• Facke
    6.5k
    Glejte Gregurina je jake mlad trener. Tek su mu 37. Jedne je biti pomocni trener a skroz druga prica je biti glavni trener. Te koj je on mislil da bu Hajduk umorniji je zbog manjka iskustva. Ali mu ta izjava nije trebala za medije.
    Po mene je Slaven bez problema mogel dobiti Hajduk da su igrali nogomet. El to koj je Slaven same nabijal loptu prema napred i preskakal igru je uzasne losa taktika i priprema utakmice. Znaci da nemas nikakvu ideju kak do necega dojti. Bezveze su to zgubili a mogli su bez problema dobiti. El Hajduk denes nije bil tulike dober , pogotove v prvem poluvremenu. Kad su ga v drugem piknuli , tu je Slaven vec pal nakon primlenoga gola je bile gotove. Al koj znaci pal, nisu ni pokusavali neke napraviti osim nabijati lopte i cekati neku gresku obrane.

Po mojem mislenju Slaven pod Gregurinu nije odigral ni jednu dobru utakmicu unatoc prvem kolu i pobjede od 3:1 protiv Varazdina, gde se duge nije ni osetile da Varazdin ima igraca mense na terenu. Ali se tu mora dodati da je Slaven i zgubil kvalitetu. V trenerskem i igrackem smislu.
    Tu se nadam da budu jos reagerali el im je pogote obrana jake tenka.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    Ljudi dragi, Belupo uvijek gubi na poljudu...i na koju foru Hajduk bez Uremovica i Prpica moze biti jači? Smijurija
  • rioda
    9.9k
    Nije mi jasno zašto je Belupo odbio posudbu Mikića, izgleda mi ko da nemaju nijednog beka u ekipi
  • Ritam Ulice
    1.6k
    Pokupili smo što vrijedi, sad pravac inozemstvo i maksimalno jačanje naše škole.Haza

To je to
  • Omake
    11.3k
    Baš je fascinantnom koliko je Belupo uvijek loš na Poljudu. 26-8-1 po transfer marktu . Loksa je puno bolja na Maksimiru, jel. Liga je lošija od lani, Belupo pogotovo. Otišao im je grgic, bosec i onaj lijevi bek. Ostatak ekipe je po godinama na putu prema dolje. Jedino bi Jagusic i Cubelic trebali po godinama biti bolji. Trener kao i cijela ekipa jučer poput glinenih golubova. Ne bih još izvlačio zaključke o hajdugu. Igrali su sve utakmice kući protiv ekipa iz donjeg doma. Lani su osvojili 62 boda, a penali su im direktno donijeli 11. Najbolji igrači dosad su im Sarlija, Bamba, i Benrahou, uvjerljivo. Pajaziti i Karacic su se dobro uklopili. Teško mi je povjerovati da je to ekipa za 75 bodova. Instinkt mi govori da će Sarliji, Bambi i Benrahou kao pepeljugi kad tad otkucati ponoć i kočije će ponovno biti tikve. Sljede im gostovanja u Osijeku i Varaždinu, te Rijeka kući kojoj su zadnje tri sezone baš mušterija. To je pravi test. Mi smo svoj već prošli u prva tri kola. Liverpool se pati s 4 nova igrača, mi s 15 novi dominiramo. I tu se slažem s Mirom da po svemu dosad bi trebali biti oko 80 bodova. Lani smo trebali biti na 74 po očekivanim golovima.
  • Ludovic IX
    9.5k
    jel bila kakva emisija jučer poslije.. se pričalo o penalima? pretpostavljam da se za rijeku, pričalo samo o nesviranom za rijeku a ne o nesviranom za dinamo..
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k

Jednu tekmu extra su dobili zbog zamjene domaćinstva s Goricom koja obnavlja teren.

Primjetil sam već i prošle sezone, al rek'o možda sam izuzetak kojem je to bolesno, no vidim sad da i drugi kolege komentiraju da nije normalno kolko se ovdje raspravlja o tovarima...preopsjednuti ste s njima i time sličite na njih same kolko su im puna usta dinama.
  • mali M
    8.4k
    A ljudi moji čitam i ja i nije mi jasno kakvo je sad ovo cmizdrenje da se bavimo previše hajdughom... Pa ovo je tema HNL, trenutno su al pari s nama po bodovima i cijela mašinerija je pokrenuta s njihove strane protiv Dinama.. zašto za Boga miloga ne bi smjeli prokomentirati njih? Ja mislim da ih ja zbilja malo ako uopće komentiram, ali mi nije uopće to tako strašno kak tu neki rade sablazan od toga... Daj pusti ljude prokomentirati našeg jedinog rivala na temi gdje je to prigodno... Na forumu!! Šta glumite neke moralne vertikale odjednom!
  • Haza
    10.5k
    Ako je točno da je Kovačević htio Gregurinu u stožeru, pitam se što točno u njemu vidi...pa taj jedva slaže složenu rečenicutp1997

Jesi ti slušao Kovačevića:) i njegove složene rečenice:)
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Ja se slažem s Hazom i ovim dijelom ekipe. Dinamo mora osvojiti ovo prvenstvo i nema mi nekog pretjeranog smisla ta “mašina se pali” priča, kad se uložilo koliko se uložilo i sve ispod 10-15 bodova lagane prednosti na kraju i bez stresa je realno podbačaj. Konkurencija su klubovi koji ne dovode i ne plaćaju odštete za nikog dok ne prodaju bar trojicu. A i to što dovode, plaćaju u nekakvim ratama, ali cifre od pola milijuna eura.

Rijeka je ispijena, nikakva i demotivirana. Ja to i razumijem jer nije lako voditi svlačionicu kad ti četiri igrača iz prvih 11 dižu i kuku i motiku za transferom i pitanje je dana kad će dić sidro. Osvojili su sve prošle godine, osigurali grupe Europe i ta ekipa više ništa “ne mora” i to se točno vidi na njihovoj energiji. Jedino da u ovih 15- ak dana dovedu barem 2-3 igrača za udarnih 11 koji bi odmah bili pojačanje, ali ne vidim način.

Osijek mi je bolji i igrački i po prikazanom i realno su zaslužili koji bod više. Puno ih je falilo u ovom uvodu i vjerujem da će se oni konsolidirati uskoro, ako ne bi bilo nekih tektonskih poremećaja.

Što se nas tiče, uz ove tri važne uvodne pobjede, imali smo u sve tri utakmice po jedno očajno ili baš loše poluvrijeme i od toga se ne treba bježati. Tek će doći vrijeme kad se igra ritam četvrtak - nedjelja, uz naglasak da će naši protivnici sigurno biti jači od Zire ili Shelbournea. Koliko god Kovačević pričao na van da ima veliki kadar i da zna balansirati, nije se odao dojam da previše vjeruje van ovih 12-13 imena koja bi trebala participirati, a to će biti ključno za održavanje ritma kada krene ono pravo.

Ima tu još puno pitanja i odgovora, tek se krenulo. Prošle sezone smo u uvodu imali 4/4 i gol razliku 12-2, bili prvaci s plus 20 do Božića itd..itd.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    Prošle sezone smo zasrali s gostovanjem na Rujevici i dobili Osijek u nadonadi
  • Zagi
    11.3k
    nije se odao dojam da previše vjeruje van ovih 12-13 imena koja bi trebala participirati, a to će biti ključno za održavanje ritma kada krene ono pravo.Tongo Doumbia

Nominalnih prvih 11
    Goda
    Kule
    Hoxha
    Stojković
    +Mudražija- tak tak

RPG- ozlijeđen
    Zajc- vrlo vjerojatno
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    Pa nije u Osijeku ni sad to bio neki prohujalo s vihorom, ali dobro.
  • Jos-Optimus
    7.1k
    Ogromna razlika je baš u tome što se vidi drugačija energija, što ne primamo golove i što je očigledno da ćemo rasti, a ne da se nadamo da će biti bolje i da će senatori potrčati. Nebo i zemlja je ovo
  • Boycie
    3.3k
    Sljedece 2 tekme uzimaju max 2 boda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention