je bio na momente solidan protivan nas, solidniji nego protiv Lokse. A protiv Rijeke smo imali kriminalno 2.pol . No u suštini, nebitno.. Ok, mi smo imali ozbiljnija 2 protivnika i protiv oba 2 jako jako dobra pa maltene odlicna poluvremena. Ali ono sve skupa, "bipolarno". Kovačević je koristio (za ozbiljno) 11 igraca + Goda, Stojke, Kule, Hoxha. Mudri, Varela, Soldo i Galesic su dobili garbage time maltene. Kad krene Europa, tih famoznih 8 tekmi + 2,3 tekme kupa. Kova ce morat izac iz komfort zone i zapocimat gostovanja u Gorici s npr. Soldom, Topicem i Bakrarom. Bumo vidjeli onda koliko smo zapravo dominantni.
    Nama je ovo prvi put od 2005. da igramo samo HNL prvih 8 kola i ima jedinistvenu priliku da uzme 8/8 jer do kraja rujna ne mora rotirati za ozbiljno.

Jogurt je lani ovakve tekme gubio. Sada su se izvukli s 9/9.
    A ove prodaje koje ce im se mozda desit, a mozda i ne su ionako Sigur, Pukstas i Durdov koji Garciji ionako samo smetaju i kad ih stavi u igru, stavlja ih da ne padne cijena previse da ga sekta ne izmlati na Rivi.

Uostalom, ne mislim da ce bit prvaci. Ali mislim da s ovih 15 igraca +/- Sigur i ako netko jos dođe uz to da je Rijeka slabija i igra Europu, oni svakako idu na veci broj bodova nego zadnje 2 godine. Vidim ih na broju bodova kao u Valdas/Leko sezonama. Dakle 70+.
  • emilperska
    11.4k
    Gorica i Istra za nijansu jače.Crusades

Kako pobogu Istra jača?
    Uzeli smo im 2 startera, a ostali su bez još nekih..

Gorica li la.
  • deda
    39.9k
    Nažalost stvari se ne mijenjaju. Liga nam je jednostavno puna mediokritetskih momčadi potpuno neambicioznih sredina. Nadam se da će Istra napraviti taj iskorak, ali ovo što rade Slaven, Loksa, Gorica je jednostavno loše za nogomet. Onda još nadodajte raskorak prve i druge lige. Zapravo smo u začaranom krugu gdje mi jednostavno iskorak moramo tražiti maksimirziranjem prihoda i još većim udaljavanjem od konkurencije koje bi nam omogućilo ozbiljno postojanje dvije momčadi unutar naših redova, europske i derbi, te hnl momčadi.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Je, jako su pali. Više ih se ne skupi 25 tisuća, nego samo 23.Medvedgrad

15 tisuca navijaca, ostatak strani turisti i ljudi koji su otisli na utakmicu kad su vec u Splitu ili okolici (ne nuzno njihovi navijaci).

Bio i vidio. Na Dinamovim utakmicama tu i tamo mozes vidjet nekog stranca/turista, kod njih je to preko ljeta bas izrazeno. Vidi se i na posjeti Istre u ljetnim mjesecima utjecaj turisticke sezone.
  • Crusades
    18k
    Kako pobogu Istra jača?emilperska

Pa jači su igrački za klasu od ovog trojca spomenutog. S vremenom će se i oni dić mislim.
  • emilperska
    11.4k
    Nažalost stvari se ne mijenjaju. Liga nam je jednostavno puna mediokritetskih momčadi potpuno neambicioznih sredina. Nadam se da će Istra napraviti taj iskorak, ali ovo što rade Slaven, Loksa, Gorica je jednostavno loše za nogomet. Onda još nadodajte raskorak prve i druge lige. Zapravo smo u začaranom krugu gdje mi jednostavno iskorak moramo tražiti maksimirziranjem prihoda i još većim udaljavanjem od konkurencije koje bi nam omogućilo ozbiljno postojanje dvije momčadi unutar naših redova, europske i derbi, te hnl momčadi.deda

Napisao sam gore.. Dokle god RH kao drzava ima 9 ozbiljnih momcadi, Slaven i takve ekipe nece imati poriv za ozbiljnim ulaganjima i nekom smislenom selekcijom.
    Ove godine je usao Vukovar, dogodine ce neki Karlovac. To su sve ekipe za automatski odstrel. Ti znaš preko Ždralova, ja imam par poznanika u Sesvetama i Karlovcu. To je amaterizam. Što oni mogu dogodine i da uđu.

Razlika u novcima od TV prava koja se dobiju je sve veca i veca i jednostavno dok ne uleti neki kauboj s divljim ulaganjima, Slaven, Loksa, Gorica, Varazdin ce na isti nacin funkcionirati..
  • Mudri
    28
    Joško Jeličić je lani proglasio Dinamo prvakom u ovo vrijeme pa su mu se kasnije svi rugali. Ovdje se donose zaključci o konačnim bodovima na temelju 3 kola i prijelaznim rokom koji i dalje traje. S malo pribranijim Osijekom i/ili Rijekom bi kaskali sada za Hajdukom i isti ovi koji pljuju Hajduk bi pljuvali sada po Kovačeviću.

Nitko ne zna kako je fizički pripremljen Dinamo na 2 utakmice tjedno 5 mjeseci jer Kovačević i njegov kondicijski to nikada nisu imali prilike prezentirati. Lani se 5 igrača ozlijedilo u ključnom djelu sezone. Može doći do internih sukoba igrača jer su igrači s klupe nezadovoljni minutažom. Toliko je varijabli u igri da me postovi dosta ljudi navode na stav da uopće ne prate nogomet već deru po Fifi i čitaju forume.

Rješavati utakmicu po utakmicu, a konačan račun postaviti na kraju sezone.

P.S.

Nezdrava vam je ovolika opsesija s nogometnim klubom za koji ne navijate.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet