• NORTE
    16k
    Solidni rezultati s jeftinom ekipom koju je preuzeo usred sezone dok je bila na samom dnu.

Hajmo ga sad vidjet nakon mjesec i pol dana priprema s puno vrijednijom momčadi.

Imat će i dva mjeseca samo za hnl, a onda Europa.

Boban zna što radi, vjerujem u uspjeh.
  • Paggini
    51.2k
    Bit će to dobro sve
  • Nogo
    6.5k
    "Ovo je moja zadnja utakmica za Slaven Belupo. :clap: Nikad ljepša godina. Već na jesen smo okrenuli stvari, najbolji na svijetu stručni stožer. Imao sam ponudu koja se ne odbija, to znaju svi u klubu."

Da preciziramo, riječ je o Dinamu?

"Da!"

Imate li osjećaj da bi sezona drugačije završila da se priča o prelasku u Dinamo nije tako rano pročula.

"Imam. Ja se sjećam i gdje sam bio kada sam to prvi put čuo, sve nas je to iznenadilo. Ja sam se trudio što manje čitati, ali, jednostavno, to se odrazi na momčad, znate to i sami. Ja znam da se svašta pisalo i pričalo, ali ja sam se trudio maksimalno profesionalno odraditi ovu sezonu, mi nismo ništa odmarali u prošlim utakmicama, s pobjedom protiv Rijeke smo mogli doći do četvrtog mjesta, ja nikada nisam kalkulirao, vjerujte mi, tako nije bilo ni ovaj put."

Mario, povedi nas u nove plave avanture! :heart:
  • Pacho
    1.2k
    Ovaj stvarno ne zna s medijima...
  • Kruno
    949
    Nije ni mene odusevio ali treba mu dati sansu. Ako smo mogli Canavara trpitt.Kovi zelim sve najbolje.
  • Noel
    11.9k
    Iako mi je Kovačević osobna želja već par mjeseci nisam vjerovao da će Boban bit tolko hrabar i uzet ga kao trenera. Mislio sam da je sve medijska priča. Mario dobrodošao.
  • Jurki
    17.3k
    Ovaj stvarno ne zna s medijima...Pacho

Jedini trener koji ce za moje pojmove znati s medijima je onaj koji ce novinare redovno svake presice vrijeđati i slati u 3 pm.
    Drugo nisu ni zasluzili
  • fakin
    833
    Ovako izgleda skor u zadnjim utakmicama trenera kojeg ce ocito dovesti i to nakon sezone gdje smo imali 4 trenera:

IMG-20250529-222843.jpg

Zadnjih 8 utakmica - 1 pobjeda, 2 remija i 5 poraza
    Gol razlika 7:15
  • kajjaznam
    190
    Dobrodošao treneru i sretno ti bilo, jedino kaj se može reći u ovom trenutku.
    Bumo vidli kak bu ispalo, al opet ko je sve bio trener, zakaj ne.
  • Tvrdica McTvrdi
    212
    Bio je onaj jedan tip koji je redovno novinare slao u pm i to nitko ne uzima kao pozitivnu referencu
  • kajjaznam
    190
    i to je krenulo nakon kaj se pročulo da bi on mogao bit novi trener
  • criticus
    3.8k

Nije on kriv sto C. Ronaldo i Messi nisu zabijali u ključnim trenucima. A ozljede Modrića i Mbappea sigurno nisu pomogle...
  • BBB Mataa998
    2.5k

u tom razdoblju krenula prica o njegovom odlasku u Dinamo i igrao je protiv Dinama i 3 put protiv Rijeke? Daj malo realnosti

A to sto vi ocekujete da on treba redovno uzimati bodove u tim utakmicama a protiv ostalih ekipa uzimati lagane pobjede to je vas problem.
  • PatrikDirektor
    40
    mislim da se pozurilo sa kovacevicem kao i sa mudrazijom bljesak u prvom dijelu sezonu i onda raspad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.